Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πήγε να βρει τους Lemmy και Dio στο great gig in the sky RIP

O χάρος βγήκε παγανιά
Ο Ozzy πήγε στο Great gig in the sky
Και κάνω edit γιατί μόλις είδα και το ποστάρισμα του Adhan

Last edited:
Tιτάνας κι αθάνατος. Μακάρι όλοι να 'χουμε τα στερνά του.

Ήταν ενοποιητής κάθε ροκ και μέταλ φυλής. Ειλικρινά. Σε όποιον και να μίλαγες, δε πα ν ' άκουγε Κραμπάθορ, Στραβομάριους, Κράνγκλ Ο' Φίθ (το γνωστό Ιρλανδικό πανκ συγκρότημα) θα τα βρίσκατε στα του Όζι. Και ΟΛΟΙ περνάγαμε πάντα γαμώ στις συναυλίες, ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Διάβασα την είδηση χθες αργά, μετά το πρώτο ξύπνημα των παιδιών (if you know you know, ταλαίbroρε μπαμπακούλη) κι ενώ συνήθως είμαι πεθαμένος από τα ξενύχτια και την 'καλή' μπαμπακοζωή και κοιμάμαι σα φαντάρος με το που πέφτω, έμεινα ξάγρυπνος καμιά ώρα. Ένιωθα σα να 'χασα δικό μου άνθρωπο. Τέτοιο πράμα μόνο όταν χαιρέτησε ο Άγιος Μάρκος το 'χα ξαναπάθει.

Τέλος εποχής.

Last edited:
Ποράτσο δε μου τα λες καλά, νόμιζα τα πορατσάκια είναι μεγαλύτερα, γιατί δε κοιμάσαι ακόμα; Πότε ξανακοιμάται ένας γονιός; :p

Έχει στάδια Νίτρε, ΛΕΛΕ ΠΟΤΕ.

Τώρα είμαστε στο ωραίο που η κόρη (Στα 6, σημείωνε και κλαίγε) κοιμάται μεν στο κρεβάτι της την προβλεπόμενη ώρα, αλλά ξυπνά κατά τις 11-12 για να έρθει στο κρεβάτι μας, όπου και θα κοιμηθεί κυρία όλη νύχτα. Το πρόβλημα είναι πως ξυπνά κι ο μπακακούκος ο αδερφός της (3.5 τώρα) κατά τις 2:30-3 και θέλει ΚΙ ΑΥΤΟΣ να έρθει στο κρεβάτι μας. Η γυναίκα μου διαολίζεται κολασμένα με τη χελωνοφωλιά που δημιουργείται στο κρεβάτι, οπότε τα 'χουμε βρει.

Όταν έρχεται η κόρη, πάω στον καναπέ στο δώμα και κοιμάμαι μαζί της κι ο γιος κοιμάται με τη μάνα του. Σωστά, γλυκά, φροϋδικά. Να ξεκινάμε με τα κουσούρια από τις τρυφερές ηλικίες. Τουλάχιστον μ'αυτό τον τρόπο, κοιμάσαι όλη νύχτα με ένα ελάχιστο -πταίσμα το λες- ξύπνημα, έτσι, για να θυμάσαι πως είσαι πεθαμένος από χρόνια.

ΥΓ Η Οζάκλα εγκρίνει αυτή τη συζήτηση.

Έχει στάδια Νίτρε, ΛΕΛΕ ΠΟΤΕ.

Τώρα είμαστε στο ωραίο που η κόρη (Στα 6, σημείωνε και κλαίγε) κοιμάται μεν στο κρεβάτι της την προβλεπόμενη ώρα, αλλά ξυπνά κατά τις 11-12 για να έρθει στο κρεβάτι μας, όπου και θα κοιμηθεί κυρία όλη νύχτα. Το πρόβλημα είναι πως ξυπνά κι ο μπακακούκος ο αδερφός της (3.5 τώρα) κατά τις 2:30-3 και θέλει ΚΙ ΑΥΤΟΣ να έρθει στο κρεβάτι μας. Η γυναίκα μου διαολίζεται κολασμένα με τη χελωνοφωλιά που δημιουργείται στο κρεβάτι, οπότε τα 'χουμε βρει.

Όταν έρχεται η κόρη, πάω στον καναπέ στο δώμα και κοιμάμαι μαζί της κι ο γιος κοιμάται με τη μάνα του. Σωστά, γλυκά, φροϋδικά. Να ξεκινάμε με τα κουσούρια από τις τρυφερές ηλικίες. Τουλάχιστον μ'αυτό τον τρόπο, κοιμάσαι όλη νύχτα με ένα ελάχιστο -πταίσμα το λες- ξύπνημα, έτσι, για να θυμάσαι πως είσαι πεθαμένος από χρόνια.

ΥΓ Η Οζάκλα εγκρίνει αυτή τη συζήτηση.
Μου θύμησες τον μεγάλο μου που μέσα στην νύχτα πέταγε έξω από το πάρκοκρεβάτο του κουβερτακι, κουκλάκι και πιπίλα, έκανε αναρρίχηση και έβγαινε για να έρθει να χωθεί στο κρεβάτι μας. Βρε τι μάλωμα, τί τον πηγαίναμε πίσω, τίποτα αυτός. Μετά από κάποια ώρα πάλι τα ίδια.

Θα σου λείψουν μετά αυτά γέρο να ξέρεις :(

Όταν έρχεται η κόρη, πάω στον καναπέ στο δώμα και κοιμάμαι μαζί της κι ο γιος κοιμάται με τη μάνα του. Σωστά, γλυκά, φροϋδικά. Να ξεκινάμε με τα κουσούρια από τις τρυφερές ηλικίες. Τουλάχιστον μ'αυτό τον τρόπο, κοιμάσαι όλη νύχτα με ένα ελάχιστο -πταίσμα το λες- ξύπνημα,
Κλασικο και μεγιστο λαθος, θα το βρειτε μπροστα σας. Ο χωρος του ζευγαριου ειναι αβατο, παρτα αγκαλιτσα και πισω στο κρεβατι τους. Κατσε μαζι τους οσο χρειαστει, κοιμησου και εκει αν χρειαστει.

Μεγάλη και πολύ πονεμένη ιστορία αυτή, ας όψεται το οφτόπικ εδώ :D

Μεγάλη και πολύ πονεμένη ιστορία αυτή, ας όψεται το οφτόπικ εδώ :D

Το πιάσαμε το υπονοούμενο, @Χειρομαλάχτης μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά λίγο. Κουράγιο, δες λίγο την καινούρια Silver Surfer να εκτονωθείς.

Τα σημερινά παιδιά δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σήμαινε για μας ο Χαλκ Χόγκαν και οι γίγαντες του κατς όταν είμασταν παιδιά. Επίσης αν δεν και είχα ποτέ ιδιαίτερη προσωπική επαφή με την Metal το Paranoid πραγματικά είναι μυθικό κομμάτι και μου θυμίζει εποχές σπουδών που άκουγα μουσική των Black Sabbath αλλά και άλλων συγκροτημάτων μαζί με φίλους. Χθες έφυγε και ο πιτσιρικάς από το Bill Cosby Show, άλλη αγαπημένη σειρά που έβλεπα μικρός. Αναμφιβολα έφυγαν τρεις θρύλοι FB_IMG_1753379624390.jpg

Hulk Hogan δεν "έζησα" αλλά μ θυμίζει εποχές ΜΠΛΕΚ, που ψειρίζαμε τόμους ολόκληρους γιατί όλες οι ιστορίες συνεχιζόντουσαν από τεύχος σε τεύχος. Θα μας λείψει.

Back