What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dragon Age 3: Inquisition

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
To search είναι προφανώς τίγκα τραγελαφικό και μερσώ τον Αϊρένικο τα μάλα. <br><br>Το πρόβλημα Γκουνελιώτη είναι πως ειλικρινά, με τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω πια...απλώς...όχι. Δεν είναι δυνατόν πια να ρίξω 12 ώρες σε κάτι (τόσο παίρνει φαντάζομαι για να τελειώσει η πρώτη περιοχή) που μετά ίσως γίνει σαν ανθυποΓουίτσερ απλά για να λέω ότι έχω κάτι να παίζω. Τώρα που ο γκέημινγκ χρόνος προσμετράται με το σταγονόμετρο, έχει νόημα να ασχολούμαι μονάχα με παιχνίδια που με καθηλώνουν, με συναρπάζουν και με κάνουν να μη θέλω να σταματήσω ούτε δευτερόλεπτο (π.χ. Firewatch). Με το ζόρι παντρειές και ψυχαναγκασμοί του τύπου "Ναι, αλλά, πώς θα έχεις άποψη;", τέλος.<br><br>Συνάντησα Βάρικ με τριχωτό στήθος και περσόνα-καρικατούρα και καραφλοκουτελάτο Έλφ μέητζ και μου βγήκε το κρασί από τη μύτη με τις χίπικες τζενερικίλες που έλεγε. Εφρικίασα σκεπτόμενος πως μια μονάχα ατάκα του Γκίραλτ σε NPC είχε περισσότερη ουσία από την πρώτη μισή ώρα του DAI. Το έκλεισα και ανινστόλ. Ίσως αν κάποτε βρεθώ σε έρημο νησί και τερματίσω ΟΛΑ τα άλλα RPG πρώτα, ίσως.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γιον μ απογοητευεις. οι λεξεις "σερτς" και "βοηθησε" στην ιδια προταση? ουτε με υποδόριες.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Βλέπω τί κάνετε εκεί Κουνενικά αποβράσματα, αλλά κάνω τα στραβά μάτια για να βγάλω το μένος μου για το DA:I <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Ίσως αν κάποτε βρεθώ σε έρημο νησί και τερματίσω ΟΛΑ τα άλλα RPG πρώτα, ίσως.<br></blockquote><br><br>Και τα Ιαπωνικά Rpg;  :pP
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Εντάξει, είπαμε, τέτοια ανωμαλία, ΠΟΤΕ.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Tο παιχνίδι θέλει δέκα ώρες γεμάτες για να πάρει μπρος. Μετά είναι έπος...<br><br><span class="bbcode_spoiler">...με την εξαίρεση της μιούζικαλ παρένθεσης στα μισά.</span><br><br>Το καλύτερο DA με διαφορά  (δεν ειμαι και ο μεγαλύτερος οπαδος του οριτζινς βεβαια). Οι διάλογοι μεταξύ Cassandra και Varric ειναι όλα τα λεφτά (οταν από την μια τον σιχαίνεται και από την άλλη έχει πάθει ταράκουλο με τις νουβέλες του). Και δεν είναι ανθυπογουίτσερ, είναι διαφορετική εμπειρία, με πλουσιότερη μάχη (ο Γκεράλτ είναι ίνδαλμα αλλά ένα κράμα πολεμιστή/μάγου/αλχημιστή είναι, πόσα διαφορετικα μαχητικά στυλ να βγάλει), πολιτική και ίντριγκα (και ο ουίτσορας τα έχει αυτά αλλά στο DA:I λόγω θέσης παίρνουμε και αποφάσεις) και πολύ δουλεμένες κουλτούρες ( πχ. Orlesians). Eυκολο 92 στα 100 για μενα.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Συνgamer Μποράτσο νομίζω πως υπερβάλλεις λιγουλάκι. Ναι, ο Άσπρος Λύκος ανέβασε τον πήχη κατά πολύ σε ποιότητα κειμένων, χαρακτήρων και γενικότερα σεναρίου (αν μη τι άλλο για τις κυκλοφορίες της τελευταίας δεκαετίας), αλλά δεν είναι και τόσο χάλια το DA 3. Εξάλλου έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση, το ξέρουμε από την αρχή, δεν περιμέναμε λογοτεχνικό γράψιμο ούτε φιλοσοφικούς συμβολισμούς, αλλά αγνό, αφελές (ίσως και παιδικό, γιατί όχι) φάντασυ παραμύθι, και σε αυτό τα πάει μια χαρά χωρίς να προσβάλει την νοημοσύνη μας (Skyrim...γκουχ! γκουχ!). Προσωπικά το είχα καραγουστάρει το παιχνίδι, αν είχαν προσέξει λίγο το combat system και ήταν ποιο tactical και όχι αυτός ο αχταρμάς τότε θα ήταν πραγματικά ένα επικό φάντασυ διαμάντι. Σίγουρα μια παιξιά την αξίζει, ειδικά από ένα σημείο και μετά παίρνει μπροστά και σε κρατάει κολλημένο. Το ζήτημα χρόνου βέβαια και πως τον επενδύουμε είναι μεγάλη κουβέντα, είναι κατανοητό να μην θες να πετάξεις 10 ώρες για να του δώσεις απλά μια ευκαιρία. Που ναι τα ανέμελα χρόνια που ένα 10ωρο κάψιμο ήταν ρουτίνα ρε γαμώτο...
