What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
Στο κλιμα των ημερων του RQ Οταν συναντιουνται οι Ινδοι στον αερα. Ειμαι 95% σιγουρος οτι η αεροσυνοδος ειναι Ινδη.





Για την γνωση των εθιμων του κοσμου. Οι ινδοι το εχουν αυτο με το υπηρετικο προσωπικο. Σαν γνωστης, το εκανα trigger οποτε μου τυχαινε ινδος με λιγα λεφτα στην τσεπη. Τους εκανα ρουκετα σε δευτερολεπτα γιατι ενας κουνελος δεν ειναι υπηρετης αλλα master of puppets. Πολυ διασκεδαστικοι ανθρωποι. Τσαντιζονται μεχρι να παθουν εγκεφαλικο. Ωραιες οι αναμνησεις.
Δωστε βαση στις ομοιοτητες των δυο βιντεο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,279
Δεν το κοίταξα περισσότερο, αλλά είναι μάλλον τα ΤΕΙ που έγιναν πανεπιστήμια!! Εκεί πέφτει μεγάλο lobying από Τ.Ε.Ε. και σηναφή, να μην αναγνωριστούν στον αιώνα τον άπαντα!! Γενικά η αναγνώριση των ΤΕΙ πέρασε από σαράντα κύματα για να ολοκληρωθεί και ακόμα υπάρχουν αντιδράσεις.

Εγώ πάντως ξέρω απόφοιτο ΤΕΙ, που τώρα είναι μεταδιδακτορικός! Γιατί εμείς μπορεί να μην τα αναγνωρίζουμε, πολλά ξένα ιδρύματα όμως τα αναγνωρίζουν!!
Να ήταν μόνο το ΤΕΕ. Γνωριζω, δυστυχώς εκ των έσω, ότι το ΕΤΕΕΜ σήκωσε μπαϊράκι όταν ξεκίνησαν οι συγχωνεύσεις των σχολών γιατί θα κοβόταν το μάσημα που έπεφτε τόσα χρόνια. Όποτε όταν κάπου πήγε να πειστεί το ΤΕΕ να δεχθουν τους μηχανικούςμ οι «δικοί» μας πάτησαν πόδι για να μην χάσει κάνα πόδι η καρέκλα τους.
Το οξύμωρο, στην Ελλάδα το πτυχίο μας, Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΤΕ, δεν θεωρείται μπατσελορ απο αρκετους, τα πολυτεχνεία δεν μας δέχονται για μεταπτυχιακά, εκτός και παιξει κάνα βαθύ λαρύγγι η έχεις πάνω από 9 στον τελικό βαθμό και πολλές επιχειρήσεις ζητάνε πτυχίο ΤΕΙ για να έχεις την γνώση με σκοπό να σε πληρώσουν ως απλο εργάτη. Ένα ακόμη όπλο για τους ευφυείς επιχειρηματίες της χώρας με σκοπό να κερδίσουν στις πλάτες του κόσμου με τις ευλογίες του συστήματος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
ζητάνε πτυχίο ΤΕΙ για να έχεις την γνώση με σκοπό να σε πληρώσουν ως απλο εργάτη.

Τα πτυχια μετρανε μονο εαν εχεις κανεναν θειο, που μπορει να σε καθισει σε καρεκλιτσα αλλα θελει και το πατημα.
Ο αδερφος μου (ΤΕΙ) ειδε τυπο ΤΕΕ, να τον προσπερναει και να παιρνει προαγωγη x2. οχι μια αλλα δυο. Μετα τον προσπερασε αλλος με χαρτι απο τραπουλα κτλ τα γνωστα ελληνικα σκτ. Εκτος απο αρχαιοτερος ειναι ο μοναδικος που εχει χαρτι που εχει σχεση με το αντικειμενο της δουλειας. Τον εχουν στασιμο και για τις χαμαλικες.
Εμενα μου εκαναν την ζωη πατινι γιατι τα καταφερνα στην δουλεια μου. Για χαρτια θα μιλαμε τωρα;
Αυτα εβλεπα και ειπα τι δουλεια εχω εγω σε αυτη την χωρα; καλυτερα στην Αφρικη και με χολερα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
Ειστε ακομπλεξαριστοι CEO που τρωνε σε συσσιτια αστεγων για το γκουρμε ή ειστε τιποτα λουμπεν που πανε σε συσσιτια επειδη πεινανε;

Η Ευρωπη χρειαζεται μια νεα επανασταση. Εγω σας τα ελεγα το πρωι οτι οι Ινδοι εχουν θεματα αλλα λαικ δεν μου δωσατε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
9:05 Islamabad tuning.
13:15 κ' 17.40 τα καλυτερα σχολια.
19:50 ποσα καλωδια θελεις στο αυτοκινητο σου; Ναι.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000

Munger, the longtime investment partner and friend of fellow billionaire Warren Buffett, says he doesn’t understand why people today aren’t more content with what they have, especially compared to harder times throughout history.

