What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
τι λες τωρα ρε φιλε....
σιγα, δε μου εκανε η αφισα εντυπωση, αναμενομενο, αλλο θελω να ρωτησω...

στον κουρεα του κικιλια κουρευεται?? τι μαλλι ειν αυτο?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,244
Ευελπιστεί να λάβει ηγετική θέση στην περίπτωση όπου γίνει πραγματικότητα κάποιο δυστοπικό σενάριο. Αν έχεις προσέξει όλοι τους εκεί έχουν αντίστοιχα φοβερά κουρέματα με τα μυαλά που κουβαλάνε. Ή γιατί απλώς το μέσα γούστο ταιριάζει με το έξω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Εγω θελω να πω τον πονο μου. Ειναι τετοια η ισχυς του facepalm, που με εκαψε.

Χθες επρεπε να παω στην τραπεζα και οταν εχεις μια επιλογη, αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη. Φτανω στην τραπεζα και βλεπω ενα πληθος να αιωρειται μπροστα απο την τραπεζα. Μετα απο το σχετικο δεφακ και αφου αρνηθηκα να ακουσω την φωνη μεσα στο κεφαλι μου που ουρλιαζε ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!55!!! ψαχνω να βρω καποιον που φαινεται νορμαλ, να ρωτησω τι εργο παιζει.
Βλέπω μια ρωσιδα η οποια προφανως ηθελε να καταθεσει την αρπαχτη, μια γριουλα που δεν την παλευε να παρει ανασα με την μασκα, εναν πιτσιρικα που ειχε παρει μαζι την παρεα του και εκαναν την κλασσικη φασαρια που κανουν οι πιτσιρικαδες, μια γκομενα με υφος, οποιος μου μιλαει ειναι για πεσιμο και εγω δεν πεφτω γιατι ειμαι γκομεναρα για πλουσιους, εναν τυπος που τον ειδα απο μακρυα να παρκαρει και να ξεπαραρκαρει και να ξανα-παρκαρει την μηχανη του και για να μην το τραβαω πολυ το σεντονι, μπροστα μου ηταν τουλαχιστον 30 ατομα και εψαχνα εναν ανθρωπο για να συννενοηθω.

Κοζαρω εναν τυπο ο οποιος επινε το καφεδακι του με την πλατη γυρισμενη στο πληθος. Αυτος ειναι δικος μας λεω και κανω την απαραιτητη ερωτηση, τι στο διαολο γινεται εδω περα; Μου λεει οτι στην εισοδο ειναι μια γυναικα η οποια σημειωνει ονοματα και δινει αριθμο προτεραιοτητας. Ολοκληρη γραφειοκρατια για να μην δημιουργηθει ουρα. Οσο πλησιαζω προς την εισοδο το βαδισμα μεταμορφωνεται απο ελιγμους σε στριμοκωλο. Με τα πολλα φτανω στην εισοδο και εκει μεσα, που ειναι σαν ασανσερ, ειναι στριμωγμενα 6 ατομα. ο ενας ιδρωνε στο κεφαλι του αλλου.

Στο κεντρο του ιδρωτοποιιου στεκεται μια ιδρωμενη γυναικα που κραταει ενα χαρτι. Η γυναικα δεν μοιαζει σε τιποτα με υπαλληλο της τραπεζης και εχει ζωστει την τσαντα της. Αφου βηχω λιγο για να στριμωχτουν τα πληθη στα τοιχωματα της εισοδου-ασανσερ, ρωταω την γυναικα τι παιζει και μου λεει οτι θα γραψει το ονομα μου και ο αριθμος μου ειναι το 90 και οτι μεσα στην τραπεζα ειναι ο αριθμος 49......
Εκεινη την ωρα η γυναικα εκανε μια καταμετρηση, για να δουν εαν ειναι καποιος που δεν αντεξε την ταλαιπωρια και εφυγε. Επειδη καποιος ρωτησε, μεσα στο "ασανσερ" ηταν εκτος απο τον 70 και ο 84 και κανενας τους δεν ηταν ουτε καν 5 νουμερα κοντα στο 50.
Στην πορεια, εκει μεσα στριμωχτηκε και ο 105.

απομακρυνθηκα για να μην κολησω κοριους και μετα απο αρκετη ωρα ακουσα το νουμερο 52!!!!! το αρκετη ωρα περιελαμβανε καπνισμα τριων τσιγαρων και επισκεψη στο περιπτερο που βρισκεται στην επομενη σταση του λεωφορειου. Αφου το καταλαβε και ο 84 που στεκοταν μπροστα στην πορτα της τραπεζης, ετσι ειναι. Η εξυπηρετηση ηταν υπερβολικα αργη.
Το οτι ερχοταν η σειρα σου, δεν σημαινε κατι, αφου η συζητηση γινοταν μεσα στο "ασανσερ". Με το ζορι επρεπε να πηγαινοερχεσαι μεσα στην σφηγκοφωλια για να μην περιμενεις αδικα.

Ο Ηλιος βαραγε σφυριες και σκια δεν υπηρχε. Αρκετοι ειχαν παει πισω απο το κτιριο οπου ειχε σκια και εχαναν την σειρα τους και ειχαμε μερικους τσακωμους. Αυτος με την μηχανη, την πηρε, για αλλη μια φορα, και παρκαρε απεναντι. αραξε και ο ιδιος απεναντι και μας φωναξε οτι δεν εφυγε. Ολοι ειχαν την ιδια απορια, ποιος ειναι αυτος; και να ηθελες να τον εξυπηρετησεις, δεν ξερεις ποτε ειναι η σειρα του.

Μετα απο 4+ ωρες κατω απο τον ηλιο, αρχισα να κανω σχεδια για το τελος του κοσμου. οι ηλικιωμενοι εκαναν γκελ μεσα στο τριγωνο ειμαι καλα-νοσοκομειο-νεκροταφειο. Σε καποια φαση ειδα και εναν αντιπαθητικο τυπο που τον ξερω απο τις αντιπαθητικες του ορεξεις.
Ηρθε πολυ μετα απο μενα και χωθηκε μεσα στο ασανσερ. Για καλη μου τυχη, ο αντιπαθητικος με φωναξε οταν ηρθε η σειρα μου.
Η προτεραιοτητα ηταν ενας ψιθυρος μεσα στο "ασανσερ".
Η σειρα μου ηρθε αλλα η πορτα ανοιξε μετα απο πολλα λεπτα. Επι 5 λεπτα με εβρεχε ο ιδρωτας του 100 εως 115.
μπηκα μεσα και μου λεει ο ταμιας, τι μερα και η σημερινη, ουτε διαλειμμα δεν καναμε. Την συναλλαγη δεν θα την σχολιασω γιατι θα με παρει απο κατω. τελος παντων, η δουλεια μου εγινε και ο ταμιας μου λεει, φωναξε να ερθουν οι επομενοι δυο για το ταμειο, οι τελευταιοι για σημερα. Απο οταν ανοιξε η τραπεζα, εξυπηρετησαν 92 ατομα. Στην συγκεκριμενη τραπεζα, θυμαμαι αριθμους προτεραιοτητας 200+. προσπαθουν να ελαχιστοποιησουν τις συναναστροφες ενω ο κοσμος εξω ετρωγε την ταλαιπωρια χωρις σαλιο.

επεστρεψα σπιτι και ενοιωθα κατι εξωτερικες ενοχλησεις. τσεκαρω την μαπα μου και με εκαψε ο ηλιος. μιλαμε για προπερ καψιμο, παραλιας. θα με ρωτανε που πηρα το χρωματακι και θα τους λεω στην τραπεζα.

Μαγκες, σοβαρα τωρα, δεν ξερω πως την παλευετε και ζειτε σε μια κοινωνια οπως αυτη. Δεν θελω να το παιξω δηθεν και ουτε περιεργος ειμαι. περιεργος ειμαι, αλλα οχι του ξινισμενου-γεροπαραξενου-ξεμωραμενου-ανεραστου-κομπλεξικου.
Το θεωρω καταδικη να ζεις σε μια τετοια κοινωνια και δεν ξερω. προτιμω να αυτοκτονησω.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,967
Μα καλά βρε Λέλο... πού είναι αυτό το υποκατάστημα τραπέζης και δεν υπάρχει πουθενά σκιά; Στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό; :Ρ

