Pain
Death Knight
Η αλήθεια είναι πως ήθελα καιρό να το κάνω αυτό, αλλά ο χρόνος πλέον είναι πολύ περιορισμένος (θα καταλάβετε σε λίγο). Ο θεσμός των giveaways είναι κάτι που πάντα μου άρεσε και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο γινόταν τόσα χρόνια μέσω του RQ. Κέρδισα αρκετά παιχνίδια myself, είδα πολλά μέλη να χαίρονται με τα νέα αποκτήματα που κάποιος άλλος τους προσέφερε χωρίς να ζητήσει κάτι σε αντάλλαγμα και πάει λέγοντας. Ωραία, ανιδιοτελή, δακρύβρεχτα πράματα.
Πάμε τώρα στο ψητό: 8 Μαϊου ήρθαν στον κόσμο δύο μικροί, λευκοί δαίμονες που εκτός του να μου ομορφαίνουν τη ζωή, καταναλώνουν ήδη όλο σχεδόν τον ελεύθερο μου χρόνο. Έτσι, για να συνεχίσω την παράδοση, θα πραγματοποιηθεί giveaway για 2 (μία ανά τέκνο) steam giftcards των 20 έουρων. Μπορεί εγώ να μην έχω χρόνο να ασχοληθώ με το gaming, κάποιοι από εσάς όμως, σίγουρα έχουν
Οι νικητές μπορούν να τις αξιοποιήσουν όπως θέλουν (προφανώς).
Δεκτές οι συμμετοχές ατόμων με αριθμό posts > 50. Η κλήρωση θα γίνει 8 Ιουλίου 2021. (ελπίζω μόνο να μην το ξεχάσω λόγω αϋπνίας
)
Πάμε τώρα στο ψητό: 8 Μαϊου ήρθαν στον κόσμο δύο μικροί, λευκοί δαίμονες που εκτός του να μου ομορφαίνουν τη ζωή, καταναλώνουν ήδη όλο σχεδόν τον ελεύθερο μου χρόνο. Έτσι, για να συνεχίσω την παράδοση, θα πραγματοποιηθεί giveaway για 2 (μία ανά τέκνο) steam giftcards των 20 έουρων. Μπορεί εγώ να μην έχω χρόνο να ασχοληθώ με το gaming, κάποιοι από εσάς όμως, σίγουρα έχουν
Δεκτές οι συμμετοχές ατόμων με αριθμό posts > 50. Η κλήρωση θα γίνει 8 Ιουλίου 2021. (ελπίζω μόνο να μην το ξεχάσω λόγω αϋπνίας
ΤΡΕΜΕΤΕ! Σε λίγα χρόνια θα είναι και αυτά εδώ μέσα να κερδίζουν giveaways!
Last edited: