Hellion wrote:
Ναι ρε παιδί μου, σύμφωνοι. Αλλά να δουλεύεις μηχανή του 1997, να έχεις βγάλει 5-6 τίτλους πάνω σε αυτήν ως σήμερα, και να έχουν ΑΚΟΜΑ τα ΙΔΙΑ BUGS ΚΑΙ ΟΙ 5-6?</blockquote>
Δεν είχα σκοπό να δώσω άφεση αμαρτιών στην Bugthesda. Αφ' ενός όπως είπες έχουν προϋπηρεσία στην Gamebryo, αφ' έτερου εδώ και χρόνια είναι ΑΑΑ developer, όποτε υπάρχει και μια άνεση στους Οικονομικούς πόρους. Να μην πάω καν σε θέματα όπως τα πληρωμένα mods, τα horse armor DLCs, και την άμεση απόσυρση των παλιών Fallout Games από το GOG, με το που πήρε τα δικαιώματα.
Northlander wrote:
Witcher 3. No gamebreaking bugs. Τουλάχιστον όχι τόσα ώστε να μην διορθωθούν εντός του πρώτου τετραημέρου. Όπως είπε ο Hellion 6 τίτλοι τα ίδια ακριβώς bugs και πάντα έκαναν 1 μήνα τουλάχιστον να βγάλουν το patch για έκαστο τίτλο.
Και για το NV δεν θα αναφερθώ καν που ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ (sic

) ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, να το βγάλει σε αυτό το βδέλυμα που ονομάζεται Gamebryo. Αλλά τη ρετσινιά άλλος την πήρε.</blockquote>
Δεν αναφερόμουνα σε gamebreaking bugs μόνο Παύλο. Και το Witcher3 είναι το Παίγνιο™, δεν συγκρίνεται με τα παιχνίδια. :vaultboy:
Αλλά το ότι η CDPR έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς, τα έβαλε. Και ας μας πίκρανε λίγο

Όσο για το πόσο κατάφωρα αδικημένη είναι η Obsidian, νομίζω ότι είχα εκφράσει και εγώ την εύλογη απορία, αν η Bioware, πέρα από την ανάπτυξη της Infinity Engine, πως αλλιώς προσέφερε στην δημιουργία των Baldur's Gate, ειδικά αν κρίνουμε από την μετέπειτα πορεία της ( Καβαλικέματα Σιδερένιων Ταύρων και τα σχετικά ).