...δεν ξερω. προτιμω να αυτοκτονησω

Τόσο λίγα λεφτά είχε ο λογαριασμός; 🙃
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Είμαστε δικασμενοι ατιμασμενοι από την σύμπαν :)LOL:) που δεν μπορούμε να βρεθούμε από κοντά να κουβεντιασουμε ακόμα και στην γκεστ σταρ εμφάνισή σου στην Ελλάδα... Not cool, no fair
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Μα καλά βρε Λέλο... πού είναι αυτό το υποκατάστημα τραπέζης και δεν υπάρχει πουθενά σκιά; Στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό; :Ρ



Τόσο λίγα λεφτά είχε ο λογαριασμός; 🙃

Οταν ο κουνελος εξηγει πως εχουν τα πραγματα, τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο κουνελος. Η υπερβολη δεν εξηγει τιποτα σωστα.
Λογω επαγγελματος, παρατηρω και ψυχολογω τους παντες. Ετσι προσεξα τον τυπο που εφαγε κολημα με την μηχανη.
Μην κανετε σχολια για το google earth/αναιμικα δεντρακια. απο τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα.
bnk.jpg


Παμε παρακατω

Ο λογαριασμος μου δεν εχει τιποτα μεσα, τα λεφτα που ειχα μεσα τα εκανα μοχιτο σε ασιατικες παραλιες, με τον τοτε ασιατικο μου ερωτα.
Για συναλλαγμα πηγα και οι καιροι ειναι πολλοι ασχημοι για ξενα νομισματα.

Επειδη η συναλλαγη ειναι απο μονη της ενα σεντονι, την αφησα στην απεξω. Ας την εξερευνησουμε και αυτη. δεν εχω τιποτα να κανω. φασολακια πηγα να μαγειρεψω και ευτηχως αγορασα μερικα αβγα.

Αφου ηρθε η σειρα μου και περιμενα ενα 5λεπτο στην πορτα, επιτελους μπηκα. Ο μοναδικος ταμιας κοιτουσε απο την τζαμαρια. Η τραπεζα ειναι μεγαλη, ανετα θα μπορουσαν να εχουν και δευτερο ταμειο.
Μολις με βλεπει μου λεει βαλε αντισηπτικη κρεμουλα, παρε νουμερακι και πηγαινε στο ταμειο, ερχομαι. Ο τυπος ειχε κολησει στην εποχη που δεν εβηχε κανενας.

Του δινω τα λεφτα για να μου δωσει euro και τα μετρησε 5+ φορες ενω μου ελεγε τι δυσκολη μερα ειχε. αφου τα μετρησε χειροκινητα μου λεει
καλυτερα να πηγαινεις σε ανταλλακτηριο που εχουν καλυτερο rate και δεν θα εχεις αυτη την ταλαιπωρια. Γιατι να ερχεσαι εδω;
Απο την φατσα και την φωνη του, καταλαβα οτι ο τυπος απλα δεν ηθελε να βλεπει εμενα και γενικα κοσμο.
Το air condition λειτουργουσε (το κραταμε αυτο-σημαντικο), Οι υπαλληλοι της τραπεζας δεν φοραγαν μασκες και γαντια και ο ταμιας ειναι πισω απο αλεξισφαιρο τζαμι, με σφραγιδα Τσακ Νορις, που απο μονο του ειναι προστασια. Αυτα για την συγκριση με τον τροπο που διαχειριζονται τον κοσμο.
θα εξηγησω.....
καποια αλλα που εγιναν μεσα στην τραπεζα, δεν θα τα εξηγησω για λογους, σοβαρους.

