Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ήταν ο Τίμαρος (Δόξα Σοι, Κύριε, Δόξα Σοι) το πρόβλημα της Ubisoft,αλλά η αφόρητη μετριότητα των κυκλοφοριών της. Από πρωτοπόρος, κατάντησε θλιβερός κι ανέμπνευστος αντιγραφέας.

Ακριβώς σαν τον Τίμαρο δηλαδή, που ξεπατίκωσε το PUBG!

τουλαχιστον ο μπορατσος παραδεχετε οτι ηταν υπερμετρια.

Δε νομίζω να υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να μην παραδέχεται πως το 90% των κυκλοφοριών της Ubisoft τα τελευταία χρόνια είναι ο ορισμός των χρυσών μετριοτήτων. Αν δεν είχε τα Assassin's Creed, θα 'χε κλείσει το μαγαζάκι προ πολλού.

Δε νομίζω να υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να μην παραδέχεται πως το 90% των κυκλοφοριών της Ubisoft τα τελευταία χρόνια είναι ο ορισμός των χρυσών μετριοτήτων. Αν δεν είχε τα Assassin's Creed, θα 'χε κλείσει το μαγαζάκι προ πολλού.

Το κακό είναι ότι ακόμα και όταν προσπαθεί κάτι πιο ιδιαίτερο (όπως το τελευταίο Prince of Persia) δεν μπορεί να βρει ικανοποιητική επιτυχία. Αυτό φανερώνει ότι υπάρχουν δομικά προβλήματα .

Έχει καμιά 4ετία που δομικά η γιούμπι είναι για τον πέοντα τον μεγαλοπρεπή. Kι αυτό μεταφράστηκε σε χρόνο μηδέν και στην απόλυτη κατρακύλα στην αξία της ως εταιρεία οπότε φαντάζομαι δεν τους χάλασε καθόλου. Κρίμα και τα απόλυτα κονέ που είχα από τους οποίους (δύο άτομα) άκουγα τα καλύτερα για την ασταμάτητη πορεία προς την καταστροφή. Ηint: κανένας δεν δουλεύει για την γιούμπι πια, πηδήξανε από το καράβι και ησύχασαν. Οπότε κι εγώ ΘΥΜΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και κάπου εκεί μετά το Γόσντογκζ Λέτζιο δεν ξανασχολήθηκα μαζί τους.

Εντάξει μαζεύτηκαν μερικά που όλο λέω ότι θα ήθελα να τα παίξω, αλλά με πιάνει φαγούρα κάθε φορά που πάω να τους δώσω λεφτά και φρενάρω. Βασικά απωθημένα είναι η Βλαχάρα, το Φακάι με τον Αδελφό Κοτόπουλο, ίσως και το Στάργουορζ, άντε και το Σάντοους με τον θρυλικό μαύρο σαμουράι. Αλλά μετά βλέπω τις γκοτούμπες που έχω στο μπάκλογκ και λέω να πάρουν τα @@ μου.

Όπως είχα αναφέρει στο άλλο thread, παίζω τώρα το Ghost of Tsushima, που στο gameplay είναι 100% Ubisοπαίχνιδο αλλά τρομακτικά καλύτερο σε όλους τους υπόλοιπους τομείς (διάλογοι, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα), χωρίς να είναι κανένα αριστούργημα επιπέδου Witcher ξερωγώ. Όχι ότι η Ubi ήταν ποτέ κανένας ογκόλιθος του storytelling, αλλά θυμάμαι τον καιρό των πρώτων AC, ήδη από τα -συνήθως υπερκούλ- trailer ένιωθες αμέσως ένα άλφα δέσιμο με τον πρωταγωνιστή, σε τραβούσε ρε παιδί μου η ατμόσφαιρα κι όλο το alternate history σκηνικό να μπεις και να χαθείς μέσα του. Είδα προψές το trailer του Shadows, τι άψυχο πράμα ήταν αυτό. Μηδέν συναίσθημα, μηδέν πρωτοτυπία , μηδέν ενδιαφέρον. Όχι ότι έχω χρόνο ή διάθεση για άλλο ένα collectathon στην παρούσα φάση, αλλά σίγουρα θα ήταν το τελευταίο που θα επέλεγα.

Last edited:
Ριγώ ακόμη από συγκίνηση όταν θυμάμαι την τρεηλάρα του Ρεμπελέησιος (Revelations για τους ξενέρωτους κι αμύητους) με τη μουσικάρα του Woodkid και την απίστευτη χορογραφία.

Και τίποτα να μη σκάμπαζες, σ'έπιανε, έλεγες ΟΠΑ. Το αντίστοιχο τρέηλερ του Σάντονς (sic) φωνάζει μανιέρα. Ψυχή πουθενά.

Nαι γάμα τα, οι ατάκες που πετάνε εναλλάξ γιάσουκε και ναόε σαν τίποτα ΑΙ μλκς ακούγονται. Κιάνου και Τσιμιτσέλης περισσότερο συναίσθημα βγάζουν.

το ost του shadows ειναι ωραιο (το εβγαλε αρκετες μερες πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου). αλλα με οτι εχουν δειξει εως τωρα για το γκειμ δεν βγαζει ουτε ιχνος hype. και το μονο που με κανει να θελω να του ριξω ενα βλεφαρο ειναι το σεττινγκ. αλλιως παει καρφι σκιπ

Χωρούσε άνετα σε 1-2 ακόμα τόπιξ που μου έρχονται στο μυαλό, αλλά μιας και αποτελεί κομμάτι, κάτι σαν μακρινός ξάδερφος από την ανδρομέδα, της τόσο σπουδαίας συζήτησης που γίνεται σε αυτό το τόπικ, το πετάω εδώ και δεν εγαμίετο.

#ΕδώΜάλιστα #ΜόνοΠοιότης

Η πλάκα είναι πως ο Γιασούκε είναι προφανώς το τελευταίο κουσούρι του παιχνιδιού.

Πριν μια βδομάδα (ξανα)δωσε το πρώτο, τώρα (ξανα)πάρτε και τη συνέχεια!

και ξαναματαξανά μην δε το πήρε κανένας.

Σήμερα το μενού έχει κάτι αδιάφορα f2p και το επικό.....

Ορμάτε...

Δεν ξεχνάμε πως ο Απόλυτος Σωτήρ του Κέημινκ πλέον ΧΑΡΙΖΕΙ και μομπάιλ κέημς ανά εβδομάδα. Χωνόμαστε και κατεβάζουμε κύριοι, χωνόμαστε και κατεβάζουμε.

Δεν ξεχνάμε πως ο Απόλυτος Σωτήρ του Κέημινκ πλέον ΧΑΡΙΖΕΙ και μομπάιλ κέημς ανά εβδομάδα. Χωνόμαστε και κατεβάζουμε κύριοι, χωνόμαστε και κατεβάζουμε.
α; που;

Το ξέρουμε ότι δεν έχετε χόμπυ εκεί στον Αρκτικό κύκλο που ζείτε, αλλά δεν θα ξεπέσουμε τόσο!! Ακου εκεί μομπάιλ κέημς!!!

pc-master.gif

Ψηφιακές καβάτζες για να ζαβλακώνω τα παιδιά, μη και πάρω καμιάν ανάσα. Βλέπεις Τιμ, είναι καλό :D

Back