Elden Ring

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το προβλημα ειναι οτι 4 μερες μετα βγαινει το πολυ καλυτερο shadow warriro 3 και εχω να τερματισω dying lgiht 2, god of war και werewolf the apocalypse ακομα γι αυτο θα το παιξω αργοτερα.

FMFACbzWUAErqg9

για να δούμε γιατί τα review μέχρι στγμής είναι όλα τους ενθουσιώδη.

Αποθεωτικά ως επί το πλείστον τα reviews, φαίνεται πως πρόκειται για το magnum opus της From. Θα περιμένω λίγο καιρό να patchαριστεί και μετά πιθανώς να επενδύσω διότι άκουσα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά πράγματα. Συγκεκριμένα ότι μπορείς εξερευνώντας να γίνεις overleveled και να παίξεις άνετα χωρίς να γίνεις ποτέ gud, ακριβώς δηλαδή η μέθοδος που ακολούθησα σε όλα τα Dark Souls.

Είμαι πολύ περίεργος πραγματικά να δω αν δικαιολογείται τέτοια αποθέωση.

Είμαι πολύ περίεργος πραγματικά να δω αν δικαιολογείται τέτοια αποθέωση.

Εγω πιο πολυ περιεργεια εχω για το world/level design αν θα ειναι κοντα στο μεγαλειο του DS1.

Παντως οι youtubers λενε "Natural evolution of DS 3, if you were expecting Sekiro or Bloodborne you are not going to find it here.

Εγω πιο πολυ περιεργεια εχω για το world/level design αν θα ειναι κοντα στο μεγαλειο του DS1.

Σίγουρα, αναπόφευκτα οι συγκρίσεις μας με αυτό θα είναι.

Παντως οι youtubers λενε "Natural evolution of DS 3, if you were expecting Sekiro or Bloodborne you are not going to find it here.
Τέλεια, αυτό θέλουμε.

Και πάλι, με τέτοια ριβιουζ, θεωρητικά πρέπει να περιμενω να δω κάτι το πολύ εξαιρετικό και να με ξαφνιάζει συνέχεια κλπ.
Τεσπα, λίγο έμεινε, θα δούμε.

Το τεσταραν μαζι με το Day 1 patch που φτιαχνει το perfomance

Δεν φαίνεται να το φτιάχνει όμως, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα ακόμα. Θα χρειαστεί και άλλο patching.

Το 60 fps cap με ενοχλεί ιδιαίτερα θα έλεγα, αλλά το περίμενα.
Για τα stuttering που γράφουνε, ελπίζω να μην συναντήσω τίποτα.
Περιμένουμε κάνα mod/unofficial patch για να βελτιωθεί η κατάσταση, υποθέτω.

Αλλο ενα παιχνιδι που εκανε ρεκορ πωήσεων στο pc σε μια μερα Elden Ring smashes Steam player records for Sekiro and Dark Souls 3 within minutes of launch Εχει πουλησει 1 εκατομυριο σιγουρα μεχρι τωρα και φαινετια πως πλησιαζει τα god of war και dying light 2 σε πωλησεις που και αυτ πουλησαν ενα εκατομυριο σε λιγοτερο απο 1 μερα αφου βγηκαν στο pc

Αυτα βλεπουν οι κονσολαδες και τρελενονται.

Back