What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fez

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει τι και ποιος φταίει. Όταν ανακάλυψα το FEZ πριν καιρό, μου φάνηκε γαμάτη ιδέα και άρχισα να παρακολουθώ πιο στενά το development. To κάνω με αρκετά games που μου κάνουν εντύπωση. Στην περίπτωση του, έβλεπα υπερβολικά πολύ κλάμα και μλκς άσχετες με το ίδιο το game. Ακόμα και σε άπλη ερώτηση για πιθανό release date, μόνο άντε και γαμήσου δεν έλεγε το αθώο fanboy που τόλμησε να δείξει ενδιαφέρον για το game του. Ε, μετά από κάτι τέτοια, πήρε πούλο από rss και λέω πάμε γι'άλλα.

Απλά έχει κουράσει και το βιολί βλέπω συνεχίζεται.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,356
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι βέβαιο οτι θα έρθεις κάποια στιγμή αντιμέτωπος με επιθετικά, αγενή, περίεργα, προκλητικά άτομα. Οφείλεις να τους αγνοήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου, σεβόμενος τον κόσμο που σε εκτιμά αλλά και τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αν το internet δει οτι είσαι ευέξαπτος ή παρασύρεσαι εύκολα τότε θα σε τσακίσει.

Και τώρα που έκανε αυτό το πράγμα ο Fish, τι κατάλαβε; Ποιον τιμώρησε με την ακύρωση του παιχνιδιού, αυτούς που τον έθιξαν ή τον ίδιο του τον εαυτό; Ασχέτως του αν στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρο οτι δέχθηκε επίθεση, έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eνας developer που σέβεται το παιχνίδι του δεν θα το παράταγε επειδή κάποιος του μίλησε άσχημα, τόσοι και τόσοι τρώνε κράξιμο το θα έπρεπε να κάνουν ολοι αυτοι δηλαδή;
O συγκεκριμένος ειναι κομπλεξικός και την ψώνισε με αυτο που έφτιαξε μάλλον περίμενε να τον χαιδεύουν ολοι και να του λένε πόσο σουπερ ειναι αυτος και το παιχνίδι του... στο παρελθόν είχε δηλώσει "Modern Japanese Games Suck" τότε βέβαια κανείς δεν ασχολήθηκε με τον βλάκα αλλα αυτός γιατι έκανε τέτοιες δηλώσεις αφου δεν του αρέσει να του κάνουν αντίστοιχα; Οπως τα λέει και ο Soad, υπάρχουν και αλλοι που φτιάχνουν παιχνιδάρες, οπότε χεσ****με για τον καραγκιόζη τον Fish στο κάτω κάτω της γραφής ποιος να πάρει σοβαρά αυτη την γελοιογραφία:
<img src="https://si0.twimg.com/profile_images/3367855405/31480c2eb98431705f851d37f9c78778.jpeg" alt="31480c2eb98431705f851d37f9c78778.jpeg" class="bbcode_img" />
Σαν το Αστραπόγιαννο εισαι ρε! :trollface:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779


soad667 wrote:
μλκς άσχετες με το ίδιο το game</blockquote>
THIS.
O τύπος συμπεριφερόταν σαν ανώριμο παιδάκι, με την εριστική και βλακώδη συμπεριφορά του απέτρεπε εν δυνάμει αγοραστές, πόσο μυαλό του έλειπε για να το καταλάβει αυτό? Να πω ότι αγανάκτησε απέναντι σε άδικη (κατά τη γνώμη του) κριτική απέναντι στο παιχνίδι του, θα είχε ένα δίκιο, που και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να έχει μάθει να αντέχει στην "πίεση" των gamers και των media. Όχι όμως... έβριζε αδιακρίτως, κορόϊδευε αδιακρίτως και μετά περιμένε να τον ανεχτούν οι γύρω του... Κάκο μόνο στη δημόσια εικόνα του έκανε...
Ατάκες όπως "compare yous lives to mine, then kill yourselves", "suck my dick, choke on it" κτλ. δείχνουν ότι κάτι είχε λασκάρει μέσα στο κεφάλι του.

