What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fall Guys (game of the decade)

Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Αν ισχύουν οι προφητείες, έχουμε γκλόριους κροσόβερ με κάπχεντ τέλος του μήνα. Επίσης οι ίδιες προφητείες μιλάνε για ρηλήζ στις νέες κονσόλες, στο σουίτς και στο άλλο το στορ με τα φρη γκέημς, το οποίο θα έρθει πακέτο με φορτνάι ρουχαλάκια. Και κρος πλάτφορμ το οποίο ζητάει όλος ο γαλαξίας από το ρηλής.

Τώρα υπάρχουν κι άλλες προφητείες πέρι νέου πρήμιουμ νομίσματος, κράουν σαρντς και τσάλεντζες στυλ ροκελί. Αλλά αν δεν το διαβάσουμε από καμιά έγκυρη πηγή όπως το Μακελειό δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
7,005
Για free to play έχει μήπως ακουστεί τίποτα;
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Τίποτα, αν και φαντάζομαι κάποια στιγμή θα πάει προς τα εκεί. Τώρα αν θα είναι πριν ή μετά τη κυκλοφορία του Σταρ Σίτιζεν, άγνωστο. Οι κακές παρέες με ερπετά πάντως φαίνεται να αρχίζουν αν και τους έκαναν τους δύσκολους στην αρχή.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Τα λόγια του γέροντα άρχισαν να επαληθεύονται..Λογικά το αργότερο τότε θα έρθει και το κρόσπλεϊ να εκτινάξει τον κονκιούρεντ αριθμό παικτών σε μερικές εκατοντάδες μύρια.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
ΦΩΛΓΚΑΗΖ 4041Και το κατατοπιστικότατο τήζερ.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Όπως συνηθίζει η άντε γαμήσου μηντιατόνικ, αντί να κυκλοφορήσει απλά το πρόμο αρτ της επόμενης σεζόν όπως όλοι οι υπόλοιποι, το έσπασε σε μόλις 2400 κομμάτια και τα πέταξε στους φωλγκάηδες, που φημίζονται για το πόσο παιχνιδιάρηδες είναι, να φτιάξουν το παζλ.


Πρόοδος πάντως το ότι έδωσε όλα τα κομμάτια με τη μία σε ένα σημείο και δεν τα σκόρπισε τυχαία σε κάθε σόσιαλ πλατφόρμα εκεί έξω. Οπότε τα φρικιά θα έχουν το πρόμο έτοιμο πιο σύντομα από ποτέ, ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. Το ΆΙΤΖΙΕΝ πάντως αποκάλυψε το πρώτο κοστούμι αλλά δεν το ποστάρω μη πάθετε τίποτα από την υπεργαματοσύνη, είστε και σε κρίσιμη ηλικία οι περισσότεροι.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Λολ δεν ανοίγει το μπλογκ, ντίντιος ατάκ πρέπει να τους κάνανε.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Nαι άνοιξε λίγο μετά και το διάβασα. Παραμένει στο στημ, συνεχίζει να πωλείται στο στημ, οπότε δεν αλλάζει και τίποτα για εμάς. Σε αυτή τη περίπτωση τα λεφτά και τα κονέ του ερπετού παίζει να βγουν και σε καλό όσον αφορά απντέητς, φήτουρς, κροσόβερς κτλ.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,604
Παραμένει στο στημ, συνεχίζει να πωλείται στο στημ, οπότε δεν αλλάζει και τίποτα για εμάς.

Έχω την εντύπωση πως αυτή ήταν και η αρχική ανακοίνωση για το Rocket League, μέχρι εκείνη που το έκανε f2p και σταμάτησε να πωλείται στο steam
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Eκείνοι βασικά δεν είχαν σχολιάσει καν το αν θα συνεχίσει να πωλείται ή περί φ2π αρχικά. Ότι θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στον ατμό για όσους το πήραν εκεί έκαναν σαφές μόνο, όταν είπαν ότι ενώνουν δυνάμεις με την έπικ.

Εδώ ο Ολιβεράκος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα γίνει φ2π κάποια στιγμή κι ότι θα συνεχίσει να πωλείται κανονικά. Ε αν κι όταν γίνει φ2π θα σταματήσει να πωλείται προφανώς. Κι όποιος το θέλει στον ατμό και δεν το έχει πάρει μέχρι τότε, είναι άξιος της μοίρας του και του έπικ στορ στην περίπτωση που αφαιρεθεί τελείως από το στημ.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Πολλά ληκς μαζεύονται. Δεν ξέρω αν είναι όλα για την 4η σεζόν που λένε ότι αρχίζει σε 4 μέρες, αλλά έρχονται μεγάλες στιγμές όπως και να έχει. Διέρρευσαν εικόνες από μερικές πίστες κι όλο το περιεχόμενο του νέου πας για αρχή. Δεν γουστάρουμε να τα δούμε όμως, οπότε πάμε παρακάτω. Έρχονται τσάλεντζες σε στυλ ροκελί, βγήκαν και ινγκέημ εικόνες. Φαίνονται ζουζουνιάρικα και δίνουν κράουν σαρντς που είχα πει σε κάποιο ποστ πιο πάνω. Τώρα με τι συχνότητα θα εμφανίζονται/αλλάζουν και πόσα σαρντς θα είναι ένα κράουν θα δείξει. Επίσης, τα κούστομ γκέημς ανοίγουν για όλους, θα μπορείς να κάνεις τζόιν ράντομ γκέημ ή να φτιάξεις το δικό σου και να παίξεις με τους αμέτρητους φίλους σου που έχουν το γκέημ! Κι έρχονται και τα σκουάντς, ομάδες τεσσάρων ατόμων λογικά. Ή θα το αφήσουν ανοιχτό και θα έχεις μειονέκτημα ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, όπως στο ΠΑΜΠΤΖΙ.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να ξυπνήσει το φρικιό ο κομιούνιτι μάνατζερ για να πει αν αρχίζει όντως Τρίτη η σεζόν. ΑΝ είναι και τα παραπάνω όλα μέσα, έξτρα ρεκτ πόιντς.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Άργησε για αυτό λίγο ο Ερπετός, Μπαμπάς Τιμ του Οίκου Σουίνι, ο Τελευταίος του Είδους του, Πατέρας των Ερπετών, Ρεπτίλιαν Κινγκ, Γιορ Ντάντι, ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα. Το κίνημα #deadgame αποκάλυψε δίχως ίχνος αμφισβήτησης ότι το γκέημ πέθανε 6-7 μέρες μετά την κυκλοφορία του. Ταυτόχρονα με την Μεγάλη Αποχώρηση των Πραγματικά Κουλ™ που πήγαν στο αμόνγκ ας. Αν και τώρα οι ακόμα πιο πραγματικά κουλ πήγανε στο βάλχαϊμ.

#deadgame #DeadGameGR

EDIT: Μου βγάζει πάντως κάτι επικό-νορβηγικό το Γιορ Ντάντι τώρα που το σκέφτομαι.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,746
Σκατοζωή, έφαγε ντηλέι η έναρξη της σεζόν. Στις 15 λένε θα πουν πότε θα βγει, λογικά στις 22 θα κυκλοφορήσει. Άντε γαμήσου Πσαϊόνιξ Μηντιατόνικ.
 
Top Bottom