What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Divinity: Original Sin

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


Adhan wrote:
Και όχι το γραφείο με το pc το έχω στο δωματιο μου, if you must know... :lol:</blockquote> αρα ζεις στην επαρχια

Adhan wrote:
(φήμες λένε ότι οι unbotoxolics πωςτουςλενε, ετοιμάζουν ήδη τα υποglossyα σαν καλοί κονσολοταμπλετο πέζαντς :trollface: )

</blockquote> λιγα τα σχολια σου για δαυτους



 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Adhan και τολμας να ομολογεις πως δεν το'χεις εγκαταστησει ακόμα αντί να εχεις ήδη 50 ωρες? :trollface:

Παντως εχω κατσει σιγουρα μια 25αριά με το παιχνίδι (με 2 ξεκινηματα, ενα δοκιμαστικο μεχρι λεβελ 3-4 και τωρα εχω ξεκινησει ομορφα και φτανω 7 λεβελ, ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι, που να πάρει. Πρεπει να το αποκτήσουν και άλλοι! :cheer:
τα bugs και glitches ειναι πολύ περιορισμένα, τώρα μετα τα αρχικα "ενα σωρο" patch. οπότε δωστου!!!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Guys, είχε κανείς άλλος πρόβλημα να εγκαταστήσει το .107 patch από το GoG?
Εμένα μου έβγαλε error και δεν μπορεί να το περάσει. :throw:
Tυχεροί όσοι το έχουν στο Steam που το κάνει αυτόματα. :cry:
Αλλά, anyway, όταν μπαίνω στο game λέει ότι είναι .107 :side:
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://s29.postimg.org/s9rrzie91/image.png" alt="image.png" class="bbcode_img" /></span>

Δε ξέρω, νιώθω σαν να κάνω καμάκι σε πιτσιρίκα που ΛΕΕΙ ότι είναι 18, αλλά μοιάζει για 16. :whistle:
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
<span class="bbcode_spoiler">είμαι στο σημείο που μπαίνεις σε μια καλύβα πάνω από τη βίλα στην πρώτη πόλη όπου βρίσκεις γράμματα που ενοχοποιούν τον thelyron τον healer. πήγα στην πόλη και δεν ήταν εκεί, πήγα στην εκκλησία αλλά ούτε εκεί. μπορεί να με βοηθήσει κανείς γιατί μου την έχει δώσει στα νεύρα</span>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Εκει "μπουκαρες" ή σε εβγαλε καποια οδηγια? μιλα με τον αρχηγο της φρουρας και τον Arhu μπας και εχει κολλησει καπου το θέμα.
major spoiler:
<span class="bbcode_spoiler"> θα τον βρεις μαζι με τον Jake οπως θα τελειωνει το quest, λιγο πριν σηναντησεις τον braxus rex, οταν του μιλας για τελευταία φορά, του Thelyron, δωσε βαση γιατι πουλαει κατι ζορικα αντικειμενα (αν και ετοιμοθανατος). Μην βιαζεσαι, το παιχνιδι ειναι old school λεμε, τα quest ειναι πεπλεγμένα </span>
even more spoiler!
<span class="bbcode_spoiler">Ο βωμός μεσα στην παλια εκκλησια είναι "υποπτος" δεν ειναι? Ειναι γραμενο στο questlog σου αν εχεις μπει και εχεις συναντησει την Conduit <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Ψαξε καλά!</span>
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
<span class="bbcode_spoiler">Πριν από λίγες ώρες βρήκα την evelyn στην παραλία και το amulet που (μάλλον) θα ανοίξει την μαγική πύλη. Στο καλύβι δεν πήγα τυχαία. Είχα πάει πριν στην εκκλησιά και είχα βρει το κλειδί. Νόμιζα ότι εκεί θα έβρισκα το amulet (να 'ναι καλά οι αρουραίοι <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ).</span>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ωραία, χαίρομαι που εβγαλες άκρη, εχω κολλησει και εγω σε μερικά σημεία, απλα θελει να εχεις υπομονη με το "ξεδιπλωμα" των quest.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εχει ποσταρει κι ο chek2fire εναν παρομοιο οδηγο στη σελιδα 6 του θρεντ αυτου, αλλά κι αλλος ενας δε βλαφτει:

