By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όλοι οι εχθροί αόρατοι απλώς πήγα και το πήρα.
Ερώτηση σε εσάς που ξεκινήσατε. Το open world aspect πως σας φαίνεται? Είναι κάτι που δεν ξέρατε ότι θέλετε όταν παίζατε Dark souls? Είναι μια halfa$$ed προσπάθεια να ανέβει το playthrough runtime? Φρενάρει ή εξυπηρετεί το κεντρικό narrative? Ανακατεύει την τράπουλα του progression / levelup / itemization?
Δεν θέλω σώνει και καλά να μπει σε σύγκριση με τα dark souls, είμαι διατεθειμένος να το δω εκ νέου.
Όλες οι απόψεις δεκτές, αλλά ειδικότερα το open world με καίει να μάθω τι εντύπωση σας έχει προκαλέσει.
Αυτό είναι το ζήτημα, ότι τα έχω ρίξει όλα κάτω και εξακολουθεί το ζήτημα να υφίσταται.Έκανα τη διαδρομή και με τους δυο χαρ/ρες μου και νωρίτερα το ίδιο ο Νίκος. Ψάξε αν είναι μήπως γράφουν και άλλοι παίκτες για αόρατους εχθρούς μήπως πρέπει να χαμηλώσεις κανα setting. Εμένα στα low καλύπτωντας τα min specs (1060) δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο μόνο τα περιστασιακά frame drops/stuttering/rumber strawberries.
![]()
Elden Ring - Patch Notes Version 1.02
ELDEN RING Update: we have started distributing an update file to improve the stability of the gameplay. We apologize for the inconvenience, but please apply the latest update file before playing the game. App Ver. 1.02 Regulation Ver. 1.02.1en.bandainamcoent.eu
Μια εικόνα με 10/10άρια που κυκλοφόρησε θα γίνει μέμε τελικά;