By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και τον Παντέλο.Πήγε να βρει τους Lemmy και Dio στο great gig in the sky RIP
Μου θύμησες τον μεγάλο μου που μέσα στην νύχτα πέταγε έξω από το πάρκοκρεβάτο του κουβερτακι, κουκλάκι και πιπίλα, έκανε αναρρίχηση και έβγαινε για να έρθει να χωθεί στο κρεβάτι μας. Βρε τι μάλωμα, τί τον πηγαίναμε πίσω, τίποτα αυτός. Μετά από κάποια ώρα πάλι τα ίδια.Έχει στάδια Νίτρε, ΛΕΛΕ ΠΟΤΕ.
Τώρα είμαστε στο ωραίο που η κόρη (Στα 6, σημείωνε και κλαίγε) κοιμάται μεν στο κρεβάτι της την προβλεπόμενη ώρα, αλλά ξυπνά κατά τις 11-12 για να έρθει στο κρεβάτι μας, όπου και θα κοιμηθεί κυρία όλη νύχτα. Το πρόβλημα είναι πως ξυπνά κι ο μπακακούκος ο αδερφός της (3.5 τώρα) κατά τις 2:30-3 και θέλει ΚΙ ΑΥΤΟΣ να έρθει στο κρεβάτι μας. Η γυναίκα μου διαολίζεται κολασμένα με τη χελωνοφωλιά που δημιουργείται στο κρεβάτι, οπότε τα 'χουμε βρει.
Όταν έρχεται η κόρη, πάω στον καναπέ στο δώμα και κοιμάμαι μαζί της κι ο γιος κοιμάται με τη μάνα του. Σωστά, γλυκά, φροϋδικά. Να ξεκινάμε με τα κουσούρια από τις τρυφερές ηλικίες. Τουλάχιστον μ'αυτό τον τρόπο, κοιμάσαι όλη νύχτα με ένα ελάχιστο -πταίσμα το λες- ξύπνημα, έτσι, για να θυμάσαι πως είσαι πεθαμένος από χρόνια.
ΥΓ Η Οζάκλα εγκρίνει αυτή τη συζήτηση.
Κλασικο και μεγιστο λαθος, θα το βρειτε μπροστα σας. Ο χωρος του ζευγαριου ειναι αβατο, παρτα αγκαλιτσα και πισω στο κρεβατι τους. Κατσε μαζι τους οσο χρειαστει, κοιμησου και εκει αν χρειαστει.Όταν έρχεται η κόρη, πάω στον καναπέ στο δώμα και κοιμάμαι μαζί της κι ο γιος κοιμάται με τη μάνα του. Σωστά, γλυκά, φροϋδικά. Να ξεκινάμε με τα κουσούρια από τις τρυφερές ηλικίες. Τουλάχιστον μ'αυτό τον τρόπο, κοιμάσαι όλη νύχτα με ένα ελάχιστο -πταίσμα το λες- ξύπνημα,
Μεγάλη και πολύ πονεμένη ιστορία αυτή, ας όψεται το οφτόπικ εδώ![]()
Κουράγιο, δες λίγο την καινούρια Silver Surfer να εκτονωθείς.