http://www.leviathyn.com/pc/2014/09/09/divinity-original-sin-ten-tips-new-players/
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Καλός οδηγός για να ξεκινήσει κάποιος.
Μονο να συμπληρωσω να απογυγετε τα ολοκληρωμενα walkthru καθώς χαλάνε πολύ τη ροή, αν μπεις για τα καλά στο κλίμα δεν θα χασετε παρα λιγα side-quest, και αν ειστε ψειρες ούτε αυτά. Εριξα μια ματια αφου τελειωσα το παιχνιδι και ανακαλυψα πως τα περισοτερα τα εκανα είτε αλλιώς είτε βρηκα τη σωστη λυση με λιγο brainstorming.
Τα παντα εχουν διαφορα μονοπατια και μπορουν να γινουν με διαφορους τρόπους.
Το stealth δουλευει, οι μαγοι σας εχουν invisibility και τα reason, intimidate κλπ βοηθανε σε καθε πετρα-ψαλιδι-χαρτι minigame.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
για να καταλαβω:
το πετρα - ψαλιδι - χαρτι ποτε εμφανιζεται? δεν μπορεις να το αποφυγεις?
αμα δωσεις διαφορετικες προσωπικοτητες στο καρακτερ κρηεισιον, δεν "συζητανε" οι πρωταγωνιστες μεταξυ τους κι αναλογα τα χαρακτηριστικα που εχουν ξερω γω σε speech, persuasion (δεν ξερω πως τα λενε στο παιχνιδι) δε ριχνει το ζαρι η ΑΙ και παιρνεται η αποφαση?
αν σε καθε διαφωνια παιζει πετρα - ψαλιδι - χαρτι, τι νοημα εχει να υπαρχουν τα παραπανω χαρακτηριστικα?
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Το πετρα ψαλιδι χαρτι εμφανιζεται στους διαλογους που υπαρχει διενεξη, ειτε με τον συντροφο σου (ΑΝ ΔΕΝ εχεις βαλει Α.Ι., και μόνο) και με οιποιονδηποτε αλλο NPC τυχει. Αν υπαρχει αλλη διεξοδος (που συνηθως υπαρχει εκτος αν δεν την εχεις βρει) τοτε ειναι αναγκαστικο, αν θες να περασεις το σημειο, αλλα και παλι οχι υποχρεωτικο. Μπορεις δηλ. απλα να τον σφαξεις επι τόπου π.χ. (που συνηθως θα συμβει αν χασεις το μινιγκειμ)

Δες τωρα την εικονα: <img src="http://www.quartertothree.com/fp/wp-content/uploads/2014/07/divinity_rps_small.jpg" alt="divinity_rps_small.jpg" class="bbcode_img" />http://www.quartertothree.com/fp/wp-content/uploads/2014/07/divinity_rps_small.jpg
το νουμερο διπλα στο reason, εδω, to 3 εκφραζει το skill/trait κλπ level. Αν εχεις 5 τοτε με δυο "παιξιες" τον εχεις κερδισει. Αν αυτος εχει 5 τοτε το αντιθετο κλπ.

Ειχα και εγω στην αρχή καποιους ενδιασμούς, δε γουσταρω mini game <span style="font-size:2">(και QTE, να συμπληρωσω, σε RPG, ακομα και στο witcher 2 θα κοβα 10/100 για τα γελοια QTE, [[ενταξει ενταξει, μουρμουρα τελος] <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )</span> αλλά μετα οχι απλα το συνηθισα αλλα μου αρεσε κιολας, γιατι και το σκιλλ μετραει και παιζει και ενας μικρος παραγοντας τυχη που εχει το χαβαλε του.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
επισης, εχει καποια αξια αυτη η διαφωνια, περα απ το φαν φακτορ? προσφερει κατι ουσιαστικο στο παιχνιδι? εγω στη 1 ωρα που επαιξα πριν το απεγκαταστησω (αποφασισα οτι θα παιχτει στο νεο καβουρδιστηρι με γκεραλτ3 μαζι) βρηκα το γνωστο ομιλούν κοχυλι, ηθελα να το σωσω, η αλλη οχι και παιξαμε πετροψαλιδοχαρτι κι εχασα και σπαστηκα. εννοω αν ειναι να χανω σαιντ κουεστς για να βλεπω το παιδικο παιχνιδακι, δεν το γουσταρω. θα βαλω την αλλη να συμφωνει μαζι μου συνεχεια και θα συνεχισω χαρωπος το παιχνιδι χωρις διαφωνιες.

