What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Επίσημο: The Division PC

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
22 μέρες. ΓΑΤΑΚΙΑ  :bananallama:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i1104.photobucket.com/albums/h325/trelogiannis/collapse_zpsy6akw1gt.jpg" alt="collapse_zpsy6akw1gt.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>EDIT: <br>Το βελτίωσα. 21 μέρες και 21 ώρες.  :bananallama: :bananallama:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i1104.photobucket.com/albums/h325/trelogiannis/collapse_zpsq2p8b7ft.jpg" alt="collapse_zpsq2p8b7ft.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>EDIT 2: <br>Ακόμα παρακάτω. 21 μέρες και 3 ώρες.  :bananallama: :bananallama: :bananallama:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i1104.photobucket.com/albums/h325/trelogiannis/collapse_zpskktwddvt.jpg" alt="collapse_zpskktwddvt.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Σας έχω challenge: Κατεβάσετέ το κάτω από 21 μέρες. Για να σας δω μακελάρηδες. <br><span style="font-size:20pt"><b>Για να το κάνω ενδιαφέρον: Ο πρώτος που θα το καταφέρει κερδίζει Humble Indie Bundle 16.</b></span><br>proof:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i1104.photobucket.com/albums/h325/trelogiannis/humblebundlegift_zpsfz6cazkw.jpg" alt="humblebundlegift_zpsfz6cazkw.jpg" class="bbcode_img" /></span><br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Σε έφαγα για 5 λεπτά  :spiteful:<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/coSNnCH.png" alt="coSNnCH.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Όμως θέλεις κάτω από 21 έτσι; Συνεχίζω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><br>
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Παρεμπιπτόντως, αν δεν πάει κάτω από 21, κερδίζει ο καλύτερος χρόνος. Ο J.Lynx προφανώς προηγείται μέχρι στιγμής.<br>Ημερομηνία λήξης: Κυριακή, 21:00 (ή πιο πριν αν κάποιος το ρίξει κάτω από 21).<br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να βελτιώσω το χρόνο!!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,618
στο reddit ένας λέει ότι από Beijing -> Hospital -> Seoul το έκανε σε 20 ώρες, αλλά δεν έχει screenshot και σε μένα δεν έπιασε, είναι όμως το καλύτερο μου σκορ, 21 μέρες αλλά πάνω από 8 ώρες.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Δεν παίζει ρε παιδιά έχω φέρει γυροβολιά στις πιο συνωστισμένες πόλεις συνδυάζοντας τες με τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια αλλά δεν πάει κάτω από 21. Εν τω μεταξύ με τα search που έχω κάνει θα πλακώσει task force σε λίγο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
το ίδιο ακριβώς έχω κλανει και εγώ!! <br>Το καλύτερο score μου είναι αυτό που έχω ποστάρει.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Είπα να κλέψω και να ξεκινήσω σε αεροδρόμιο αλλά δεν το σκέφτηκαν ως ενδεχόμενο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ολο το απογευμα ξεκιναγα απο νοσοκομειο κοντα σε αεροδρομιο στο Πεκινο, Σανγκαη, Σαν Φρανσικο, Νεα Υορκη. Μετα εβαλα σε νοσοκομειο στο Μαλμε (η εδρα των developers). Ολα τζιφος τιποτα κατω απο 21. Κουραστηκα με τοσα ταξιδια.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Κάτι πήγα να κάνω από <strike>Ιαπωνία</strike> Tokyo, αλλά βγήκε λίγο πιο πάνω από το χρόνο του Lynx.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Δεν προσφέρεται η Ιαπωνία για κάποιο λόγο. Ξεκίνησα και εγώ από Ακιχαμπάρα αλλά φευ. Το πιο δυνατό ως τώρα είναι Σαγκάη και γραμμή για στρατιωτικό νοσοκομείο. Δεν έχω καταλάβει επίσης ποιο είναι το κριτήριο για το αεροδρόμιο. Ο μεγάλος πληθυσμός του προορισμού ή το πόσο πολυσύχναστο είναι το αεροδρόμιο;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Δεν έχει γενικώς καλό αλγόριθμο. Θεωρητικά το μεγαλύτερο πλήγμα πρέπει να το φέρει Ασθενής 0 που να είναι στην πιο πυκνοκατοικημένη και υπερπληθή πόλη (New Delhi εκπληρώνει αυτά τα κριτήρια). Έπειτα πρέπει κάποιος να επιλέξει τα πιο απομακρυσμένα μεταξύ τους νοσοκομεία, φαρμακεία, σχολεία και τέλος είναι το ζήτημα της δεύτερης πόλης.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,618