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
δεν είναι κακό παιχνίδι. απλά εχει κάποια generic σημεία. κλπ κλπ κλπ. το παράτησα κάπου στης 19 ώρες εγω. σε κάποια φάση θα το ξαναπιασω απλά στη φαση που το παράτησα δεν άντεχα αλλο fantasy. καλά για το combat δεν εχω να πω κατι. το κάναν πολύ αχταρμά.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μια χαρά είναι το DA. Αν εξαιρέσεις τον τομέα που αναφέρει ο savatar που πραγματικά είναι οσκαρικος, σε τι άλλο υστερεί το Inquisition? Εγω θυμάμαι πάντως πως μονο τα ενα απο τα 2 σε hardest difficulty είναι βολτα στο παρκο. Και δεν εννοω το DA. Επίσης τα ανούσια οντως fetch quest του ενός τα αντιπαρέρχονται μια χαρά τα ανούσια ερωτηματικά του άλλου. <br><br>All in all, καθε παιχνίδι εχει τα δικα του θετικά σε σχεση με το αλλο.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br><span style="color:red"><i> * BLASPHEMIES * </i></span><br></blockquote><br><br><img src="https://i.ytimg.com/vi/osMQ8LaT_SA/maxresdefault.jpg" alt="maxresdefault.jpg" class="bbcode_img" /><br>Kαποιος πρεπει να τον σταματήσει επιτέλους!!!<br><img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />  :pP :pP :pP  <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
:p:p:pP<br><br>Και σκέψου πως δεν ήμουν και αναλυτικός.  :bananallama:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br>Και σκέψου πως δεν ήμουν και αναλυτικός.  :bananallama:<br></blockquote><br><br>Ε γι&#039;αυτό υπάρχει το mumble session άλλωστε!  :lol:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Σωστά. Θύμισέ μου να σου εξηγήσω σε ποια σημεια θεωρώ το DA καλύτερο τού witcher.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γίνεσαι βέβηλος τώρα. Τώρα βρισκόμαστε σε ντέρμπυ β&#039; εθνικης.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br>Σωστά. Θύμισέ μου να σου εξηγήσω σε ποια σημεια θεωρώ το DA καλύτερο τού witcher.<br></blockquote><br><br>Πρωτα πρέπει να παίξω το Inquisition!<br><br>Kαλα για Dark souls ουτε λόγος  :pope:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν χρειάζεται. Απλά θα δεχθείς την αποψη μου ως θεσφατο.
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
<blockquote><br>Γίνεσαι βέβηλος τώρα. Τώρα βρισκόμαστε σε ντέρμπυ β&#039; εθνικης.<br></blockquote><br><br> :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
To melee combat στο DA:I ειναι πολυ καλο για το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου. Τωρα που το θυμηθηκα , η τελικη μαχη ειναι ψιλοχλιαρη αλλα κατ&#039;εμε το ιδιο ισχυει και για το TW3.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Εγώ από την άλλη, δεν έχω παίξει κανένα DA, αν και έχω το 1ο σκέτο από το On the Ηouse στο Origin.<br><br>Αξίζει να περιμένω το κομπλέ Origins στο GOG να μπει σε προσφορά, ή το πρόσθετο περιεχόμενο είναι αδιάφορο;<br><br>Τα saves μπορώ να τα μεταφέρω;
 
Top Bottom