Τωρα, για την συγκριση.
Χθες περασα απο ενα καταστημα cosmote. Τους ειπα τι θελω και μου ειπαν οτι χρειαζονται ενα πιστοποιητικο και το ΑΦΜ μου. Σημερα πηγα με αυτα τα δυο πραγματα, περιμενα στην ουρα σαν γαιδαρος και μολις εφτασε η σειρα μου μου ειπαν οτι ηθελαν και ενα αλλο χαρτι. Δεν αρχισα καυγα, γιατι δεν θα εβγαινε κατι. Δεν ειχα μιλησει και με τον συγκεκριμενο ατομο.
Το πηρα το χαρτι (ευκολακι) και επεστρεψα στο καταστημα. Το καταστημα ειναι το 1/4 απο τον χωρο της τραπεζας. Ολο το καταστημα της cosmote πιανει τον χωρο που πιανει το ταμειο στην τραπεζα.
Οι υπαλληλοι φορουσαν μασκες και γαντια. το air condition κλειστο. Στο καταστημα επετρεπαν δυο (2) ατομα. Ο υπαλληλος που ζητησε το εξτρα χαρτι ηταν πολυ εξυπηρετικος. Προσεχε την διαδικασια οσο επρεπε να την προσεξει για να μην γινει καποιο λαθος και οχι επειδη δεν ηξερε τι του γινεται και αρα επρεπε να προσεξει παρα πολυ. ο καημενος ιδρωνε και απο τις βλεφαριδες.
Τελειωσε την γραφειοκρατια και ενω ιδρωνε και δεν μπορουσε να παρει ανασα απο την ζεστη, μου εξηγησε τι θα γινει, με συμβουλεψε τι ειναι καλυτερο για μενα.
Οταν εφερα στην επιφανεια ενα δευτερο θεμα, δεν αλλαξε η εκφραση στο προσωπο του. Αυτο που εκανα πηρε πολυ ωρα.
μου εξηγησε και μου εδωσε δυο επιλογες. Μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε 10 μερες, μπορεις να ερθεις απο εδω σε 10 για να σε εξυπηρετησουμε. οτι με διευκολυνει.

Να προσθεσω οτι την προηγουμενη φορα που πηγα στην τραπεζα και δεν επαιζε ουτε ουρα αλλα ουτε καποια προτεραιοτητα. μου πηρε 3 μερες να μπω στην τραπεζα. οταν καταφερα και μπηκα, η ταμιας ρωτησε την προισταμενη εαν αλλαζουν $.
πειτε μου κυριε προεδρε, τους ..... τωρα;
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740

δεν βγηκε τυχαια το "ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη".

αν δε πιστεψουμε τα αξιοπιστα καθεστωτικα ΜΜΕ (ολα δηλ) επικειται αναρχοκομμουνιστικη εξεργεση με τους αναρχικους που ανακαλυπτονται στις πλατειες.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
με το ανοιγμα της οικονομιας δεν θα τα βαλεις, με το ανοιγμα της οικονομιας λεω. Τα οργανα της ταξης ειχαν απο την αρχαιοτητα ενα κολημα με τις μεγαλες παρεες νεανισκων.
Το στοιχημα που εχει βαλει η κυβερνηση ειναι να ξαπλωμενοι τουριστες στις παραλιες. Κι εγω καιγομαι με φλογα απο την κολαση να λασκαρουν λιγο τα αεροδρομια, αλλα δεν θα παω να ανοιξω και κεφαλια.
Τωρα οι κυβερνησεις ειναι συνηθισμενες να κανουν τετοιου ειδους διαλογο με την πιτσιρικαρια.

a.png
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
να σαι καλα χρονό.
με αφορμη το ποστ σου, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ τις σελιδάρες

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
Στηρίζουμε το Νίκο Χαρδαλιά
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

δεν εχω καταλαβει αν τρολαρουν, τα ποστς ειναι ανάμικτα, απλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Δεν καταφερα να μπω στο πνευμα. ουτε εγω καταλαβα αν ειναι τρολαρισμα. μια αισθηση προς εμετο μου ηρθε.
Νομιζω οτι καποιος εφτιαξε μια τρολοφωλια, για να μαζεψει τους γνησιους με σκοπο να προσφερουν το γελιο. Οπως και να το κανουμε, το γνησιο εχει μεγαλυτερη πλακα απο το τρολαρισμα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
ΔΙΑΜΑΝΤΙ:


" Πολύχρονη η Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis της καρδίας μας.
και την γουστάρουμε γιατί είναι:

