Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΠΦΦ!!!! Σιγά μην δεν τά 'χουμε!!!!

dwayne-pfff.gif

ωχ... kerbal? κάψιμο μυρίζει...

Το Aiko's Choice είναι είναι ένα standalone expansion του Shadow Tactics που κυκλοφόρησε πριν κάνα χρόνο! Οπότε υπάρχουν σίγουρα κάποιοι που δεν το χουνε! Όπως η αφεντιά μου για παράδειγμα! Thanks Tim!!!

Το Aiko's Choice είναι είναι ένα standalone expansion του Shadow Tactics που κυκλοφόρησε πριν κάνα χρόνο! Οπότε υπάρχουν σίγουρα κάποιοι που δεν το χουνε! Όπως η αφεντιά μου για παράδειγμα! Thanks Tim!!!
Υπονοείς πως δεν μπήκες στην Αδελφή Πλατφόρμα (GoG) πριν δυο μήνες να το πάρεις?

Υπονοείς πως δεν μπήκες στην Αδελφή Πλατφόρμα (GoG) πριν δυο μήνες να το πάρεις?
ωχ το έχω και εκεί; το backlog έχει ξεφύγει...

Nope.. δεν ήξερα καν ότι το δινε και ούτε και βρίσκω καμιά αναφορά πουθενά!

βαλε πριν κανα χρονο βασικα και οχι το dlc αλλα το base game. απο οσο ξερω βασικα.

To base ναι. Το χα πάρει και γω στο GOG! Το Aiko's Choice όμως πρώτη φορά πρέπει να δίνεται τζαμπέ!

Εκτός από το Gamedec το μενού σήμερα έχει και..

"Προτείνει" (αφού είναι free έτσι κι αλλιώς) και το..

Ωραίο φαίνεται αυτό με τους gangsters, τι ωραία να μην έπασχε από DLCίτιδα...

Ο θείος Νώντας Τιμ τελευταία δίνει αρκετό υλικό που λιώσαμε πριν χρόνια. Σαν να έχει αρχίσει να μένει από καύσιμα...

Γιατί το λες αυτό; είχε δώσει το Dishonored 1, τσίμπησα το 2 στο gog από prime και τώρα και το standalone expansion του 2; ταμάμ μου φαίνεται εμένα.

Τι εννοείς λιώσατε πριν από χρόνια; Τώρα είναι η εποχή του θερισμού για αυτή την φουρνιά που πέφτει εκεί στο 10άρικο με όλα τα dlc :p

Back