The billionaire has expressed skepticism about higher taxes on the wealthy in the past, even arguing last year that some inequality is a necessary aspect of a free market economy. Some politicians, like Vermont Sen. Bernie Sanders and Massachusetts Sen. Elizabeth Warren, have called for tax increases on the ultra-wealthy in recent years. Munger and his estimated net worth of $2.2 billion would likely be subject to those increases.

In 2019, Munger downplayed the effects of wealth and income inequality, and claimed that the politicians who were “screaming about it are idiots.


1672177943213.png
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
Αυτός γιατί παραπονιέται για τους παραπάνω φόρους; Stop complaining ρε κωλόγερε, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.

Απληστια το αποκαλουν. Τον δικηγορο του διαβολου δεν θα τον κανω για τον γερο αλλα κουβεντα να γινεται.
Τετοιες περιουσιες χανονται σε ενα μεσημερακι. Τα διαβαζετε και ισως να ξερετε καποιον που ειχε δυο παραδες εξτρα και πεθανε στην ψαθα. Δεν λεω οτι δεν πρεπει να τους λιανιζουν τα πορτοφολια. Αντι για χαρτια, η εφορια πρεπει να τους στελνει εσκαφεις.
Εγω μετακομισα απο το PC στο laptop και μεγαλες διαφορες δεν ειδα. Ενταξει, δεν μπορω να παιξω σχεδον τιποτα αλλα την παλευω,
Εαν ο Σρεντερ υποχρεωθει να πηγαινει στις ρυθμισεις και αρχιζει να τα βαζει ολα στο low, χωρις καν να μπει στον κοπο να διαβασει τι βαζει στο OFF, θα ειναι δυνατη γροθια στα νεφρα. 20 FPS ρε!!!!
Αυτος ειναι ο φοβος οσων εχουν πολλα λεφτα.
Εμεις, μπορουμε να παμε στην πολυτελεια. Αυτοι, δεν μπορουν να πανε στο μεροκαματο. Αυτος ειναι και ο λογος που φουνταρουν μολις τα χασουν ολα.

Εχω πολυ καλο φιλο που απο δυο ανασες πριν μεινει αστεγος, εγινε μυριουχος και παλι στο μηδεν x3 φορες. Τον ενοχλησε αλλα την παλεψε γιατι ο ανθρωπος ξερει απο μεροκαματο. Δεν ισχυει το ιδιο για ανθρωπους οπως ειναι ο Τραμπ και αυτος ο κλογερος.
Εμενα, μου ετυχε δουλεια χθες, που την χρειαζομαι. Λογω γλωσσας δεν μπορω να παρω καρεκλα αλλα απλη θεσουλα.
Δεν πηγα, δεν γινεται να το κανω αυτο. Δεν ειναι μονο θεμα εγωισμου. Οταν εχεις 30 σελιδες CV και πας για μια θεσουλα, σε πατανε στο κεφαλι. Το ξερετε οτι εκει εξω, ολοι ψαχνουν για απελπισμενους για να τους στυψουν και ο κουνελος, λεμονοκουπα δεν ειναι. Το εριστικο ειναι οτι θα χρησιμοποιουν το CV/εμπειρια μου με μισθο χαρτζιλικι.
Μπα.

tl;dr
Τα λεφτα φευγουν και αν δεν ξερεις κολυμπι, πας στον πατο. Αν εισαι και γερος χασεις τα λεφτα σου, καλυτερα να γλυστρισεις και να πεσεις κατω. Τωρα ξερετε και γιατι ολοι αυτοι δεν αποσυρονται μεχρι να μην μπορουν να σηκωθουν απο το κρεβατι.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,990
Ζώα όρθια... Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις τη δυνατότητα σε ούγκα-ούγκα να πετάνε με σιδερένια πουλιά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,515
Τα ζωα εχουν μια λογικη σε οτι κανουν. Οι ανθρωποι, αν αναλυσουμε μερικα απο τα πραγματα που κανουν, θα δουμε οτι αυτος που θελει να ειναι σκυλος ειναι φυσιολογικος.
 
Top Bottom