Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ρε μλκς, ποιος ειν αυτος??
ποιος ειμαι γω??
που παμε ως χωρα??
αντι να πανε τα τσογλανακια να ριξουνε καμμια τοματα στην αυλη του πραιμινιστε που ηταν δίπλα, κυνηγουσανε τον τιούμπερ.
αβυσος.

ποιος ειμαι γω??
που παμε ως χωρα??
αντι να πανε τα τσογλανακια να ριξουνε καμμια τοματα στην αυλη του πραιμινιστε που ηταν δίπλα, κυνηγουσανε τον τιούμπερ.
αβυσος.

Κακαμαθημένος ράπερ!!

ποιος ειμαι γω??
που παμε ως χωρα??
αβυσος.

Λες να ήταν καλεσμένος του πραϊμίνιστε;

Το facepalm emoticon δεν είναι πια αρκετό. Έχουμε ανέβει πολλά level στη μλκια.
Τι θα γίνει θα βάλετε επιτέλους ένα με κάποιον που τον παίζει;

Last edited:
Ιστορική στιγμή που θα μπει στην ύλη της Γ Λυκείου σε μερικά χρόνια.

Σε περίπτωση που δείτε τη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών χωρίς περιγραφή και στο σημείο που μάλλον συμβολίζει την ελευθερία, πεταχτεί κάποιος λευκοντυμένος αθλητής του παρκούρ με κουκούλα στο κεφάλι που μεταφέρει τον ολυμπιακό πυρσό, να ξέρετε ότι αυτός είναι ο Κουασιμόδος σύμφωνα με τον Χατζηγεωργίου. Μη μπερδευτείτε...

452949321_10160342018685954_5321316589695776911_n.jpg

Last edited:
Βάλαμε κι εμείς να δούμε πολύ λες αδερφέ Τυριον, αλλά μάλλον είναι η χειρότερη τελετή έναρξης που έχουμε δει και το γυρίσαμε σε Νετφλιξ.

Δεν είναι ο κουασιμόδος, αυτός εδώ είναι.:LOL:
1722030543546.jpeg
Άντεξα να δω 5 λεπτά και άλλαξα κανάλι.
Η πιο κακόγουστη και ανάλατη τελετή έναρξης. Καρακιτσαριό. Μόνο τους αθλητές άξιζε να δεις.
Κάπου είδα στα βάθρα μέσα στο ποτάμι τα στρουμφάκια ντυμένα στα λευκά μαζί με κάτι τύπους να κάνουν βαριεστημένα χορευτικά. Τα βάθρα μέσα στο ποτάμι που βρισκόταν όλοι επάνω μου θύμισαν αυτά που είχε το κάστρο του τακέσι.
Είχε και άλλα κουλά αλλά ας τα πει κανένας άλλος, εγώ σπάστηκα και δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Σε περίπτωση που δείτε τη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών χωρίς περιγραφή και στο σημείο που μάλλον συμβολίζει την ελευθερία, πεταχτεί κάποιος λευκοντυμένος αθλητής του παρκούρ με κουκούλα στο κεφάλι που μεταφέρει τον ολυμπιακό πυρσό, να ξέρετε ότι αυτός είναι ο Κουασιμόδος σύμφωνα με τον Χατζηγεωργίου. Μη μπερδευτείτε...

View attachment 8116
Μην ειναι promo για νεο Assasins Creed;

μα ήταν πράγματι αναφορά στο ασασιν.

Back