Facebook delete

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

firefistmark

Half-Ogre
Πήρα τη μεγάλη απόφαση να διαγράψω το λογαριασμό,η μάλλον ξαναπήρα την απόφαση γιατί η πρωτη απόπειρα ήταν αποτυχημένη.. :whistle:
Απορίες.. τι γίνεται με το messenger στο κινητό;χρειάζεται ξεχωριστά διαγραφή η είναι ενιαίο με το facebook και απενεργοποιείται αυτομάτως;Πρέπει να περάσουν 14 μέρες χωρίς να κάνω log in για να διαγραφεί οριστικά;

δεν διαγραφεται οριστικα το φβ νομιζω . απλα το απενεργοποιεις

Τίποτα δεν διαγράφεται στο facebook. Έχουν κρατημένο αρχείο/φάκελο επ' αόριστων για κάθε λογαριασμό.

Ψάχνω για την υπόθεση του Δανού φοιτητή νομικής που ζήτησε το λογαριασμό του σε έντυπο ώστε να διαγραφεί. Ένας πάκος 1000 σελίδες μόνο για πάρτη του και αυτό πριν 2 χρόνια. Not bad.

Τα δεδομένα σίγουρα δεν διαγράφονται απλά ο λογαριασμός πάυει να ισχύει, έχει απενεργοποίηση και διαγραφή λογαριασμού.εγώ πάτησα το 2ο και μου λέει ότι πρέπει να περάσουν 2 βδομάδες χωρίς log in.

Ave firefistmark κωλοτούμπα 2 μέρες κράτησες το delete! :p

Firefistmark wrote:
:salute: :throw:</blockquote>
450 hours a year???? spent for a non gaming activity online???????
omg!!
και γω που νομιζα οτι επασχα απο εθισμο στη Dota...
κολοκυθια! γυρω μου τελικα υπαρχουν και χειροτερα! :whistle:

O κόσμος σήμερα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες 1στους gamers 2 στους χρήστες του facebook 3 gaming + facebook και 4 σε σε εξωγηινους που δεν ασχολούνται με τίποτα απο τα προηγουμενα xD

Back