γυναικά
ψηλή

σύζυγος
πολιτικός
μάννα
γιαγιά
φιλελεύθερη
δεν μασάει τα λόγια της
έχει το κουράγιο να κάνει αυτοκριτική
έχει ορθολογισμό
υποστηρίζει τις θέσεις της και δεν κάνει κωλοτούμπες.
ΤΕΛΟΣ το παραμυθάκι με όλους τους επικριτές του καναπέ και των συμφερόντων !
Γουστάρουμε ΝΤΟΡΑ, για όλα τα πιο πάνω
και για πολλά ακόμη
για μια Ελλάδα ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ,
μια Ελλάδα ΑΞΙΩΝ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,

μια Ελλάδα με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, μια ΧΩΡΑ που αξίζει να ΠΑΛΕΥΕΙΣ για το ΣΗΜΕΡΑ & το ΑΥΡΙΟ. "



τα υπογραμμισμένα δικά μου. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ. τα γουστα του καθενού και το τι κανει στο υπνοδωματιο του (καθως και στα άλλα δωματια) ειναι δικη του δουλειά. σε ξαναευχαριστω χρονό.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
Μπορει να γελασα αλλα δεν ξαναμπαινω εκει. Για οσους δεν το τολμησαν.
εχουμε τις 5 κουκιδες που δινουν εμφαση σε τρια πραγματα. Εκτος απο μια αισθηση αυτοαναιρεσης, δινουν και μια γευση να ειχαμε να λεγαμε.
5.jpg

Τωρα αυτοι οι ανθρωποι που δημιουργησαν το στεκι φιλων και πατανε like, ψηφιζουν και ψηφισαν.
Για τον κυριο Δημητρη, δεν ξερω. νομιζω οτι υπαρχει λογος που κοβει χρονια απο την ζωη του και τους τα δινει για το καλο του τοπου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622


Από την Κυριακή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η ανακοίνωση ότι στις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον κορωνοϊό, την τρομοκρατία, το 5G και τα εμβόλια. Οι διοργανωτές, όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα, είναι άγνωστοι μεταξύ τους και αποφάσισαν από κοινού να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά που ζούμε. Αναμένεται μάλιστα να πάρουν και την σχετική άδεια για την πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας που θα γίνει ταυτόχρονα σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Oι διοργανωτές μιλούν για μια ειρηνική διαμαρτυρία όπου θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και κάθε μέτρο για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2020 και ώρα 3.00 μ.μ. σε τρία συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στην Αθήνα (Σύνταγμα), Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος), Πάτρα (Κεντρική Πλατεία). Τα θέματα του συλλαλητηρίου είναι:

1. Η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη λόγω του κορωνοϊού.

2. Η αναγκαστική χρήση μασκών και η επιβολή προστίμων, οι κίνδυνοι που ενέχει για την υγεία μας η χρήση της.

3. Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από εμβόλια αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση της υγείας μας.

4. Η επιβολή τοποθέτησης στα σώματά μας του κβαντικού τατουάζ μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγήσουν καταναγκαστικά και οι επιπτώσεις στην υγεία μας.

5. Η τοποθέτηση των κεραιών 5G και η μεγάλης συχνότητας ακτινοβολία αυτών.

6. Η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων σχετικά με τον κορωνοϊό και την καραντίνα.

7. Η τρομοκρατία μέσω των καναλιών και ο εκφοβισμός λόγω του κορωνοϊού.

8. Οι συνεχείς εισροές λαθραίων μεταναστών στα νησιά μας με την δικαιολογία ασύλου ενώ δεν έρχονται από εμπόλεμες χώρες. Η καταστροφή των νησιών μας καθώς επίσης και οι μετεγκαταστάσεις μεταναστών σε πολλά σημεία στην ενδοχώρα.

9. Όχι στην αποσιώπηση της αλήθειας, ΟΧΙ στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, την παραπλάνηση και του εμπαιγμού των Ελλήνων μέσω του ΜΜΕ.

Σας περιμένουμε, να είστε όλοι εκεί.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,454
αν δεν ανοιξουν συντομα τα αεροδρομια, προς καθε κατευθηνση, θα αυτοπυρποληθω. Μπορει να ειναι για γελια ομως θα μαζευτουν πολλοι.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσους εχω ακουσει να μιλανε για αυτα τα πραγματα.
 
Top Bottom