Τράβηξα κι εγώ τη δική μου screenshot. Στην Beta αρχίζαμε κατευθείαν lvl 4. Τώρα παίζουμε τον πρόλογο για lvl 1-3, όλοι βγαίνουμε στην εισαγωγική περιοχή (2 τετράγωνα) και μπαίνουμε στο μοναδικό safe house (καμαρούλα μια σταλιά 2χ2) για να γίνουμε activated πατώντας κάτι σε ΕΝΑ laptop. Οι servers άνοιξαν για όλους ταυτόχρονα και όλοι μπαίνουν εκεί για το ΕΝΑ laptop, το αποτέλεσμα επειδή παίρνει έναν έναν (μόνοι μας το καταλάβαμε) όλοι μπαίνουν στην ουρά και περιμένουν. Ενοείται πως δεν μπορείς να συνεχίσεις αν δεν το κάνεις. Λογικά πρέπει να βλέπουμε συγκεκριμένους ανά instance αλλά και πάλι είναι πάρα πολλοί που θέλουν το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η μία όψη της συνεργασίας.<br><br>Η άλλη όψη είναι πως παίκτες που μόλις μπαίνουν στο παιχνίδι lvl 1 δεν ξέρουν καν τα κουμπιά, πάνε και στέκονται (ή κάνουν jumping jacks) στην μοναδική έξοδο του safe house και δεν αφήνουν κανέναν να βγει έξω. Οπότε από τη μία ουρά και μετά τραμπουκισμός, φοβερή εμπειρία για όσους παίζουν single player παιχνίδια.<br><br>Για να μην ανησυχείτε τα προσπέρασα όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες είμαι lvl 4 και ετοιμάζομαι να επαναφέρω τη βάση μου. Θα γράψω αν είναι εντυπώσεις αν βρω κάτι καινούριο ή προχωρήσω παραπέρα για να μη ξαναγράφω τα ίδια. Πάντως στην αρχή που φτιάχνεις χαρακτήρα έχει άνετα την πιο cool παρουσίαση που έχω δει. Βγαίνεις στο χάρτη πρώτη φορά και δίπλα έχει περιπολικό κλείνει την πόρτα και καθρεφτίζεται στο παράθυρο και αρχίζεις να φτιάχνεις κεφάλι,μαλλί κλπ.<br> <br>Edit Κι εγώ έτσι το προσπέρασα έκανα μία φορά reload και βγήκα σε άδειο laptop.<br>