εγώ είμαι υπερ να μην αλλάζει because reasons κάθε τόσο... κουράστηκα, ας είναι ότι θέλει μετά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εγώ είμαι υπερ να μην αλλάζει because reasons κάθε τόσο... κουράστηκα, ας είναι ότι θέλει μετά.
Αρ γιου σουρ; Δηλαδή όχι μόνο θα υπάρξει ξανά "χειμερινή ώρα" (όπου θα νυχτώνει από τις 5μμ), αλλά και θα παραμείνει τους καλοκαιρινούς μήνες; Εγώ περίμενα το αντίθετο...
Αν γίνει έτσι πάντως, μεγάλη μ@λ@κία. Είμαι υπέρ της θερινής.
Απο τοτε που εβγαλα την καρτα ηχου, πρεπει να ανεβαζω την ενταση στα ηχεια, στο τερμα, για να ακουω κανονικα. πως θα ακουω χεβι μεταλ, μαμω την πανακοτα μου; με ψιθυρους;(Είμαστε retro gamers, και έχωμεν και κάρτα ήχου
Καλως ηρθες στον καπιταλισμο. ξερεις ποσα λεφτα εμειναν στην τσεπη τους με επειδη απομακρυναν τις βιδες απο εσενα; τι να τις κανεις τις βιδες; ακουμπησε τον στον πατο του κουτιου, θα ψυχονται κιολας, απο την λαμαρινα.
Οι συγκεκριμένες βίδες πάνε με την μητρική, οχι τον σκληρό.
Άλλη φορά να παίρνεις πιο ακριβή μητρική αν θέλεις να έχει και βίδες![]()
Ρε μαν, εχω μια σακουλα γεματη με βιδες (για υπολογιστες μιλαμε οχι για νοβοπαν)
"βγαζεις" μια αγωνια και με αναγκαζεις να αλλαξω την προσφορα μου. Εχω μια σακουλα βιδες, με το καταλληλο αντιτιμο....
δεν ειπα να μου δωσεις το οικοπεδο στο χωριο για να σου δωσω ενα τενεκε λαδι. ας παμε με το κιλο +Φ.Π.Α [Φορο Προστιθεμενης Αγωνιας].Τον "γερο λαδά" τον έχεις ακουστά?![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι μέσα στις υποψήφιες για να αγοράσω. Εντυπώσεις?Ακριβή είναι η ρημάδα (ROG Gaming 370-f κάτι τέτοιο
Δινω απαντηση με ασχετη καρτα, για ασχετο λογο.Είναι μέσα στις υποψήφιες για να αγοράσω. Εντυπώσεις?
Δινω απαντηση με ασχετη καρτα, για ασχετο λογο.
Επειδη ο φιλτατος nitro ανεφερε την 2080ti, ειπα να δω τι ατομα παιρνουν τετοιες καρτες, εννοω τι κουρεμα εχουν, αν εχουν κενο στα μπροστινα δοντια κτλ.
Επεσα πανω σε αυτο το video.
Μπορεις να πεις οτι επεσε θυμα εξαπατησης, αφου πηγαινε γυρευοντας με τα λεφτα που ηθελε να διαθεσει. Η συγκεκριμενη και μεταχειρισμενη καρτα στο video, σβηνει επειδη ειναι σαν να την καις με το καμινετο. Ο τυπος ειναι λιγο χαζος i think επειδη ενω βρηκε το προβλημα, το ελυσε προσωρινα με εναν ανεμιστηρα δωματιου και ενω η καρτα σηκωνει ΟC σχεδον μεχρι 2 Ghz (1950Mhz) και εχει καλες επιδοσεις, εκανε την ερωτηση εαν πρεπει να την επιστρεψει. Ο τυπος ειναι λιγο drama queen και μιλαει ασταματητα, χωρις να λεει πολλα.