Do you even shop, bro? Ψωνίζετε στο epic?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ψωνίζεται στο epic store?

• Total voters
    28
Με ένα 10άρι κουπόνι πήρα το Hades και το έλιωσα, με ένα δεύτερο το Disco Elysium (πολύ μου αρέσει, δεν το τελείωσα ακόμα) και τώρα έχω μία τρίτη στο χέρι που θα πάει μάλλον στο Metro Exodus εκτός κι αν με πιάσει καμιά παλαβομάρα και θελήσω να ξαναδώ το Control ιν ολ ιτς ρέι τρέισινγκ ντιστράκτιμπλ ενβάιρονμεντ γκλόρι χόουλ.

Όσο δίνει ο Σουήνης δεκάευρες, εγώ παραγγέλνω!

Ξέρω τουλάχιστον 4 που δεν έχουμε ψηφίσει και θα ψηφίζαμε το 2ο.
Επίσης, να πας για αναλυτής δημοσκοπήσεων για τη νδ. Ο άνθρωπός τους θα είσαι.

Eγώ ξέρω έναν που ψήφισε και λέει μλκς.

και εγώ ξέρω άλλους 32,5 (είναι νάνος) που αν ψήφιζαν θα άλλαζαν πάλι τα δεδομένα.

Εγώ ξέρω ένα τύπο που ξέρει ένα τύπο που ξέρει ένα τύπο που ξέρει το Γκέραλτ.

i-know-what-you-did-last-summer_jtra.jpg

δες το poll ναι οκ δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα του internet αλλά και εμείς ψυχούλα έχουμε :p

Είμαστε όμως οι μεγαλύτεροι trend setters.

Για μένα έπρεπε να θεωρείτε ανήθικο αυτό που κάνει η επικ με τα exclusive και να έχουν μπει φυλακή που το σκέφτηκαν και μόνο...Άμα θέλετε free games υπάρχουν και πειρατικά όλα, γιατί να δώσετε αξία στους βρομιάρηδες της έπικ είναι beyond me.

Για μένα έπρεπε να θεωρείτε ανήθικο αυτό που κάνει η επικ με τα exclusive και να έχουν μπει φυλακή που το σκέφτηκαν και μόνο...Άμα θέλετε free games υπάρχουν και πειρατικά όλα, γιατί να δώσετε αξία στους βρομιάρηδες της έπικ είναι beyond me.
Football manager (CM τότε) παίζεις? Internet σπίτι σου πότε έβαλες? Με το στημ όντως, πολλοί είχαν γυρίσει στην πειρατία τον πρώτο του καιρό.

Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες κόσμου, δεν ψηφίζει ότι ψωνίζει ή ψηφίζει όχι, επειδή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι ανοιχτά και άρα μετά θα τους ακολουθούσε το κοινωνικό στίγμα από τους τυφλούς φανατισμένους χριστιανοταλιμπάν του Γκέημπ.

Back