What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Elite: Dangerous

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
<blockquote>Έτσι λοιπόν τι συμβαίνει αν πέσουμε σε μια μαύρη τρύπα; ΤΙΠΟΤΑ ή έστω τίποτα περισσότερο από το να πέφταμε σε ένα απλό αστέρι. Μάλιστα λόγο της μιρκής θερμοκρασίας μπροούμε να ξεφύγουμε πολύ εύκολα. Ούτε ρουφήγματα που περιμέναμε ούτε ακαριαίος θάνατος.</blockquote>
Δεν έπεσες στην μαύρη τρύπα (ουσιαστικά δεν έφτασες στην singularity), πέρασες τον ορίζοντα γεγονότων (Event Horizon), και μπόρεσες να ξεφύγεις επειδή μπορείς με κάποιο τρόπο το σκάφος σου δεν επιρρεάστηκε από την βαρυτική δύναμη!!! Αν επιρρεαζόταν θα είχε καταστραφεί πολύ πριν φτάσεις στον ορίζοντα γεγονότων!!! Και εάν κάπως επιζούσε μετά την διάβαση του ορίζοντα γεγονότων https://en.wikipedia.org/wiki/Spaghettification">θα είχε πάρει την μορφή μακαρονιού !!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ε καλά μην το παίρνεις κατά λέξη. Και αστέρι όταν μας πετάει έξω από supercruise λέμε ότι πέσαμε σε ήλιο, ασχέτως ότι δεν έχουμε φτάσει ποτέ αρκετά κοντά του ώστε να αγγίξουμε την επιφάνειά του, μιας και το σκάφος θα έχει ψηθεί προ πολλού.

Απλώς το αστείο είναι ότι η μαύρη τρύπα, παρά τις φαμφάρες που σκέφτεται κανείς μόνο ακούγοντάς το όνομά της , είναι το πιο ασφαλές από όλα τα πράματα που μπορούν να σε τραβήξουν από supercruise, μιας και δεν έχει αρκετή θερμότητα ώστε να υπερθερμάνει το FSD φεύγοντας από αυτήν.



Και fun fact. Κάποιος καμμένος που ήταν στο group του fleetcom, ακολούθησε όοοολο το ταξίδι από την αρχή μέχρι το beagle point για να την στήσει πανω από το camp για να ανατινάζει όποιον λόγκαρε εκεί. Κατέριψε το ρεκόρ καμμενιάς του άλλου που την είχε στήσει στο Sagittarius παλιά και περέμενε στο open να ανατινάζει όποιον έφτανε εκεί. Αν και έχω έναν μικρό ενδοιασμό για το ποιος είναι χειρότερος, μιας και το Sagittarius δεν είναι μια τοποθεσία που την επισκέπτεται κόσμος καθημερινά, οπότε δεν τολμώ να σκεφτώ πόσο καιρό παραφυλούσε πίσω από την οθόνη του για ενδεχόμενο θύμα, μέχρι να το βρει και να το φάει.....



 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
<blockquote>Ε καλά μην το παίρνεις κατά λέξη. Και αστέρι όταν μας πετάει έξω από supercruise λέμε ότι πέσαμε σε ήλιο, ασχέτως ότι δεν έχουμε φτάσει ποτέ αρκετά κοντά του ώστε να αγγίξουμε την επιφάνειά του, μιας και το σκάφος θα έχει ψηθεί προ πολλού.</blockquote>
Οχι μωρέ, χαβαλές να γίνεται, γιατί έχω μια ψιλομούρλια, με το Διάστημα. Το αστείο με τα αστέρια, είναι οτι είναι ρεαλιστικό αυτό που συμβαίνει, γιατί στην φωτόσφαιρα η θερμοκρασία φτάνει τα κάτι εκατομμύρια βαθμούς, ενώ στην επιφάνεια το αστεριού, νομίζω φτάνει τους 6000 - 7000 Co. Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι ακόμα μυστήριο!!
<blockquote>Απλώς το αστείο είναι ότι η μαύρη τρύπα, παρά τις φαμφάρες που σκέφτεται κανείς μόνο ακούγοντάς το όνομά της , είναι το πιο ασφαλές από όλα τα πράματα που μπορούν να σε τραβήξουν από supercruise, μιας και δεν έχει αρκετή θερμότητα ώστε να υπερθερμάνει το FSD φεύγοντας από αυτήν.</blockquote>
Κανονικά, στον ορίζοντα γεγονότων, παγιδεύονται αέρια, που ταξιδεύουν σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός, οπότε και εκεί η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τα εκατομμύρια βαθμούς. Απλα σε επίπεδο game, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, να φτάσεις την εξομοίωση σε τέτοιο επίπεδο!!
<blockquote>Και fun fact. Κάποιος καμμένος που ήταν στο group του fleetcom, ακολούθησε όοοολο το ταξίδι από την αρχή μέχρι το beagle point για να την στήσει πανω από το camp για να ανατινάζει όποιον λόγκαρε εκεί. Κατέριψε το ρεκόρ καμμενιάς του άλλου που την είχε στήσει στο Sagittarius παλιά και περέμενε στο open να ανατινάζει όποιον έφτανε εκεί. Αν και έχω έναν μικρό ενδοιασμό για το ποιος είναι χειρότερος, μιας και το Sagittarius δεν είναι μια τοποθεσία που την επισκέπτεται κόσμος καθημερινά, οπότε δεν τολμώ να σκεφτώ πόσο καιρό παραφυλούσε πίσω από την οθόνη του για ενδεχόμενο θύμα, μέχρι να το βρει και να το φάει…..</blockquote>
Κάτσε να έπαιζα και εγώ, και θα πηγαίναμε μαζί να τον καθαρίσουμε!!!!!!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δεν θέλω να ξέρω ο καταραμένος τι κουβαλούσε από όπλα και armor, τι jump range είχε για να φέρει τα όπλα στο beagle point και το πιο σημαντικό, πόσο του πήρε να φτάσει εκεί ώστε να σκοτώσει όσους προλάβει πριν μαθευτεί ότι την έχει στημένη και logaroun όλοι private μέχρι να τον πετάξουν από το fleetcom.

