What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Εκλογές 2015 (Ντε τζα βου...)

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
Δεν εχω τηλεοραση καν μαν.Σε παραθυρο στο πσ 8α παιζει . Απτο ραδιοφωνο το ακουσα Οκ ? :salute:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μονος του ειναι? προβλεπω απο τωρα οτι αν εχει κοινο και ζωντανες ερωτησεις, θα χαθει η μπαλα.

μανο, επειδη ακριβως υπαρχει το ποθεν εσχες, δε νομιζεις οτι κατι τετοιο θα ειχε βγει πολυ νωριτερα και με αποδειξεις ατρανταχτες κιολας? αυτο το φαινομενο της εποχης να ποσταρει καποιος ανωνυμα σ ενα τετοιο σαιτ κατι με νουμερα, χωρις την υποχρεωση να το αποδειξει, ειναι απλα τραγικο. κι εμεις καθομαστε και λεμε ν αποδειξει η αλεκα οτι δεν παιρνει τοσα, αντι να πουμε στον κυριο ν αποδειξει τις κατηγοριες του..

αυτο με τον θετο γιο ειναι χειροτερο απο τ αλλα με τους οικογενειακους υποψηφιους με το ιδιο επωνυμο. γιατι τοτε, μας διαβεβαιωσε ο Προεδρος οτι κανείς συγγενης δεν ηταν σ εκλογιμη θεση, αν δεν κανω λαθος.. γι αυτο θεωρησα οτι θα σε πειραξει, επειδη ακριβως θυμαμαι οτι ειχες καυτηριασει το φαινομενο.
επισης εδω θα ειμαστε σε ενα εξαμηνο. ελπιζω ν αλλαξουν ολοι οι βουλευτες, οχι καποιοι μονο...

για να μη νομιζεις οτι ειμαι αντιδραστικος, θεωρω οτι καποια απ τα σημεια - ιερα δισκοποτηρα του Προεδρου ειναι σωστα, και μπορουν να εφαρμοστουν πανευκολα. ας πουμε να μπει οριο 2.500 χιλιαρικα οχι μονο στις συνταξεις, αλλα και στους μισθους του δημοσιου, σου λεω εγω, ειναι θετικο βημα. οχι για το οικονομικο οφελος, αλλα για το γαμωτο και για το αισθημα καποιας ισοτητας που πρεπει να υπαρχει...
ή να γυρισουν ΓΕΝΙΚΑ ολοι οι αποσπασμενοι στις θεσεις τους σ ολοκληρο το δημοσιο κι οχι μονο στη βουλη, δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. οση προσωπικη εμπειρια εχω απ τις υπηρεσιες που μπορω να ελεγχω (η δουλεια μου ειναι να βγαζω μισθοδοσια) εκει "κρυβονται" οι οποιοι ξυστες κι οι βυσματουχοι. δεν το λεω σαν γενικη αληθεια, μιλαω για ενα δειγμα 1000 ανθρωπων περιπου..
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Βομβαρδισμός από το southpark
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=TWEwu-E6EWw</span>

<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=C90uhvXW1KM</span>
 
Top Bottom