What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fall Guys (game of the decade)

Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Κάπου κάπου ο κομιούνιτι μάνατζερ της άντε γαμήσου μηντιατόνικ (από 'δώ και πέρα θα τον λέμε Όλιβερ για συντομία) ρητουιτάρει και κάτι ελαφρώς πιο δημιουργικό από τις συνηθισμένες μπούρδες που απλά στοχεύουν στα εύκολα ρητουί.


Προχθές είχε και μία τύπισσα που έβαψε τα νύχια της φωλγκάιδες. Πρωτότυπο αλλά βαριέμαι να το ψάχνω τώρα. Θα το προτείνω σε καμιά στη δουλειά πάντως και ο θεός βοηθός.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,400
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Παραδόξως το παραπάνω πιάνει πολύ πιο συχνά κι εύκολα απ' όσο θα περίμενε κανείς. Οκ να φύγει ολόκληρο κοπάδι όπως εδώ είναι μεγάλο τσάλεντζ, αλλά αισθάνεσαι άκρως χαότικ ήβολ φωλγκάης όταν το κάνεις όπως και να 'χει.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Λοιπόν κρατήστε σημειώσεις. Επειδή είναι σεβαστή η ποσότητα χρόνου μεταξύ του πότε ολοκληρώνει μια πίστα ένας άνθρωπος τετραψήφιου αριθμού αϊκιού σαν τον σόδα και του χρόνου ενός μέσου φωλγκάη, το αλτ-ταμπ είναι ο καλύτερος φίλος σας. Πάω για φωλ μπωλ.

EDIT: Eπίσης, φιλική υπενθύμιση. Η πρώτη σεζόν τελειώνει σε ένα μήνα. Μη πείτε μετά μαν μου, καμπανάκια μαλακίες δεν έχει.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,238
Να δεις που στην δεύτερη θα χωθούμε και εμείς.....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,815

To crossover με την άλλη την παιχνιδάρα με τα αμάξια στο Epic Store είναι πρακτικά έτοιμο.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Kάτσε να πάει πρώτα. Άντε το τέλος του '19 οριακά το έχασαν, αλλά το τέλος του καλοκαιριού πιστεύω το έχουνε.
 
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,061
Έχει αρχίσει να παραγίνεται το πράγμα. Σε κάθε σχεδόν show, βρίσκω τουλάχιστον έναν που απλά πετάει μέχρι τον τερματισμό. Έχει κάποιον μηχανισμό για report?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Eίχε παλιότερα αλλά το σταμάτησαν, επειδή έχουν στα σκαριά κάτι πιο πρακτικό. Έχει 3-4 μέρες που φαίνεται να έχει ξεφύγει το πράγμα, αλλά είπανε μέσα στη βδομάδα (αυτή, την επόμενη, δε θυμάμαι) θα χρησιμοποιήσουν από τη μία το ίδιο προτέξιο που έχει το φορτνάιτ και θα ενισχύσουν το δικό τους που στην ουσία θα ελέγχει τα λογκς από κάθε ματς και θα μοιράζει τα μόνιμα μπανς αυτόματα. Το προτέξιο του φορτνάιτ δεν έχω ιδέα τι φάση.

Εγώ αν συναντήσω στον πρώτο αγώνα τσήτερ απλά φεύγω και ψάχνω άλλο ματς. Αν εμφανιστεί στον 3ο ή 4ο γύρο ξέρω'γώ, μερικοί είναι ντροπαλοί, οκ δεν είναι ότι θα μου χαλάσει και το τέλειο σερί νικών. Το πάω μέχρι τέρμα για το ροκ, τα εξπί και τα κούντος.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Οκ μάλλον δεν το φαντάστηκα το παρακάτω. Μπαίνω σε ματς, φεύγει ο τσήτερ σα τρελός μπροστά τερματίζοντας σε 2 δευτερόλεπτα, ωραία σκέφτηκα. Μετά είπα γάμα το, πάμε για τα κούντος να δω πόσο μακριά θα φτάσω. Και στον δεύτερο γύρο δεν υπήρχε ο τύπος. Εξεπλάγην ευχάριστα, αφού όλο το γύρο κοιτούσα να σιγουρέψω ότι λείπει το χλεμπονιάρικο πεφτανθρωπάκι του. Καλή φάση, ασχέτως αν τον ήπια μετά για μισό δευτερόλεπτο στο βουνό του χαμού από έναν πίντσε μαρικόνε.

EDIT: Eίχαν πει κιόλας ότι το τουικαρισμένο σύστημά τους θα εντόπιζε τους τσήτερς όσο γίνεται πιο σύντομα, δεδομένου ότι κλέβουν ήδη και θα τους μπανάρουν μετά το τέλος του γύρου κι όχι όλου του ματς, εμποδίζοντάς τους έτσι να φτάσουν στο τελικό.

ΕDIT2: To βουνό του χαμού μου χρωστούσε στέμα από το προηγούμενο ματς και μόλις μου το έδωσε. Σόου φάκιν ηζ.
 
Last edited:

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,238
χμμμ. Εμείς πάντως χτες το βράδυ που παίζαμε ο cheater παρέμενε στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Απλώς πετούσε χωρίς να πάει κάπου γρήγορα οπότε δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν εύκολα. Φυσικά κέρδισε κιόλας, γιατί δεν πάταγε τα πόδια του κάτω ώστε να πέσει στον τελευταίο γύρο.

Να σημειωθεί η πρόταση χτες που παίζαμε έτσι;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Σήμερα το είδα πρώτη φορά αυτό, να φεύγει τσήτερ από τον πρώτο γύρο. Χθες είχα και πέντε σε ένα ματς όπου έπεσε μπαλίτσα, τρεις στην μια ομάδα και δυο στην άλλη, πιθανότατα πρημέηντ πάρτυ και τα δύο. Είχε ενδιαφέρον ο γύρος πάντως, έτσι όπως πετούσαν όλοι μου θύμησε την μάχη του νίο με τον σμιθ στο ρόδα, τσάντα και κοπάνα μάτριξ.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Ρε παίζει να πηδήξαμε ίσα με 4-5 πεφτανθρωπακαραίοι για το στέμα, στιγμές σαν αυτή σου αλλάζουν τη ζωή για πάντα.

Ιδανικό σάουντρακ για την σλάιμ κλάιμπ με την ευκαιρία, ξεθάφτηκε απρόσμενα από τη λίστα κι έδεσε.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055
Έχει λίγο καιρό που βγήκε ο πρώτος πολλά υποσχόμενος κλώνος στα κινητά. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα, αλλά μία αναφορά του αξίζει τώρα στο ξεκίνημά του.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055

Σνηκ πηξ από το επόμενο απντέητ. Μάλλον έχει να κάνει με το ραντομαϊζέσιο που θα βάζανε στις υπάρχουσες πίστες. Οι εικόνες φωνάζουν γι' αυτό έστω. Όλσο, τα προηγούμενα 30 περίπου τουήτς κάτω από αυτό είχαν να κάνουν με τους τσήτερς, εξαιρετικό ανάγνωσμα ενώ ακούτε τους παφλασμούς των κυμάτων και χαζεύετε κώλους στη παραλία.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,055

Also this..
 
Top Bottom