και στο πρώτο community goal όπου ήταν κοντά στο sol και είχε μαζέψει gankers, είχα φερει το vulture και με απόφευγαν οι διάβολοι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Φαίνεται καλό. Το θέμα είναι θα σε αφήνει να κόβει και άλλος cmdr βόλτες μέσα στο σκάφος ή μόνο εσένα;

Επίσης γρασίδι και πόλεις βλέπω. Λες;;;;; Ήρθε η ώρα για πτήση σε ατμόσφαιρα που λέγαν;
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Δεν είναι της frontiers δυστυχώς, το έφτιαξε το παλληκάρι που το ανέβασε. Απ' ότι διαβάζω στα σχόλια του πήρε 9 μήνες να το κάνει.

Πάντως από leak στο reddit για το τι ετοιμάζει η frontiers, βγήκε ότι του χρόνου θα βγούνε τα space legs (δηλ. η δυνατότητα να περπατάς μέσα στο σκάφος σου)
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Φτού κρίμα.

Το τέλειο θα ήταν μαζί με το σκάφος σου να μπορείς να περπατήσεις και σε κάνα σταθμό και να βλέπεις κόσμο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ύστερα από πολλά Jumps, ΠΟΛΛΑ jumps έφτασε τούτη η μέρα.



https://youtu.be/VhopiEzS02Q
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287


Οι φανς έχουν αρχίσει να φτιάχνουν καλύτερο περιεχόμενο από την εταιρεία. Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272


Τώρα θα έχουμε πίου πίου και εκτός σκάφους.....
Αντε να δω πότε με το καλό θα κάνουν και κάνα μπαράκι.....


Θα γίνει Star Citizen στο τέλος!
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Ενδιαφέρον το Odyssey.. αλλά θα περιμένω τα ριβιούς πρώτα..
Στο μεταξύ είμαι παρακρισμένος στο Beagle Point εδώ και 1,5 χρόνο και δε ξέρω πότε θα επιστρέψω 😅
Το Beagle Point είναι ένα σύστημα 65k έτη φωτός από Sol.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κάτι ήξερα που δεν ασχολήθηκα σοβαρά μαζί του ακόμα. Πάντως το έχω ακόμα στα φάβοριτς παρέα με το ΝΜΣ και δεσμεύομαι να τα παίξω.. κάποια στιγμή.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ενδιαφέρον το Odyssey.. αλλά θα περιμένω τα ριβιούς πρώτα..
Στο μεταξύ είμαι παρακρισμένος στο Beagle Point εδώ και 1,5 χρόνο και δε ξέρω πότε θα επιστρέψω 😅
Το Beagle Point είναι ένα σύστημα 65k έτη φωτός από Sol.

Άστα..... και εμείς στο ίδιο μέρος ακριβώς το έχουμε αφήσει. Έχει χάρη που έχουμε exploration data γιατί αυτό το self destruct φαίνεται πολύ δελεαστικό ώρες ώρες....

Το χειρότερο είναι ότι έχασα ότι φωτογραφικό υλικό είχα μαζέψει από βλακεία που έκανα στο format. Ξέχασα να κάνω backup τα screenshots του steam....
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Κάπου εκεί ήμουν και γω και ξεκίνησα πρόσφατα το ταξίδι της επιστροφής μου! Στόχος μου αρχικά το Explorer's Anchorage και μετά βλέπουμε!
 
Top Bottom