Dragon Age: The Veilguard

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ήρθε η ώρα να κάνω το meme:

emena-mou-arese-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1.png
<iframe src="Excited Jurassic Park GIF - Find & Share on GIPHY" width="480" height="269" style="" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="">via GIPHY</a></p>

κάπου λίγο μετά το σημείο

Παραδόξως ο Arishok (χα θυμάμαι πως τον λένε άρα κάτι λέει) ήταν από τους πιο καλογραμμένους χαρακτήρες στο 2, αν όχι ο καλύτερος. Οι μπαγλαμάδες θα μπορούσαν να χτίσουν την ιστορία γύρω του αλλά φευ.

Δεν θα πω ψέμματα ότι γουικιπίνταρα το όνομά του στα πλαίσια της πλοκής. Πολύ αναγνωρίσιμο το όνομά του, αλλά δεν θα το θυμόμουν ποτέ. Αν θυμάμαι καλά το DA2 ήταν και λόγος που δεν πλησίασα (όταν έπρεπε) τα Mass Effect καθώς έβγαιναν. Θα επανορθώσω σε κάποια στιγμή με την Ultimate Edition.

οντως, μεγαλο παλικαρι ο αρισοκ. δεν θυμαμαι αν επρεπε να τον πολεμησω, αν μπορουσα να το αποφυγω η οχι και τι συνεβη τελικα, αλλά θυμαμαι αμυδρα εναν διαλογο μαζι του καταπληκτικο. με ειχε καμει να συμπαθησω τους κουνάρηδες.

δεν αποκλειω αυτη η αποδοχη του απ τους παντες σχεδον να ειναι η αφορμη που αν δεν κανω λαθος οι κουναρηδες ηταν πλειαμπλ ρέις στο ινκουιζίσο.

Μια χαρά παιχνιδάκι ήταν ρε σεις το DA2, και με ιδιαίτερο story telling (με την αφήγηση του Βάρικ, αν θυμάμαι καλά το όνομα του). Απλά είχε λίγο τεμπέλικο gameplay και αρκετές τσαπατσούλικες στιγμές (βιασύνη στο production λογικά), και φυσικά δεν είχε την επικούρα του πρώτου (το οποίο πάλι σαν gameplay δεν ήταν κάτι φοβερό, απλά ήταν σκαλιά ποιο πάνω στο story telling). Προσωπικά το χάρηκα περισσότερο από το 3 που βρήκα τόσο κλισέ και generic, με το ζόρι θυμάμαι τι γινόταν.

τα Mass Effect
Το πρώτο έχει αέρα παλιάς, καλής Bioware.
Με το δεύτερο θα περάσεις καλά αν το αντιμετωπίσεις κατά βάση ως action με κάποια στοιχειώδη rpg στοιχεία.
Στο τρίτο βλέπεις τη φάση της φθίνουσα πορείας της Bioware που ξεκίνησε στο DA2 (για διάφορους λόγους από τους οποίους ο κυριότερος είναι ότι ως κατακλείδα αγνοεί/δεν κλείνει όπως θα έπρεπε διάφορα σεναριακά νήματα), αλλά παίζεται ευχάριστα.

Θέλω κι εγώ να το ξαναεπισκεφθώ κάποια στιγμή, μάλλον μέσω Legandary, καθώς δεν έχω παίξει αρκετά από τα dlc κυρίως του 3ου game.

Μια χαρά παιχνιδάκι ήταν ρε σεις το DA2, και με ιδιαίτερο story telling (με την αφήγηση του Βάρικ, αν θυμάμαι καλά το όνομα του). Απλά είχε λίγο τεμπέλικο gameplay και αρκετές τσαπατσούλικες στιγμές (βιασύνη στο production λογικά), και φυσικά δεν είχε την επικούρα του πρώτου (το οποίο πάλι σαν gameplay δεν ήταν κάτι φοβερό, απλά ήταν σκαλιά ποιο πάνω στο story telling). Προσωπικά το χάρηκα περισσότερο από το 3 που βρήκα τόσο κλισέ και generic, με το ζόρι θυμάμαι τι γινόταν.
Κοίτα, το στορι ήταν όντως καλό και ξέφευγε από τις κλισούρες που είχε το πρώτο. Επίσης είχε αρκετά καλά boss fights θυμάμαι. Αυτό που με χάλασε ήταν που δεν μπορούσες να φτιάξεις τους companions, armors, weapons κλπ, τα επαναλαμβανόμενα area maps όπου έφτιαχνες τα side quest και φυσικά η "Mass Effect" κάμερα.
Οι companios εκτός του Βάρικ, κακοί δεν ήταν, αλλά όχι κ κάτι το αξιομνημόνευτο.

lol top surgery scars :D
woke ατζέντα στα fantasy rpg. εχουν κάψει καπίστρι εκεί στην ΕΑ.

