Tony Corvus
Ancient Red Dragon

γιατί στο φεησπαλμ σταφ; Πολιτισμός ωρέ!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
«Ηλία ρίχτο… όλα είναι δρόμος»: Με live μπουζούκια και ζεϊμπεκιές γκρεμίστηκε ιστορικός οίκος ανοχής στη Λάρισα (φωτό - video) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα
Σκηνές από την αλησμόνητη ταινία Vietnam του Παντελή Βούλγαρη αναβίωσαν το βροχερό πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα, εκεί όπου έπεσαν τίτλοι τέλους σε έναwww.onlarissa.gr
η επίσης περίφημη Αλέκα που αργότερα προσέφερε την ίδια ζεστασιά στα αδέσποτα ζώα,
Σημερα βγηκα να αγορασω καθαριστικα, για να μην με δαγκωσει καμια κατσαριδα. Κανω την ψακτικη μου στα ραφια με τα χλωρινοειδη και βλεπω μπουκαλι με χαρουμενα χρωματακια, που σου ανοιγουν την ορεξη, οπως οριζει το marketing, και το ονομα αυτου, topine.
χλωρινη topine......
δεφακ. Δεν ειναι οτι καλυτερο να σε ακουνε να γελας μονος σου στον διαδρομο με τις χλωρινες και τα καθαριστικα τζαμιων.
Στην πορεια και ενω το εφερνα στο μυαλο μου και γελουσα, παλι μονος μου, ο ψυχοπαθης με το τρελο γελιο, ηρθε στο μυαλο μου μια αλλη πετυχημενη marketing-ια. Mazda laputa
Δηλαδη ειναι μεγαλο το εξοδο να κανουν τοπικες ερευνες αγορας για τα προιοντα τους;
Καλά όταν είχα πρωτοέρθει γερμανία έκλαιγα κάθε φορά που λέγαν το καθαρίζω (putzen) και γενικά παράγωγά του
Το μεγαλυτερο facepalm ειναι οτι οι τυποι πλασαραν τον εαυτο τους σαν καθαριστικο για την πολιτικη σαπιλα αλλα ο ενας βολευει τον αλλον.
Στην υγεια μας.
Φιλαρακι, Μη την βγαινεις απο την εσωτερικη για να μου φας το καλυτερο facepalm του 2020. Αυτα τα ψηφακια, περισσοτερο για κουλουρι εκαναν παρα για πραγματικοτητα.Όταν έχουμε Κάνδανους, Ανώγια, Καλάβρυτα και Δίστομα (για να πούμε αυτά που είναι πιο γνωστά, γιατί όταν αποχώρησαν οι Γερμανοί, από την Ελλάδα, δεν άφησαν τίποτα όρθιο πίσω τους), και κάποιοι τους ψήφισαν για να μπούνε και στη Βουλή,