lucinos
Death Knight
Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει να δεις το kde αλλά ίσως καλό είναι να ξεκαθαρίσω ότι έχω άριστη γνώμη για το xfce και μαζί με τα kde και openbox είναι στις κύριες επιλογές. Μάλιστα έχω γενικά μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο xfce σε σχέση με το kde και είναι η βασική επιλογή μου και πρόταση αν θέλω ένα «συντηρητικό» γραφικό περιβάλλον. Απλά θα δεις και μόνο σου πόσο καλύτερο είναι το kde για τον υπολογιστή σου και την χρήση σου.Να πω την αλήθεια αισθανόμουν πιο οικείο το περιβάλλον γιατί το είχα χρησιμοποιήσει και στην πρώτη μου πραγματική εμπειρία με το linux με mint με xfce σε ένα ζαμπάλαιο laptop που είχα.
Τώρα με τούς dm γενικότερα υπάρχει θέμα. Όλοι οι παλιοί καλοί dm σταματάνε να υποστηρίζονται ουσιαστικά. Τώρα που έχει στρώσει ο sddm αρχίζει πια να είναι η συγκριτικά καλύτερη επιλογή. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ καινούργιος. Κανονικά ο lightdm θα έπρεπε να παίζει τον ρόλο ενός πιο «ουδέτερου» dm και συγκριτικά τον είχα σε θετική εκτίμηση, αλλά όπως προχωράμε στο μέλλον αντί για αυτό έχει αρχίζει να μην ανταποκρίνεται.