α, τωρα που ειδα την εικονα, μαλλον συνελαβα και το κονσεπτ. αυτος που εχει 5 αρκει να κερδισει το γαμωπαιχνιδακι 2 φορες ενω ο αλλος με το 3 χρειαζεται 4 φορες ?
θενκς για τις εξηγησεις
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Δε ξερω τι τρεχει, αφησα και το link σκετο, ελπιζω να φαινεται. Δε βρισκω και καμια χωρις διαλογο να μην ειναι spoiler ή κάτι.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Μπράδερ απ΄οτι κατάλαβα κι εγώ έτσι λειτουργεί το mini-game. Όπως π.χ. τα opposing checks στο DnD (π.χ. bluff vs sense motive) που πέρα από το skill, περιλαμβάνουν και roll (δηλ. τύχη, απλά όσο πιο μεγάλο το skill τόσο περισσότερο περιορίζεται αυτός ο παράγοντας).
EDIT: Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το επόμενο patch που έρχεται θα προσθέσει μεταξύ άλλων 2 επιπλέον companions.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αληθεια ειναι.
κι ειναι ενας απ τους λογους που εχει κοπασει και ο θορυβος γυρω απ την παιχνιδαρα στο νετ. ολος ο κοσμος περιμενει το πατς για να το ξεκινησει η να το συνεχισει...
παντως σε οσα ρηβιου και αρθρα βλεπω τελευταια ολο και πιο εντονα γραφεται η λεξη "γκοτύ".
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Στο πέτρα ψαλίδι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπεις σε game όπου ο αντίπαλος θα επιλέγει πάντα ότι έχεις επιλέξει εσύ αρχικά. Δλδ ξεκινάς με ψαλίδι και πέτρα αυτός στο επόμενο θα έχει επιλέξει ψαλίδι σίγουρα.
Πάντα δλδ υπάρχει ένα μοτίβο και σπάνια θα συναντήσετε κάτι τυχαίο στις επιλογές του.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
στην αρχική βερσιον του παιχνιδιού δεν υπηρχε A.I. για τον συντροφο/ετερο ημισυ αλλα σε καποιο απο τα πολλά patch προστεθηκε και τετοια επιλογή στη δημιουργία χαρακτήρων οπότε αν επιλεξεις καποια A.I. ο αλλος (που δεν ελέγχεις την εκαστοτε στιγμη)) θα κανει αυτοματη επιλογη χωρις το πετρα-ψαλιδι-χαρτι.

Το παιχνίδι είναι πλήρες μάγκες, τα διαφορα ψιλοpatch από δω και περα είναι κερασακια στη τουρτα, που φυσικά ειναι νοστιμα αλλα δεν ειναι η τουρτα.
Αν δεν εχετε σκοπο να ριξετε 119 ωρες οπως εγώ,μονοκοπανιά, αδικα περιμενετε. Παίξτε το γιατι ερχεται και το wasteland 2 σε μερικες μερες.
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Αν και ξεκινάει κάπως αργά, το παιχνίδι είναι ΕΠΟC! Αλλά το πέτρα-ψαλίδι-χαρτί με χάλασε και μένα λίγο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
http://www.lar.net/2014/09/12/thoughts-after-releasing-divinityoriginal-sin-and-what-comes-next/
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337


Adhan wrote:
http://www.lar.net/2014/09/12/thoughts-after-releasing-divinityoriginal-sin-and-what-comes-next/</blockquote>

"[...]the current thinking is that we shouldn’t go back to Kickstarter. That’s not because we’re ungrateful of the support we received through our Kickstarter community or because all those rewards caused a bit of extra work, but because <b>I think the crowdfunding pool is limited and it should be fished in by those who really need it.</b>"

Μπράβο ρε μάγκα, μακάρι να ακολουθούσαν και άλλοι το παράδειγμα σας :salute:

 
Top Bottom