Sugamoto Panagia
Lich

το χει η μοίρα του χελλιον να παίζει σάπια μπεθεσντογκειμς.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κοίτα, όσο γκουρμέ και να είσαι, κάποια στιγμή τραβάει η ψυχή σου το λουκάνικο από την καντίνα.
Όχι όμως εάν αυτό είναι σαπισμενο και τον μάγειρα να έχει φτυσει πάνω του
Ναι αλλά πληρώνεις και αναλόγως την σαπίλα..Κανένας με καντίνα δεν πούλησε 50 ευρώ λουκάνικο φρανκφούρτης..Κοίτα, όσο γκουρμέ και να είσαι, κάποια στιγμή τραβάει η ψυχή σου το λουκάνικο από την καντίνα.
Κάτι με έχει πιάσει να παίξω open world RPG και δεν ξέρω τι να κατεβάσω..
Δεν είμαι της χαρντκορίλας στα RPG ,οπότε κοιτάω για ΑΑΑ ή ΑΑ (Outer Worlds επίπεδο ποιο χαμηλά δύσκολα) , σκεφτόμουν 76 ή τούτο δω Outward on Steam
Το 76 το έχει παίξει κανείς να πει γνώμη?Πιστεύω για κάποιον λόγο ότι θα είναι ωραίο και όμορφο στην αρχή αλλά μετά από λίγο θα πέφτει η ποιότητα και θα αρχίζει το Grind.
Ειναι που δεν κρυβεται ο φανμποισμος με τιποτα!Συγγνώμη για τους άλλους reviewers, αλλά τα reviews των Fallout 4 & 76 είναι τα καλύτερα που έχουν γραφτεί στο site!
Κάτι με έχει πιάσει να παίξω open world RPG και δεν ξέρω τι να κατεβάσω..
Δεν είμαι της χαρντκορίλας στα RPG ,οπότε κοιτάω για ΑΑΑ ή ΑΑ (Outer Worlds επίπεδο ποιο χαμηλά δύσκολα) , σκεφτόμουν 76 ή τούτο δω Outward on Steam
Το 76 το έχει παίξει κανείς να πει γνώμη?Πιστεύω για κάποιον λόγο ότι θα είναι ωραίο και όμορφο στην αρχή αλλά μετά από λίγο θα πέφτει η ποιότητα και θα αρχίζει το Grind.