Elden Ring

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Great0ldOne
γκου, γιατι μανα μου θες παρακάλια??
δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχουν αθρωποι στο φόρου που περιμενουν μ αγωνια την διηγηση της εμπειριας σου??
οχι ρηβιου. ειδαμε και κατανοησαμε. άλλο θεμε. πως την παλευεις με τα γυρω γυρω. το ui, to K+M (δεν διανοουμαι οτι το παιζεις με κοντρόλε), το μαπινγκ των πληκτρων, την δυσκολια ή "δυσκολια" του κέιμ...

σ εχωμε αφησει απ το σαββατο που ξεκινησες χαλαρό, αλλά δεν βλεπω ανταποκριση.
μην εισαι τετοιος τωρα. ΔΩΣΕ ΡΗΠΟΡΤΟ.

θεγκςιναντβά.

To real life με έχει πάει αίμα από της προηγούμενη Τετάρτη Brother :(. Και έχω και ένα review να παραδώσω σύντομα, ευτυχώς για παιχνιδάκι διάρκειας 3-4 ωρών.

Πάντως μπορώ να σου δώσω την πρώτη κρυάδα από τώρανες, για να μην σου έρθει απότομα όταν με το καλό έχω έτοιμη αναλυτική αναμετάδοση: με gamepad παίζω (Xbox series controller, λευκού χρώματος).

Το καλό είναι πως ακόμα δεν έχω πεθάνει. Τελικά είναι εύκολο, αρκεί να μην παίζεις και δεν πεθαίνεις καθόλου!

η τελευταια σου φραση ειναι Μεγάλη Αλήθεια της ζωης, να ξερεις.
αυτο. ηθελα απλα να την φωτισω.
συνεχιστε οτι κανατε.
(ακομα ενα σημαντικο ποστ απ τον χειρομαλαχτη)

sleAzCcUXjZmXCji_W1jIeMYeiIH_gpuUIWO9anvShkUXXCx8k1JbDO_gMEuQofPWvXI2uZFZZD2sbI=s640-nd-v1

Pas mal, pas mal.

Ούτε καν που έγινε χρήση του mimic veil.... ΑΠΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΞΠΑΝΣΙΟΝ ΩΡΕ!

Ούτε καν που έγινε χρήση του mimic veil....

Εμας ειναι το καινουριο μας παιχνιδι κοντρα στους invaders. Θα κρυβομασταν και μεταξυ μας ομως οι μπαρες ζωης πανω στους συμπαικτες καταστρεφουν τα παντα.

Αν παιζεις μονο solo δεν το χρειαζεσαι καθολου δεν υπαρχουν player invaders.

Last edited:
Δεν εχω παιξει ποτε dark souls και δε το βλεπω. Το ιδιο ελεγα και για το elden ring. 2 φιλοι που εχουμε κοινα γουστα στα παιχνιδια με εχουν ζαλισει οτι ειναι παιχνιδαρα και οτι ειναι πιο rpg και απο τα rpg που παιζω. Λεω να το παρω ( σε ps5 και σε εκπτωση) . Καποια αποψη?

Δοκίμασε και το φωλγκάηζ, κάτι παραπάνω ξέρει η σιντιπρότζεκτ από εμάς στα αρπιτζί. Κι έχοντας παίξει κάμποσο, δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί τους.

Να τους πεις εκ μέρους μου ότι είναι μπούφοι.
Αυτο τους ελεγα ηδη. Full price μονο Elex2 . Τη περιεργεια την εσπειραν ομως και ψηθηκα. Λιγο. Αλλωστε για καλη εκπτωση μαλλον θα περιμενω χρονο μινιμουμ.
Tι rpg παίζεις; Tomb Raider; Assassins Creed; Forza Horizon;
Τότε ίσως.
"grins" 3 τιτλοι και εχω πειστει. Τωρα προς ποια κατευθυνση αγνωστο

Έχει μεγάλη επιτυχία πάντως όλοι οι darksoullistes θα κολλήσανε σε αυτό μιας και online είναι λίγο ερημότοπος το Ds3, δεν μου κάνουν καν invade τύποι με κατανα και σώβρακο.

Έχει μεγάλη επιτυχία πάντως όλοι οι darksoullistes θα κολλήσανε σε αυτό μιας και online είναι λίγο ερημότοπος το Ds3, δεν μου κάνουν καν invade τύποι με κατανα και σώβρακο.
...και η From δεν θα ασχοληθεί ποτέ ξανά με τους σερβερς του DS1. Εντάξει, θα μου πεις παλιό, αλλά ρε γαμώτο τώρα που ξεκίνησα?!

Πω την κάτσαμε, αν χάσω τις 70 ώρες και τα 5 βήματα που έχω κάνει δεν ξέρω τι θα κάνω

Back