What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Επίσημο προγραμματιστικό υπόγειο

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Να'σαι καλά Χρονομάντη που ξεθάβεις τα νηματάκια μου *δάκρυα συγκίνησης*

Επί του θέματος.

<li> C++ άμα ξέρεις καλή είσαι άρχοντας αλλά είναι χαοτική και πιθανότατα θα έχεις κάνει rq μέχρι να είσαι σε καλό στάδιο.
<li> H C# έχει το καλό ότι την γράφεις σε έναν πολύ λειτουργικό και εύχρηστο IDE (Visual Studio) αλλά άμα θες να γράψεις εφαρμογούλα εκτός Windows καλή τύχη.
<li> Η Java είναι (πάνω κάτω) στο ίδιο επίπεδο με την C# αλλά έχεις την ελευθερία να γράφεις και open source πραγματάκια για άλλες πλατφόρμες και διαθέτει επίσης έναν πολύ καλό IDE, τον eclipse.
<li> Τέλος, η Python είναι ότι πρέπει για αρχάριους και παρ'όλο που είναι... μικρή στο μάτι, τα κάνει όλα και με το παραπάνω, αλλά δεν είναι τόσο αποδοτική όσο οι προαναφερθέντες, πράγμα που δε σε ενδιαφέρει εκτός αν θες να φτιάξεις full 3d game ή εφαρμογή διαχείρησης τεράστιων βάσεων δεδομένων.

Ό,τι και αν ακολουθήσεις το notepad ++ όπως επισήμανε ο Βασίλης είναι απαραίτητο και μικρά και σταθερά βηματάκια για να μην καταλήξεις τρόφιμος σε ψυχιατρική κλινική. :spiteful:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,332
Θα τις μάθω όλες μαζί <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
C++ μου ρθε επειδή σχετίζεται με την Gamebryo, οπότε και σε 10 χρόνια να τη μάθω πάλι μέσα στα πράματα θα είναι λόγω Bethesda <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Είχα ασχοληθεί μαζί της ένα φεγγάρι, όπως και με τη Java, αλλά μετά τα άφησα για να περάσω Qbasic & Fortran(ακόμα τη χρωστάω).
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Η C++ σχετίζεται με τα πάντα σχεδον βρε, ποια gamebryo τώρα :trollface:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Chronomancy wrote:
Θέλω να ξαναμπώ στα πράματα έτσι για το ροκ και για να συνεχίσω να ονειρεύομαι ότι μια μέρα θα δουλέψω στη Bethesda ή στην CDPR. Να πιάσω C++ ή C#. Κάνα ελληνικό βιβλίο της προκοπής υπάρχει; Βρήκα σήμερα μπόλικα στην βιβλιοθήκη αλλά δεν ήξερα τι να ψάξω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Για την bethesda δεν είναι δύσκολο. Απλά πες πως ξέρεις να γράφεις σενάρια. Χρόνια ψάχνουν έναν.

<span class="bbcode_spoiler">Σόρυ για το hijack, δεν κρατήθηκα.</span>

 
Top Bottom