Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν μας φτάνει η τρασίλα στην TV; πρέπει να βγει και έξω... σκουπίδια.

Πεταξτε τα εμβολια, ανοιξτε τα συνορα, πεταξτε μια πυρηνικη μπομπιτσα στην ταφρο των Μαριανων, αφηστε τον κοσμο να παει στα ηφαιστεια.
edit
ενα κερασακι

όταν λέμε οι μούρκανς το έχουν χάσει ολότελα... η μόνη επιβεβαίωση που χρειάζεται είναι να δει κάποιος που έχουν φτάσει τα pickup (τα αγροτικά ντε) που κυκλοφορούν πλέον.
Δεν φτάνει που είναι άσχημα, δεν φτάνει που είναι εντελώς δύσχρηστα (δεν υπάρχει περίπτωση να ρώτησε ποτέ κανένας τους αγρότες και λοιπούς επαγγελματίες σχετικά...), αν σε πετύχει και κανένα στο δρόμο την έκατσες...

wtfmurcans.jpg

source

Είναι βέβαιο οτι αυτά τα οχήματα ποτέ δεν θα πατήσουν χώμα και σπάνια θα φορτώνονται για μεταφορές.
Ένα πράμα σαν τα 4Χ4 SUV οχήματα που αγοράζει ο κάθε καημένος στην Ελλάδα και μετά σου λέει οτι την έχει μεγαλύτερη....την πορτοφόλα του.:ROFLMAO:

ναι βασικά όταν ρώτησα σε facebook post που έδειχνε κάτι τέτοια, τι σκατά τα κάνετε αυτά τα τέρατα στην Αμερική, όλοι οι Αμερικανοί από κάτω που έλεγαν ότι για δουλειές είναι άλλα, αυτά είναι για να χαίρονται όσοι τον έχουν μικρό :ROFLMAO:

kolobaro.jpg

Με τετρακινηση κυκλοφορω και λαστιχα... ξεχασα το ποσοστο χωματος. Ασφαλτου 100% δεν ειναι. Με αυτους τους δρομους που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο το Μονγκου, που το θαβει σιγα σιγα η ερημος καλαχαρι ειναι οτι πρεπει.
Ναι, το χρωμα εχει πολλα σημαδια απο θαμνους και "σκληρη" βλαστηση γιατι την βολτα στα λαγκαδια την εκανα. λασπες και χιονι "ωχ παναιαμ" τα πατησα με τα χιλιομετρα. Οταν ανοιγα την πορτα, ξυριζα το χιονι.
Μια περιουσια δεν εδωσα αλλα μπορω να πω οτι η αγορα του δεν ηταν overkill για την μουτσουνα μου.
Το αυτοκινητο μου το εχω χαρει και ας μην φερνει κυματα λιποθυμιας στα γκομενακια .
Απο την αλλη, εχουμε ΑΠΕΙΡΑ παραδειγματα και στην χωρα μας. Τους βλεπουμε καθε μερα, με τα θηρια που δεν εχουν ουτε σφηνωμενο πετραδακι στα λαστιχα. Με τις ζαντες αλουμινιου-που-πας-ρε-καραμητρο. Οταν βρεχει εξαφανιζονται. Ολοι αυτοι με τα καγιεν που κυκλοφορουσαν ανα χιλιαδες, τι ειναι; ανθρωποι της περιπετειας;

Απο τα καροτσοειδη, μονο κατι σαπια ντατσουν εχω δει να κουβαλανε πραγματα. οι υπολοιποι, με τα 4χ4 μετα καροτσας, αντε να κουβαλανε κανενα αλουμινοχαρτο μεσα στο ταμπλο.

Και η αποδειξη των λεγομενων μου

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό topic για το νέο, μετακινήστε το αν ταιριάζει κάπου αλλού.

EDIT: Εβαλα και δευτερο λινκ πιο καλογραμμένο.

Last edited:
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ψαχνουν σαν τρελοι να φερουν καποιον στην Ελλαδα για να πουν οτι γινονται επενδυσεις.
Σε αλλες χωρες, και τριτοκοσμικες, σε περνανε απο το μικροσκοπιο για να πατησεις ποδι και κανουν τις ερωτησεις κλειδι. λεφτα εχεις; που ειναι τα λεφτα; και γιατι οχι, να ρωτησουν που τα βρηκες λεφτα;
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εχουν λυσσα και το θεωρουν εθνικο καθηκον να φερουν ξενες εταιριες στην χωρα, που θα παρουν περισσοτερα απο οσα θα δωσουν, γιατι ετσι ειναι η αγορα, και δεν δινουν δεκαρα για τους ντοπιους που θελουν να ξεκινησουν μια επιχειρηση.

Εαν δηλωσεις εδρα την διευθηνση κατοικιας σου και το γραφειο σου ειναι η κουζινα.... στην κουζινα. Το μαγαζι σου να ειναι μια σελιδα στο facebook.
Πριν παρεις 1 cent, ουτε καν 1 €, λιγες μερες μετα απο την εναρξη πρεπει να πληρωσεις. Ας τα πουν οι βιομηχανοι του forum.
Το θεωρουν λογικο να ψαχνουν επενδυτες στο craiglist.

Περιμενες κατι καλυτερο απο το τραγοπαπα; Αφου ειναι της Σχολης Μαρινακη!! Μηνυεται, ειναι ενοχος και οχι μονο παραμενει στη θεση του αλλα τον καλουν σε εκπομπες.

Σε δηλώσεις του τον Δεκέμβριο του 2010, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην άποψή του για τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος από Εβραίους τραπεζίτες που, όπως είπε, προσπαθούν να επιβάλλουν την οικονομική τους πολιτική μέσω της παγκοσμιοποίησης και του σιωνισμού.

Ο μητροπολίτης αναζητήθηκε από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις

Μια εκ των μηνύσεων κατετέθη από τους Andrea Gilbert και Π. Δημητρά, η οποία τέθηκε στο αρχείο από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του Σεραφείμ.

Dystopia becoming the norm
δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, εγώ το βλέπω υπέροχο και δεν υπάρχει λόγος η μπιτζάμα μου να είναι χελοκίτι. Τι είμαι καμιά τελευταία βλάχαλα;

η μπιτζάμα μου να είναι χελοκίτι

Σε καταγγέλω, για ρατσισμό απέναντι στους χελοκίτι!!!

d5iftvf-9e5275a9-3c5d-4829-9e93-e9e2cf297f19.gif

Εγώ σας καταγγέλω όλους για ρατσισμό ενάντια σε οποιον/-α/-οδήποτε και οτιδήποτε γιατί είναι της μοδός...

Η μοδα ειναι ρατσισμος, να μπω στο section με τα παραδειγματα; σε λιγο θα μας επιβαλλει και την χαιτα.
δυναμομετρηση

Disagree whore!

Τιναπή τι δουλειά έχει η Μαίρη Συνατσάκη στα post σου;

Back