What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dorito Pope's Game Awards 2023

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral

Κάπως με ξένισε που ο Sam Lake πήγε να πει 2-3 λόγια παραπάνω (εκεί που τσίμπησε δικαιωματικά το Narrative) και του κούμπωσαν μουσική υπόκρουση για να τελειώσει.
Αν λεγόταν Κοτζιμας. Τότες θα του δίνανε 5 ώρες, το best racing game και 15 χιλιάδες προσκυνήματα...

maladroid

Mind-flayer
Νταξει απαράδεκτα τα 30 δεύτερα, μάλλον τόσο διαρκούν τα μεγαλύτερα ΤικΤοκ τι να πω.

Στις ανακοινώσεις πιο ενδιαφέρον και για μένα το ARPG από τους δημιουργούς των Ori αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως θα είναι online; Ελπίζω να έχει κανονική campaign με αρχή-μέση-τέλος και το online να είναι optional.

Pony Island δεν έχω παίξει αλλά μετά το κρυφο-GOTY Inscryption ο τύπος έχει την προσοχή μου και το trailer υπόσχεται ωραίες ανωμαλίες οπότε sign me up.

Τα υπόλοιπα χλιαρά, άντε ίσως το Blade να έχει προοπτικές όοοοταν βγεί αν και μετά το μέτριο Deathloop η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί. Κρίμα για την απουσία του Silksong, περίμενα κι εγώ ένα shadow drop να κλείσουν σπίτια στόματα.

Last edited:

Tony Corvus

Ancient Red Dragon

Και ήθελε να ρίξει ανακοίνωση on stage για τη κυκλοφορία του BG3 στο xbox.

Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Game Awards: έπρεπε να έχεις επενδύσει σε φαστ τοκ αντί για χέβυ άρμορ μαν μου. Ταφ λακ.

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral

shredder

Death Knight
Θα παιξω τα exodus, jurasic park survivor wind blown Blade, Wuoh, NO REST FOR WICKET, FIRST BERSKER shinobi, golden axe exodus κσι street of rage Το καλυτερο το survival γιατι ειναι κονεη μεγυαλια προταγωνιστρια

Borracho

Ancient Red Dragon
Εκτός από μέγιστο #respect στα #street αδέρφια της Remedy για την τεράστια και δικαιού νίκη τους, να σημειώσω εδώ και την χτυπητή διαφορά ανάμεσα στους καλοντυμένους, σικ Χολιγουντιανούς μαδαφάκας που παρέδωσαν το Τρύπιο Μέγιστο και τους 65χρονους φέρι μαμμάκυθους με τις breast plate από τα Λίντλ, που σκάρωσαν Το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών (Για 16 Και Κάτω).

Η δε μπαλετάρα Herald of Darkness σε ένα δίκαιο κόσμο, θα έπαιζε στο Μπρόντγουεϊ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

th.jpegOIF.jpeg

Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Χαχαχαχαχαχ ρε Τόνυ σατανά, μες το μυαλό μου ήσουν :D

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
ΠΑΠΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΟΡΑΤΣΟ! ΑΦΟΥ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΤΖΙ 3!

Στα των Ντοριτο Awards.
Μου αρέσει που τσίμπησαν τα βραβεία εταιρίες ομάδες που έχουν ένα καλλιτεχνικό όραμα, δεν ακολουθούν την πεπατημένη της βιομηχανίας και το team τους δε φοβάται να "τσαλακωθεί".
Όταν ακούστηκε το όνομα του Bg3 για το goty, έβλεπες τον Sam Lake με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, να ρίχνει χειροκρότημα, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Διότι είναι nerd, ευγενής άμιλλα και δεν είναι μη μου απτου "κεημινκ" περσόνα (ok, καταλάβαμε ρε Κοτζιμα ότι είσαι τζηνιους και το 4ο δώρο των μάγων από τα Ιεροσόλυμα, αλλά κάλμαρε λίγο).

Έξτρα ποηντς για τον κατακαημένο που του φόρτωσαν το μεγαλύτερο πνευστό του κόσμου.
Screenshot_20231209_101344_Chrome.jpg

Ευχαριστώ που διαβάσατε το μονόλεπτο σπητς μου.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
88sipf.jpg

@Borracho

Tony Corvus

Ancient Red Dragon

Νταμπλ Ποσταδορες

Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος για το συγκεκριμένο κεημ. Η WoC έδωσε λευκή επιταγή στον James Ohlen και την dream team του ("γκουχ* Drew Karpyshyn *γκουχ*).
Πιστεύω πως θα δούμε ωραία πραματάκια και ας έγινε το reveal με ένα τζενερικ τρεηλερ από τις όχθες της νέας Bioware.

Blast from the past:

Last edited:

shredder

Death Knight
Και εγω ειμαι ενθουσιαμενος με το Exodus. Moιαζει με τα Mass Effect .

Borracho

Ancient Red Dragon
@captain kal Ρε, όταν κοπανιόμασταν με τα σπαθιά μπιμπελό της Μάρτο στις εξοχές της όμορφης Αχαΐας, μόλις εμφανιζόταν το καταναλωτικό web. Ούτε Χίμες, ούτε οργανωμένες αναβιώσεις, μόνο κυνήγια από μπαρμπάδες και παραδοσιακούς, ρομαντικούς χασισοκαλλιεργητές.

Σα γνήσια χωριατόπαιδα, λογίζαμε τις σπαθομελανιές παράσημα τιμής. Μετά ευτυχώς ανακαλύψαμε τα κορίτσσσσα και οι μελανιές πολλαπλασιάστηκαν κι ήρθαν από μέσα :D

Top Bottom