heLLboy wrote:
Παιδες , ναι. Καπου παρατραβαει αυτο το συνεχες προσωπικο. Δεν ειμαι μαντης να ξερω αν ντως ειναι ο γαιος η οχι αλλα ελεος τωρα.
Μανο προσωπικα δε σε ξερω και πολιτικα καθως φαινετε δε τα βρισκουμε κ πολυ αλλα σα μελος αλλα και σντακτη κυριως σε εκτιμω. Αλλα να λεγεται τωρα ατακα φαση "αντε φυγε μονοσου γιατι εισαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ εδω μεσα" , και απο αντμιν κια συντακτη και ολα τα παρασιμα μαζι.....Ε..νταξ...ειναι λιγος καπως...
Και επειδη ολοι στο ιδιο φορουμ διαβαζουμε κ γραφουμε, οι 9 στους 10 απο τους "παλιους" και τους "χαρντκορ" , οτι και να πει το παρεακι ατακα γιαεναν γαιο θα πεταξουν.Δεν ειμαστε ταξη σε γυμνασιιο.
Και αυτες οι συυνεχεις προειδοποιησεις για μπαναρισμα και κλειδωμα του θρεντ σορρυ γκαιζ και θα το πω 3εκα8αρα γιατι δεν εχει νοημα αλλιως, εποχες παρακμης του πισιμαστερφορουμ μου θυμιζουν. Δεν επιτιθεμαι σε κανεναν αλλα δεν ειναι κακο να επαναστοχαζομαστε και να υποχωρουμε ή και να δινουμε "ευκαιριες".</blockquote>
Kαταρχήν το αν τα βρίσκουμε πολιτικά δε πιστεύω ότι παίζει τον παραμικρό ρόλο. Επί της ουσίας τώρα, σου φαίνεται κάπως γιατί ίσως ο ρόλος του admin έχει συνδεθεί με την έννοια της νταντάς, ή για να το πω καλύτερα κιόλας, του μαλάκα, που πρέπει να βλέπει ένα μέλος να γράφει συνεχώς εριστικά posts και να προσβάλλει κόσμο κι εκείνος να προσπαθεί μάταια να τον συνετίσει ή να τα πάρει όλα στην πλάκα. Ε, εδώ στο RQ καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει.
Για τη δεύτερη ευκαιρία που λες, έχει ήδη δοθεί και προσωπικά ήμουν παντελώς αντίθετος σ' αυτό και να τα αποτελέσματα. Τέλος, η προσωπική μου άποψη εξακολουθεί να είναι ότι ο Γάιος, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που έλαβε, εξακολουθεί ν' αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει την παραμικρή θέση εδώ μέσα και φυσικά δε μετανιώνω καθόλου που χαρακτήρισα άχρηστη την παρουσία του, διότι κατ' εμέ τέτοιας ακριβώς είναι.
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, όποιος είναι αντίθετος με τη νοοτροπία μας ας κάνει ένα κόπο να φτιάξει ένα forum που θα γουστάρει να βλέπει και ν' ανέχεται posts και συμπεριφορές σαν τα παραπάνω και θα πάρω κι εγώ ποπ-κορν και θα παρακολουθώ. Εδώ μέσα όμως τέτοια shows αλλά και δράματα δεν έχουν καμία θέση.
Brother Bruce wrote:
ειναι εντελως ξεκαθαρο αυτο που γραφω. </blockquote>
Αφού είνα ξεκάθαρο το τι έγραψες κι επειδή δε το αντιλήθηκα, εξήγησέ μου σε παρακαλώ με μεγαλύτερη σαφήνεια αυτά τα δύο
Brother Bruce wrote:
δεν ειναι σωστο να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
εκτος αν ειναι, οτι μας πειραζουν οι αποψεις του, οποτε πασο... εννοω, οι αποψεις που διαφαινονται οταν δεν τρολαρει και μιλαει σοβαρα για θεματα ιδιαιτερα πολιτικης και κοινωνικης πραγματικοτητας.</blockquote>