Dorito Pope's Game Awards 2023

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εδώ λέμε πατατάκια τα πρίνγλις, εδώ κολλάτε μωρέ; και στην τελική όλα γαριδάκια και πατατάκια είναι, ώχου... με τα πολίτικαλ κορέκτ σας δε σας μπορώ!

wait! Δεν είναι τα πρινγλς, πατατάκια? Τί μου κρύβετε 30 χρόνια τώρα?

Άσε ρε μαν, δεν ξέρει τι λέει ο θείος πάλι... :Ρ

ΕΔΙΤ: Εδώ που τα λέμε, τα πρινγκλς δεν τα μπορώ με τίποτα. Πατατάκια θεωρούνται, αλλά φαντάζομαι πως φτιάχνονται με κάτι σαν σκόνη πατατοπολτού (για να έχουν τέτοιο σχήμα και ομοιομορφία).

Last edited:
ε αυτό λέω, τα πρίνγκλις δεν είναι πατάκια, είναι πουρές με σχήμα... αποξηραμένος εμετός.

Τα Pringles, ό,τι καλύτερο υπάρχει σε πατατακοειδές (Sour Cream & Onion 🫶), δεν τα αναφέρουν πλέον ούτε οι ίδιοι ως πατατάκια, γιατί δεν επιτρέπεται μιας και δεν είναι κομμένες πατάτες.

Τα Pringles, ό,τι καλύτερο υπάρχει σε πατατακοειδές (Sour Cream & Onion 🫶),
Γερμανός κι εσύ.

Τα αυθεντικά τα πατατάκια είναι μόνο με αλάτι/ρίγανη

Τα αυθεντικά ναι, τα καλύτερα όχι. Πατατάκια αλάτι-ξύδι πολύ καλά επίσης, αλλά τα καλύτερα όλων είναι Jumbo Country Chips με μαύρο πιπέρι.

Την μία φορά που έφαγα πατατάκια με ξύδι ένιωθα πως έβαζα στο στόμα μου το καθαριστικό για τα άλατα που χρησιμοποιεί η μάνα μου. Εκαιγε το στόμα μου.

Τέσπα, ούτως ή άλλως πατατάκια έχω χρόνια να φάω (συνειδητά) τα αγαπημένα μου ήταν τα Ruffles Barbecue

Την μία φορά που έφαγα πατατάκια με ξύδι ένιωθα πως έβαζα στο στόμα μου το καθαριστικό για τα άλατα που χρησιμοποιεί η μάνα μου.

That's the desired effect.

Για αυτό άλλωστε η γεύση είναι γνωστή ως "salt and vinegar".

/tips my fedora in Fujitsu.

τα καλυτερα σνακς που ανακαλυψα τα τελευταια χρονια ειναι τουτα δω:

81990-Jumbo-Honakia-GFSUN_new.png

ακουστε τον μαλαχτη, γνωριζει το θεμα.
εχω φαει κουβαδες σνακς, αλλά μακραν το καλυτερο συνοδευτικο μπυρας ειναι τα πιο πανω χωνακια. κι εχουν και επικο, επαναστατικο ονομα, να το πουμε αυτο.

επισης λενε ασχημα, περιεργως, τα jumbo τσιπς. και βγαινουν και σε κατι τεραστιες συσκευασιες για οταν εχεις φωναξει κοζμο, πριν το κανονικο φαί, ή ακομα καλυτερα για οταν δεν εχεις φωναξει κοζμο.

images (2).jpg

δεν ειμαστε οφτοπικ, ετσι? βλεπω τον τιτλο, κατι για ντοριτος λεει....

Τα αγαπημένα μου Pringles είναι τα κλασσικά τα κόκκινα τα ορθόδοξα και εκείνα τα κίτρινα με το cheddar flavor.

τα καλυτερα σνακς που ανακαλυψα τα τελευταια χρονια ειναι τουτα δω:

81990-Jumbo-Honakia-GFSUN_new.png

ακουστε τον μαλαχτη, γνωριζει το θεμα.
εχω φαει κουβαδες σνακς, αλλά μακραν το καλυτερο συνοδευτικο μπυρας ειναι τα πιο πανω χωνακια. κι εχουν και επικο, επαναστατικο ονομα, να το πουμε αυτο.

επισης λενε ασχημα, περιεργως, τα jumbo τσιπς. και βγαινουν και σε κατι τεραστιες συσκευασιες για οταν εχεις φωναξει κοζμο, πριν το κανονικο φαί, ή ακομα καλυτερα για οταν δεν εχεις φωναξει κοζμο.

View attachment 7127

δεν ειμαστε οφτοπικ, ετσι? βλεπω τον τιτλο, κατι για ντοριτος λεει....

Όλα τα παραπάνω τα τιμούσαμε στις παράνομες ρετσινοσυναθροίσεις επί καραντίνας.

Κατηγορούν το IGN οτι τεχνηέντως μείωσε τα ποσοστά του Black Myth Wukong για να μην πάρει την πρωτιά στο GOTY 2024 so far. Αϊ στο καλό, γίνονται τέτοια;;;;

Back