Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ντροπή να λείπει το γκαλαντριελάκι. Και με μόλις μία λέξη, λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό.

δηλαδη πραγματικα, τι να περιμενεις απο εναν λαο που δεν πολυπαει σινεμα κι οταν πηγαινει, εχει στο νο 1 του μποξόφι τον παστίτσιο και δευτεροτριτο τον σμαραγδένιο καποδιστρια??

α, δεν ειναι πλακα. η επομενη ταινια που θελει να γυρισει ο σμαρ. ειναι λεει για τον κολοκοτρωνη....
παπαφλεσα, μην γελας. ερχεται σιγα σιγα η σειρα σου... θα το ζησουμε κι αυτο: το πονημα του τζεημς παρις θα φαινεται πολιτης κέιν μπροστα στην νεα βερσιον.

Δηλαδή ήταν τόσο καλή η σειρά του Μεγκα που ο κόσμος αποφάσισε ότι άξιζε να ξαναδεί την σύνοψ, πληρώνοντας μάλιστα και εισιτήριο;
Εγώ γιατί δεν έχω πάρει μυρωδιά και κάθομαι και βλέπω κάτι παιδάκια με υπερδυνάμεις επάνω σε ποδήλατα;

δηλαδη πραγματικα, τι να περιμενεις απο εναν λαο που δεν πολυπαει σινεμα κι οταν πηγαινει, εχει στο νο 1 του μποξόφι τον παστίτσιο και δευτεροτριτο τον σμαραγδένιο καποδιστρια??

Εγώ σας τα έλεγα, Μάρβελ θα λέτε και θα κλαίτε.

Εγώ σας τα έλεγα, Μάρβελ θα λέτε και θα κλαίτε.
Κοίτα εδώ που τα λέμε οι μαρβελοταινιες του Χόλιγουντ έχουν ελληνική αντιστοίχηση σε ένα range ποιότητας από Σεφερλή έως Καποδίστρια δε πάνε παραπάνω :rolleyes:

Δεν ξέρω αν έχει διασταυρωθεί, μόλις έσκασε στο feed. Κερδίζουν επάξια διάφορα βραβεία ντροπής έτσι και ισχύει.

ρε παιδιά εύκολο είναι αυτό, "μάγκες αν το αφεντικό πάει μέσα, το κλείνουμε το μπουρδέλο και πάτε σπίτια σας".

Δεν ξέρω αν έχει διασταυρωθεί, μόλις έσκασε στο feed. Κερδίζουν επάξια διάφορα βραβεία ντροπής έτσι και ισχύει.

Στα χναρια των αντιστοιχων χειροκροτητων της Ρικομεξ οπου ηρθαν απο το εργοστασιο Ασπροπυργου να κραξουν τους συγγενεις θυματων και διασωθεντες για τις αγωγες που εκαναν καθως θα "χρεωκοπουσε η εταιρια και θα εχαναν τις δουλειες τους".

Και ήμουν έτοιμος να γράψω χθες, κανείς δε θα πει για τους ραγιάδες/γιουσουφάκια/ασπροπλυμένους νέγρους που επευφημούσαν τον κυρ Yolanda ως άλλο Κιμ, αλλά με πρόλαβε ο Παύλος.

Αφαιρώντας ένα ποσοστό που είναι κολλητάρια και συγγενείς του τσέου, ναι, δυστυχώς εξακριβώνεται από αρκετές πηγές ότι ήταν όντως εργαζόμενοι.

Θα αρκεστώ να πω, πόσα pizza party και σούπερ μάρκετ voucher αγοράζουν τη συνείδηση και την αξιοπρέπεια ενός ατόμου;

Και συγνώμη αλλά το κατευθυντήρια γραμμή εκφοβισμού το ακούω βερεσέ, από τη στιγμή που όσο σκάβουν οι αρχές, τόσο πιο πολλή βρωμιά βγάζουν και η επιχείρηση πάει για φούντο όπως και να 'χει.

η επιχείρηση πάει για φούντο όπως και να 'χει.
Αισιοδοξο και ψιλο αδιαφορο καθως η επιχειρηση ειναι το δημιουργημα του ιδιοκτητη της. Οποτε σε μερικα χρονακια θα εχει ανοιξει κατι αλλο ο τυπος.

“It takes like 20 years of life and all of the food you eat during that time before you get smart,” the OpenAI CEO said to the assembled audience awaiting gems of wisdom. Moreover, Altman wants to roll in the “evolution of the hundred billion people,” and humanity’s progress to “not to get eaten by predators and learn how to like figure out science and whatever,” into the equation. If we did that calculation, Altman appears to reason, “probably AI has already caught up on an energy efficiency basis… Measured that way.”

Back