What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fall Guys (game of the decade)

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
2,592
Γνωρίζετε αν υπάρχουν πλάνα να μπει local multiplayer στο παιχνίδι?
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,347
Υπό τους ήχους του Νον Σέρβιαμ, ποσταποκαλύπτικ καταστάσεις.
EDIT: Tσόζεν, για να μη μείνεις με την απορία. Είπαν ότι έχουν στα σχέδια πριβέ μοντ, φούλι κουστομάιζαμπλ. Λογικά και λόκαλ θα είναι, αλλά χωρίς φράγκα, κόκες και αλκοόλ όταν κερδίζεις.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,117
Πάντως η δεύτερη σεζόν δεν με έχει ενθουσιάσει καθόλου. Από όλα τα αγωνίσματα που βάλαν μόνο στο race διασκεδάζω. Τις περισσότερες φορές σπάζομαι με τα καινούρια.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,243
Έχει ακόμα κόσμο αυτό ή αδειάζει προοδευτικά?

ΟΚ τα νούμερα του Ρώκε Λή δεν υπήρχε περίπτωση να τα πιάσει ούτως ή άλλως.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,347
Mια χαρά κόσμο έχει, λίγο πολύ τον κόσμο που είχε το ροκελί τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τα δισεκατομμύρια κόσμου που είχε στην αρχή τα έχασε όχι προοδευτικά αλλά με την μία, όταν απλά οι βοσκοί-στρήμερς βρήκαν το επόμενο μπεστ θινγκ τους, το Αμόνγκ Ας. Οκ ο κόσμος που ήρθε αρχικά ήταν παράλογα υψηλός και βοήθησε λίγο το αρρωστημένο μάρκετινγκ που κάνανε. Ίσως φταίει και η διαπίστωση ότι η σιντί πρότζεκτ για άλλη μια φορά έριξε λάσπη και ψέματα στα μάτια του κόσμου, όταν χαρακτήρισε το φωλγκάη το καλύτερο αρπιτζί της χρονιάς. Πλέον έμεινε η χάρντκορ ελίτ, όπως συμβαίνει πάντα. Τα ματσάκια 60 ατόμων γεμίζουν σε δευτερόλεπτα, όταν αυτό αλλάξει θα αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια.

Το Αμόνγκ Ας πάντως που όλοι λένε ότι σκοτώνει το Φωλ Γκάηζ, είναι λίγο να απορείς. Κυκλοφορεί εδώ και 2-3 χρόνια και δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς κι ας είχε την τιμή ενός μομπάιλ γκέημ. Έφαγε τρελό και ξαφνικό μπουστ από το πουθενά με τα τυχαία τουιταρίσματα του φωλγκάη μάνατζερ και άλλων, δεν τους χάλασε είναι η αλήθεια. Τα γκέημς δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, απλά οι στρήμερς βρήκαν τη νέα κότα τους κι έφυγαν όλοι μαζί εκεί, μαζί και οι ορδές που θεωρούν κουλ κι έτσι να παίζουν ότι παίζει ο πουπιντούπι ή όποιος είναι τώρα στην κορυφή. Η τιμή-πάτος βοήθησε σίγουρα. Και το γκέημ το έχω παίξει, οκ φάση έχει, αλλά είναι άλλο ένα γκέημ στο κόνσεπτ του γουέργουλφ/μάφια που έχουμε αρκετά από δαύτα και δυστυχώς όσο γαμάτα είναι σαν ιδέα, στην υλοποίηση χάνουν όλα. Μιας και η εξαπάτηση των άλλων καταλήγει απλά στο να μαλώνεις σα χαζός, επιχειρήματα και ρολπλέι μηδέν πέρα από τα "αυτός το έκανε, δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε / όχι εγώ, ο δίπλα". Μέχρι να βρουν το επόμενο γκέημ τους οι στρήμερς πάντα και το Αμόνγκ Ας να γυρίσει κι αυτό στα φυσιολογικά του νούμερα. Οκ καλύτερα από ότι ήταν πριν σίγουρα, γιατί τώρα το έμαθε ο κόσμος κι ας του πήρε μερικά χρόνια.

Ροκελί πέρα από την πλάκα δεν θα γίνει ποτέ. Όσο φωλγκάης και να είναι κάποιος, θα ήταν η υπέρτατη ύβρις να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Αλλά μια χαρά συνυπάρχουν και τα δύο για να βγαίνεις από το ένα και να μπαίνεις στο άλλο και τελικά να μη παίζεις τίποτα άλλο από το μπάκλογκ.


EDIT: Λύγκα το έχουν πει κι άλλοι ότι τους χάλασαν τα νέα μινιγκέημς. Δίνουν πολύ βάση στο γκραμπ που αρκετοί δεν ήξεραν καν ότι είχε κι άλλη χρησιμότητα πέρα από το να σπας τα νεύρα των αντιπάλων. Εγώ να πω την αλήθεια γούσταρα πολύ που ανέβηκε απότομα το τσάλεντζ να προσπαθείς να βγάλεις άκρη μέσα στο χάος ενώ πρέπει ταυτόχρονα να κρεμιέσαι εδώ κι εκεί. Βέβαια έριξα και ρίχνω καντήλια άνετα όταν υπερπροσπαθείς και χάνεις από τις μλκς άλλων συνεχώς, επειδή δεν σε αφήνουν να πιαστείς και να προχωρήσεις σαν άνθρωπος. Αλλά αυτό συνέβαινε ούτως ή άλλως και παλιότερα. Απλά στα νέα μινιγκέημς θέλει πολύ μεγαλύτερη προσοχή και τάιμινγκ πριν ορμήσεις.
 
Last edited:

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,347
Είπε να τηζάρει λίγο παραπάνω την τρίτη σεζόν η μηντιατόνικ και θα μας πρήξει το συκώτι για μια εικόνα.


Τα φρικιά σε τουίτερ και ντισκόρντ πάντως έχουν φτιάξει σχεδόν την μισή εικόνα. Μέχρι να παίξω 3-4-5 ματσάκια ροκελί λογικά θα την έχουν φτιάξει όλη. Γκετ ρεκτ.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,347
H εικόνα βγήκε και πέσανε όλοι οι φωλγκάηδες από τα σύννεφα με την αποκάλυψη ότι το θημ της τρίτη σεζόν θα είναι χειμερινό.Όλη η υφήλιος αναρωτιέται όμως τι φάση με αυτό το αλλόκοτο πλάσμα του κάτω κόσμου που βρίσκεται μπροστά από τον χιονάνθρωπο. Πετς δεν θα έχει, φρόντισε ο Όλιβερ να κόψει την φόρα στους πιο βιαστικούς. Φήμες όμως ότι πρόκειται για μικρά ενοχλητικά μπασταρδάκια που θα σου κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη μπλέκοντας στα πόδια σου κρίνονται ως εξαιρετικά βάσιμες.
 
Top Bottom