Η Lead Dev του Veilguard έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου το 2021 και έχει δηλώσει πως "θέλω να βάλω στο Veilguard χαρακτήρες που μοιάζουν με τον εαυτό μου όπως τον φανταζόμουν όταν ήμουν παιδί", άρα no surprises there. Γενικά οι περισσότεροι νεότεροι σε ηλικία συγγραφείς/game devs που ασχολούνται με τον ευρύτερο τομέα του fantasy και sci/fi θεωρούν σχεδόν αυτοσκοπό το να εισάγουν τον εαυτό τους (όπως τον φαντάζονται) στα έργα τους, άσχετα αν βγάζει νόημα η εισαγωγή ή όχι, επειδή δεν έχουν το ταλέντο να σχεδιάσουν/γράψουν κάτι πρωτότυπο και δελεαστικό οπότε απλά γράφουν για τον εαυτό τους. Άρα νομοτελειακά το ίδιο πράττει και μια μεγάλη μερίδα των LGBTQ ατόμων που δραστηριοποιείται στο χώρο. Many such cases.

Προσωπικά θα μπορούσα να το ξεπεράσω αυτό περί ουλών εγχείρησης (όσο γελοιωδώς παράλογο κι αν είναι ως επιλογή στο πλαίσιο του κόσμου) αν το υπόλοιπο παιχνίδι είναι ποιοτικό. Αλλά κάτι τέτοιο με τις έως τώρα ενδείξεις δεν προϊδεάζεται. Και το γεγονός πως μέσα όπως το IGN και το PCGamer ξαφνικά λούζουν το γκεημ με αγάπη είναι άσχημος οιωνός.

σκεφτείτε τι άλλα διαμάντια θα έχει μέσα το game

Καλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα βγάζει vibes Anthem και Andromeda μαζί, αν μη τι άλλο θα γελάσουμε πολύ από τον άλλο μήνα.

προσπαθω να καταλαβω το κονσεπτ: βανω μεσα στο κειμ επιλογη χειρουργικης ουλης.

οκ, ας πουμε οτι θενε να νιωσει καλυτερα καποιος που εχει και στην ρηαλ λαιφ, να του πουνε: "να, σε βλεπουμε και σενα, δεν σε ξεχναμε" και αν τυχον θελει αυτος να βαλει στον καρακτερ του παρομοια ουλη (αν και ειναι εντελως παραλογο να υποθετουν οτι κατι που σου θυμιζει πονο και ασχημες καταστασεις στην rl εσυ να θες να το βλεπεις και στην ωρα ψυχαγωγιας σου, αλλά οκ, αυτο το μχιαλό κουβαλανε).

εγω που μπορει να χω τεραστιο γκωλο η τεραστια βυζγια και θελω να εκπροσωπηθω, γιατι να μην μπορω? δεν ειναι αυτο μπαντυ σειμινγκ και εξκλούσι (το αντιθετο του ινκλούσι)????

ΤΟΛΜΑΝΕ να κανουν ΑΣΙΟΥΜΙΝΓΚ οτι εγω π.χ. θελω να τα βαλω στ@ καρακτερ γκωλοβύζγια για να τα παιρνω ματι???
θα υπαρξουν μηνυσεις, προειδοποιώ.

Τα μεγάλα βυζιά και ο ζουμερός κώλος και γενικά οι όμορφοι χαρακτήρες, είναι τοξικά χαρακτηριστικά στη δυτική κοινωνία, get with the times grandpa.

Γενικά αυτό είναι ένα από τα μεγάλα παράδοξα της εποχής μας. Σου λένε πχ πως οι χειρουργικές ουλές και αυτού του βεληνεκούς τα options είναι "καθαρά Optional, δε βλάπτουν κανέναν που υπάρχουν, μη τα διαλέξετε, γιατί γκρινιάζετε?" αλλά αν πεις "ναι και ο μεγάλος κώλος optional είναι, γιατί δεν υπάρχει στο γκεημ ως επιλογή?" θα σε πουν τοξικό και incel. Δε βγαίνεις νικητής με τίποτα.

Τα μεγάλα βυζιά και ο ζουμερός κώλος και γενικά οι όμορφοι χαρακτήρες, είναι τοξικά χαρακτηριστικά στη δυτική κοινωνία, get with the times grandpa.

Γενικά αυτό είναι ένα από τα μεγάλα παράδοξα της εποχής μας. Σου λένε πχ πως οι χειρουργικές ουλές και αυτού του βεληνεκούς τα options είναι "καθαρά Optional, δε βλάπτουν κανέναν που υπάρχουν, μη τα διαλέξετε, γιατί γκρινιάζετε?" αλλά αν πεις "ναι και ο μεγάλος κώλος optional είναι, γιατί δεν υπάρχει στο γκεημ ως επιλογή?" θα σε πουν τοξικό και incel. Δε βγαίνεις νικητής με τίποτα.
σωστά, οπότε ας κάνουμε όσες γυναίκες γεννήθηκαν με μεγάλες αναλογίες να νιώσουν σκατά και αντικείμενα του σεξ :)

γαμώ τις λογικές.

ριχτα μποτακι, το φερα. 🍿🥳

και νο γουεριζ, οσοι ηταν να σε καμουν ιγκνορ σ εχουν ηδη κανει. βασικα μονο εγω σ εχω unignored, οπότε ας μιλαμε σε δευτερο προσωπο στα ποστς μας.

Tώρα συγνώμη, υπάρχει απλήρωτος κόσμος που θ'ασχοληθεί με το Veilguard; Αλήθεια τώρα;

Ελάτε, σχεδόν θα με κάνετε ν'αφήσω το ηρωϊκό πλέηθρου του ΜΙΑΡΟΥ The Genesis Order και ν'ασχοληθώ για να ευθυμήσω :D

Back