By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Dim Gian Bot Δεν πιστεύω να τολμάς να νομίζεις πως γνωρίζεις το σεξουαλικό προσανατολισμό και τις προτιμήσεις μας μ'αυτά τα ΑΝΟΣΤΑ καλαμπουράκια, έτσι; Οι βαθμολογίες πρέπει να έρχονται από τοResetEraκαρντιά μας.
Με αυτή την επισήμανση, αλλάζει όλη η εικόνα μου για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα GOTY τώρα!Bringing Locks to Life With Strand Hair Technology in Dragon Age: The Veilguard
See how Frostbite and BioWare took Strand Hair tech to the next level, simulating up to 50,000 individual strands for over 100 hairstyles in Dragon Age: The Veilguard.www.ea.com
το αναφερειΜε αυτή την επισήμανση, αλλάζει όλη η εικόνα μου για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα GOTY τώρα!
@Hellion κακώς δεν το αναφέρεις καθόλου στο review σου. Είναι και ο χαρακτήρας σου όλο τρίχες!!! Οφείλεις να το διορθώσεις άμεσα στο κείμενο και στην βαθμολογία!
Δεν είναι δικό μου σφάλμα. Δεν του έχει δώσει την σημασία που του αρμόζει. Γράφει εκεί ολόκληρες παραγράφους για ασήμαντα όπως την ποιότητα των διαλόγων και για αυτά πετάει εκεί μισή γραμμή σε άσχετο σημείο.το αναφερει
View attachment 8430
Και σούπερ ντουπερ παιχνιδαρα να ήταν πάλι θα ήταν συνετό να παίξεις πρώτα το dai. Το veilguard διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά από αυτο.Αχ οι αρκούδες λάμπουν δια της απουσίας τους λοιπόν.
Από το review καταλαβαίνω ότι χίλιες φορές καλύτερα να παίξω το DAI που ακόμα δεν το έχω πιάσει και να αφήσω το Veilguard για το πολύ μέλλον. Τόσα καλά παιχνίδια κυκλοφορούν τις 70 ώρες θα τις χάσω από κάτι που πραγματικά το αξίζει.