Δηλαδή δε μπορούμε να αγοράσουμε πια τίποτα από το Internet?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εδώ δεν το πίστευαν οι υπάλληλοι της Πειραιώς, που πήγα σήμερα. Κανονικά το Steam, θα έπρεπε να περνάει!!!!!

Captain Kal wrote:
Εδώ δεν το πίστευαν οι υπάλληλοι της Πειραιώς, που πήγα σήμερα. Κανονικά το Steam, θα έπρεπε να περνάει!!!!!</blockquote>

Τραγικοί . από πειραιώς έχει περάσει από μένα indie gala, humble bundle και Green man gaming όπου μάλιστα μου μπλόκαραν την κάρτα για ασφάλεια και με πήραν τηλέφωνο ότι έχει γίνει όντως συναλλαγή..... Steam πάλι.....

Από Kinguin τι φάση παίζει ξέρουμε;

Θα δοκιμασω σημερα τον πιγκουινο και θα ενημερωσω.

Εκεί ετοιμάζομαι να δοκιμάσω κι εγώ. Αν και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.

Δοκίμασα και εγώ και παπάργια...

Από το G2A αγόρασα το The Last Roman με Master Card για το Attila επιτυχώς.

bless my beard! οι τύποι είναι ανάπηροι ρε! Πάντως κάπου διάβασα ότι μέσα σε κάνα δίμηνο θα τελειώσει αυτή η μαλακία με τις κάρτες.

Μόλις έκανα αυτό :

http://luben.tv/web/www/61154

Και ταντάαααμ Witcher Gwent Deck under way! Επιβάλλεται να ακούτε και το Fuck Da Police ενώ κάνετε το προσέσο, θα με θυμηθείτε!

Yup. Δουλεψε και εκανα αγορα απο Ebay κανονικα. Best.

Λειτουργεί με την κάρτα που έχεις συνδέσει στο paypal ή θέλει άλλη κάρτα?

Εβαλα την ιδια καρτα που εχω στο PayPal account μου. Εκανα και δευτερη αγορα με PayPal και περασε κανονικα. Verified. Αφησανε τρυπα να βουτανε 3,4% + €0,35 απο καθε συναλλαγη μας. Κορακια.

Για να το κάνουμε λιανά. Δλδ, κάνοντας request money, έχουμε στη συνεχεια στο paypal balance ένα Α ποσό. Έπειτα κάνουμε αγορά επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το paypal. Μεταφερόμαστε σ' εκείνη τη σελίδα που βάζουμε το password τού paypal. Και το δεχεται. Καλά τα είπα?

Ναι. Ουσιαστικά ακολουθώντας τα βήματα, "μεταμορφώνεις" τον κανονικό PayPal λογαριασμό σου σε έμπορο, ο οποίος εκδίδει χρεωστικό στον άλλο λογαριασμό email σου, o οποίος μπαίνει και το πληρώνει με την ίδια επακριβώς PrePaid κάρτα. Αυτό το Paypal το δέχεται, γιατί τσιμπάει το κομίζο που αναφέρει ο Νεαρός Ζόμποβιτς.

Έτσι λοιπόν πιστώνεται το "main" PayPal σου με συγκεκριμένο Balance το οποίο και χρησιμοποιείς για αγορές.

Και κατι τελευταιο. Θα περάσω ολο το ποσο απ την prepaid (δεν ειναι και μεγαλο), στο paypal balance. Αν βαλω 50 ευρω και η αγορα μου ειναι 40 ευρω, ουσιαστικα θα μου κρατησει (40*3,4%)+0,35. Συνεχιζω να τα λέω καλά?

Εγώ πάντως έκανα αγορά από Ebay με Paypal και χρεωστική Πειραιώς. Αλλά δεν με άφησε να κάνω 2η αγορά για κάποιο λόγο.

Εγώ προσωπικά τσίμπησα ένα κοχονες. Έχασα και στη μαύρη τρύπα του χρέους και 1,80 από πάνω. Τώρα πως μου έγραφε πως είναι αδύνατη η πραγματοποίηση τής μεταφοράς, ενώ παράλληλα μου τσίμπησε και τα λεφτά είναι κάτι που δεν θα ψάξω βραδυάτικα.

Έχει μια ιδιαιτερότητα. Ας πούμε εγώ έπρεπε να πλερώσω 18.83. Λέω θα βάλω 19Ε στο PayPal. Στο PayPal μπαίνουν 18 τελικά και από την ίδια την κάρτα στο ebanking αφαιρούνται άλλα 2-3. Σαλταίρνω γιατί μου λείπουν 83 σέντς για την πολυπόθητη αγορά. Απομένουν 29 και ψιλά στην Prepaid. Φορτώνω περίπου 24 και ω του θαύματος, μπαίνουν και μειώνεται κι ' άλλο το άξουαλ μπάλανς της PrePaid.

Θέλει λίγο αλχημεία να βρεις το sweet spot, γιατί είναι δυο οι μειώσεις. Πρέπει να υπολογίζεις +10Ε στην όποια τιμή δηλαδή, συνίσταται μόνο για πράγματα που θέλετε με σκληρή λύσσα!

Ας θεωρήσω λοιπόν το 1,80 ως προσωπικό δώρο στην paypal για τη μέχρι τώρα πολύχρονη συνεργασία μας. Αγορά ξανά όταν μπορέσουμε με κανονικό τρόπο.

<span class="bbcode_spoiler">
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
</span>

Back