Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Eμένα πάλι η επίσκεψη στο έπικ στορ σήμερα με τα ισπανικά κτλ μου θύμησε το παρακάτω, οπότε οκ βγάζω το καπέλο στον σουίνι που ξέθαψε αυτή τη πληροφορία από τα βάθη της αβύσσου στο υποσυνείδητό μου.

Αβανέζε αφιερωμένο.

Το Έπικ Στώρ βοηθάει τον καθένα με ξεχωριστό τρόπο. Δεν σου δίνει απαραίτητα αυτό που θέλεις, αλλά μερικές φορές λαμβάνεις αυτό που χρειάζεσαι.

Aν δεν έχεις βάλει ποτέ αυτό το έπικ ανέκδοτο δεν έχεις τέτοια προβλήματα
4a5001b7beea096457f480c8808572428b-09-roll-safe.rhorizontal.w700.jpg

Τόσοι πολλοί πια θέλουν να γίνουν εγκληματίες; Πού οδεύει πια η κοινωνία μαςςςςςςς;;;...

τελικά το πήρε κανένας; :p

Το πήρα εγώ κανονικά.

Το είχα ήδη για τον Ρώξταρ Λώντσερ, αλλά όφειλα να στηρίξω Το Μαγαζή.

τελικά το πήρε κανένας; :p

Το Ρώσικο ή το Ισπανικό; 🙃

Τίποτα ακόμα. Με έχει πήξει στα errόriα...

οκ επιτέλους προχώρησε και δεν δεχόταν το 2FA έλεγε λάθος κωδικός (τόσο καιρό δεν το έχει ξαναβγάλει...)

Πατά cancel να ξανά προσπαθήσω και μου λέει ότι το account μου είναι logged in από πολλές συσκευές και να κάνω κανένα logout πρώτα... meanwhile μόνο στο παρόν σύστημα είμαι.

aaaaand we are back in 500

Όπως ακριβώς πρέπει να λειτουργεί ο launcher ο σωστός σε περιόδους υψηλής κίνησης.

Untitled.jpg

Φάκιν βαρέθηκα... ρίλλη...

ποιο λάνσερ; ξέχνα το αυτό, μπες από web και βλέπουμε. Το launcher έχει και τους φορτνίτες να προσπαθούν να μπουν.

ποιο λάνσερ; ξέχνα το αυτό, μπες από web και βλέπουμε. Το launcher έχει και τους φορτνίτες να προσπαθούν να μπουν.

Το σίτε μου βγάζει τώρα "403 Forbidden".
Έτσι μου 'ρχεται να πάω να το αγοράσω από ΣΤΗΜ!

:trollface::trollface::trollface:

Τίποτε από όλα αυτά δεν θα σας συνέβαινε αν είχατε δείξει λίγη μεγαλύτερη πίστη και αφοσίωση στον Λώντσερ όταν έπρεπε. Πληρώνετε την δυσπιστία σας τώρα.

Εγώ από το launcher το πήρα.

@jonirenicus13 εντάξει δεν είναι ότι την περίμεναν και όλη αυτή την ξαφνική κίνηση. Τους έσκασε απροειδοποίητα. :gap:

Back