Καθώς έχω μόνο παρακολουθήσει τον αδερφό μου να λιώνει Oblivion+Expansions, δεν μπορώ να έχω αληθινή άποψη για τα παιχνίδια. Όταν είχα προσπαθήσει κάπως να ασχοληθώ πάντως, δεν με τράβηξαν.
Το τρέηλερ, πέρα από τα ΦΡΙΚΤΑ γραφικά (καλά, οι κονσολάδες ας πούμε βλέπουν τέτοια και λένε "Α! Καινούριο παιχνίδι!" αντί για "Ρε...mod του Fallout 3 είναι αυτό;") ήταν αρκετά ελπιδοφόρο. Ο voiced protagonist δεν με χαλάει καθώς μπορεί, ενδεχομένως, να προσδώσει μια πιο στιβαρή, δραματική χροιά στο παιχνίδι κι ας περιορίσει τις επιλογές στους διαλόγους. Ενδεχομένως. Μπορεί να είναι και μια Bioware-ική αθλιότητα. Ο Dogmeat, τεράστιο φετίχ και εντελώς απαραίτητος για Fallout παιχνίδι, όπως και Εκείνη Η Στιγμή, που αν δεν είσαι διατεθιμένος να κάνεις quickload επί μια ώρα, δεν πρόκειται να επιζήσει. Τον αποχαιρετάς με αντρίκια δάκρυα στα μάτια και προχωράς.
Μου άρεσε που οι τοποθεσίες έδειχναν πιο "ζωντανές" και γιούχου, το πολύ καφέ/κόκκινο το βαριέται και ο παπάς. Αν όντως τελικά η δράση τοποθετείται στο πιο τεχνολογικά εξελιγμένο Commonwealth, πιστεύω θα ταιριάζει και θα προσφέρει και κάτι που δεν έχουμε δει ως τώρα σε Fallout παιχνίδι.
Φυσικά ελέω Bethesda και γραφικών επταετίας, παραμένω επιφυλακτικότατος.