Πάω να το δοκιμάσω real-life, απλά και μόνο για το bundle.  :evilburns:<br><img src="http://orig11.deviantart.net/3ac7/f/2014/296/f/d/would_you_kiss_ebola_chan__by_thewickedrainbow-d83uhlu.jpg" alt="would_you_kiss_ebola_chan__by_thewickedrainbow-d83uhlu.jpg" class="bbcode_img" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Δεν έχει γενικώς καλό αλγόριθμο. Θεωρητικά το μεγαλύτερο πλήγμα πρέπει να το φέρει Ασθενής 0 που να είναι στην πιο πυκνοκατοικημένη και υπερπληθή πόλη (New Delhi εκπληρώνει αυτά τα κριτήρια). Έπειτα πρέπει κάποιος να επιλέξει τα πιο απομακρυσμένα μεταξύ τους νοσοκομεία, φαρμακεία, σχολεία και τέλος είναι το ζήτημα της δεύτερης πόλης.<br></blockquote><br>Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη είναι η Σανγκάη εκεί έβγαλα τα καλύτερα αποτελέσματα 21 μέρες 3 ώρες και χ λεπτά όπως τα παιδιά, αλλού δεν πέτυχα μικρότερο. Δεν μας νοιάζει ο αριθμός των μολυσμένων αυτός καθαυτός αλλά το πόσο γρήγορα φτάνει στα επόμενα στάδια. Το καλύτερο νούμερο το πέτυχα επιλέγοντας τα κοντινότερα ώστε να βγάζει τα μηνύματα πιο γρήγορα και να μη χάνω χρόνο πηγαίνοντας κάπου.<br><br><blockquote><br>Δεν έχω καταλάβει επίσης ποιο είναι το κριτήριο για το αεροδρόμιο. Ο μεγάλος πληθυσμός του προορισμού ή το πόσο πολυσύχναστο είναι το αεροδρόμιο;<br></blockquote>  <br>Νομίζω το δεύτερο γιατί κάθεσαι και περιμένεις να πάνε οι γραμμές, οπότε όσες περισσότερες τόσο πιο γρήγορα. Δοκίμασα από Σαν Φρανσίσκο να πάω προς Κίνα και έχει κάτι νησιά ανάμεσα οπότε μία γραμμή μόνο έφυγε και περίμενα πότε θα φτάσει. Πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο πριν την 9η μέρα πάντως. Α ναι μπάζει ο αλγόριθμος γιατί με ακριβώς τις ίδιες επιλογές μου έβγαλε λίγο διαφορετικά νούμερα.<br><br>Υ.Γ. Το έχω το bundle
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,424
Έκανα πάνω από 50 δοκιμές (I have no life) και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα είναι: ΠΙΠΕΣ - τσάμπα καθόμαστε κι ασχολούμαστε. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να επηρεάζει ουσιαστικά (δηλαδή περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα) το χρόνο πέρα από την επιλογή της αρχικής πόλης. Ό,τι μα ό,τι και να κάνεις, θα σου εμφανίσει "the world is plunged into darkness" ανάμεσα στα 18:01:00 και 18:02:00. Μετά, κάνει ένα τελείως αυθαίρετο άλμα από 1 μέχρι 4 μέρες που φαίνεται να εξαρτάται από την αρχική πόλη και μόνο, και μετά σε 48 ώρες καταρρέει ο πολιτισμός.<br><br>Το μικρότερο "άλμα" από όλες τις "λογικές" (πληθυσμός, πυκνότητα, διασύνδεση με άλλα τεράστια αστικά κέντρα) πόλεις το κάνει όταν ξεκινάς  από Σανγκάη, όποτε μόλις φύγει το "the world is plunged into darkness" από την οθόνη είσαι στα 19:00:00 ακριβώς, ότι άλλες επιλογές κι αν έχεις κάνει. Μετά τελειώνει πάντα ανάμεσα σε 21:03:00 και 21:04:00.<br><br>Fun fact, τους περισσότερους θανάτους Day 11 τους έχεις αν ξεκινήσεις από Βομβάη, σχεδόν 20% πάνω σε σε σχέση με Σανγκάη. Ούτε αυτό μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, μιας και το "άλμα" αν ξεκινήσεις Βομβάη είναι 2 μέρες.<br><br>Κοινώς, η Ubisoft έφτιαξε ένα promo game με αλγόριθμο του κώλου, προφανώς δεν ήταν στις προθέσεις της να φτιάξει το αντίπαλο δέος του Plague Inc: Evolved. Πολύ ασχοληθήκαμε (yes, I mad).
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Προφανώς και είναι προωθητικό παιχνιδάκι του υπέρτατου παιχνιδιού που θα ακολουθήσει. Την άλλη φορά που είχα σκαλώσει με goole maps ήταν με το project widow που είχαν φτιάξει για το AC Unity  :drinks: 
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Νικητής του mini διαγωνισμού και μέγιστος μακελάρης προφανώς ο  J.Lynx, με τον άπιαστο χρόνο 21 μέρες & 3 ώρες. <br> J.Lynx, έχεις PM. Enjoy!  :drinks:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,424
<blockquote><br>Προφανώς και είναι προωθητικό παιχνιδάκι του υπέρτατου παιχνιδιού που θα ακολουθήσει. </blockquote><br><br>Το ότι είναι προωθητικό παιχνιδάκι δεν σημαίνει πως δεν μπορούσαν να φτιάξουν ένα στοιχειωδώς λειτουργικό αλγόριθμο που να λαμβάνει υπόψη ορισμένες από τις επιλογές που κάνει ο παίκτης πέραν της αρχικής πόλης - που ούτε εκεί συμβαίνει τίποτα λογικό δηλαδή, τελείως αυθαίρετα προσθέτει μέρες μετά το "the world is plunged in darkness" που συμβαίνει πάντα στο 18:01 και κάτι ψιλά. 0/10, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως κάθισα και έχασα το χρόνο μου.<br><br>Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια στον Erevos για την κίνηση και τον J.Lynx για την νίκη  :drinks:.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Όχι βέβαια αφού φτιάχνουν το άλλο παιχνίδι γιατί να ασχοληθούν σοβαρά με το collapse; Ο μόνος λόγος ύπαρξης του ήταν ως κράχτης και να γίνει η εισαγωγή για την ιστορία του Division. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Το ίδιο είχαν κάνει και μετα χαρτονομίσματα πριν λίγο καιρό, site που υπολόγιζε το path και πόσο βρώμικα ήταν. Κι εκείνο είχε έτοιμες απαντήσεις δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα ούτε πιστέψαμε τα αποτελέσματά του (εκτός από τον Hellion που ήθελε να τα τρίψει πάνω του).
 
Top Bottom