Δείτε με τι τρόπο απαντάει στον Γιαπωνέζο (ο οποίος δεν κατέχει καλά τα αγγλικά) μπροστά σε ολόκληρο πάνελ, και την αμηχανία με την οποία ο τυπάκος κοιτάει και (μάλλον) αναρωτιέται "ρώτησα κάτι που δεν έπρεπε και όλοι γελάνε μαζί μου"... πραγματικά τον λυπήθηκα.
http://www.youtube.com/watch?v=qYpMxMPZ-Mk

Βέβαια κάπου είδα αργότερα τον Ψάρη να παραδέχεται ότι συμπεριφέρθηκε σαν κόπανος και ζήτησε συγνώμη...
Steel, στη συγκεκριμένη φωτο μου θυμίζει αυτόν
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://snakkle.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/01/jim-carrey-man-on-the-moon-1999-movie-photo-GC.jpg" alt="jim-carrey-man-on-the-moon-1999-movie-photo-GC.jpg" class="bbcode_img" /> :rofl: </span>

EDIT: ΦΤΟΥ το κατέβασε o uploader...

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
:lol: μοιάζει πολύ
ελπίζω μόνο μην τα δει αυτά και κόψει φλέβες κάτω απο το ντους :spiteful:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Εγώ γιατί είμαι πάλι σίγουρος πώς ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία είναι όντως ο Andy Kauffman?
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Nαι ρε, δεν είναι αυτός. Του μοιάζει λίγο, αλλά μόνο αν έχεις πιει λίγο παραπάνω.
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://s17.postimg.org/c2aytgidb/Phil_Fish.png" alt="Phil_Fish.png" class="bbcode_img" /></span>

http://www.youtube.com/watch?v=5KPEQyulSHs

ΕDIT: Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις και πατάς pause για να τσεκάρεις τι λένε οι εικόνες, είναι να βάλεις τα κλάματα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
indeed αυτη την photo ειχε στο twitter μάλλον ειναι το πρωτυπο του (αχουτο μωρέ)
Καλα και οι εικόνες στο βίντεο ειναι ολα τα λεφτά (ναι ειμαι τόσο τελειωμένος που τις έκανα Pause <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Λοιπόν, περιμένετε γιατί υπάρχουν εδώ πολλά misunderstandings.

1)

Adhan wrote:
Ατάκες όπως "compare yous lives to mine, then kill yourselves"
</blockquote>
Αυτό τελικά ήταν ατάκα από το Futurama, οπότε το είπε μάλλον για πλάκα. Τώρα αν θα έπρεπε να το πει έτσι, δε νομίζω.

2)

Steel_Havoc wrote:
... στο παρελθόν είχε δηλώσει "Modern Japanese Games Suck" τότε βέβαια κανείς δεν ασχολήθηκε με τον βλάκα ...</blockquote>
Λένε ότι μετά από αυτό, κάθησε και εξήγησε γιατί το είπε, αν και εγώ δεν έχω δει ποτέ το βίντεο αυτής της συνεντευξης, όπως και πολλοί άλλοι όπως φαίνεται, και έτσι το μόνο που έχει μείνει είναι η φράση αυτη.

3)

Admiral wrote:
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι βέβαιο οτι θα έρθεις κάποια στιγμή αντιμέτωπος με επιθετικά, αγενή, περίεργα, προκλητικά άτομα. Οφείλεις να τους αγνοήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου, σεβόμενος τον κόσμο που σε εκτιμά αλλά και τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αν το internet δει οτι είσαι ευέξαπτος ή παρασύρεσαι εύκολα τότε θα σε τσακίσει. </blockquote>

Στην περίπτωσή του δεν είναι λίγα τα επιθετικά άτομα, αλλά εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Και ακόμα και αν είναι γνωστό ότι γίνεται αυτό, δεν πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι σωστο?


Admiral wrote:
Και τώρα που έκανε αυτό το πράγμα ο Fish, τι κατάλαβε; Ποιον τιμώρησε με την ακύρωση του παιχνιδιού, αυτούς που τον έθιξαν ή τον ίδιο του τον εαυτό; Ασχέτως του αν στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρο οτι δέχθηκε επίθεση, έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς.</blockquote>

Κανείς δεν τιμωρήθηκε με αυτή την απόφαση. Οι υπόλοιποι θα λένε και θα σκέφτονται "Χα! Του δείξαμε του μαλάκα" και αυτός θα βρει αυτό που τελικά ήθελε, την ηρεμία.


Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω παίξει το παιχνίδι του, αλλά πολλά άτομα που εμπιστεύομαι έχουν πει ότι είναι καλό. Επίσης δεν τον υπερασπίζομαι γιατί τον συμπαθώ, αλλά θεωρώ απείρως άδικο να διώχνεται κάποιος από αυτό που αγαπάει για οποιοδήποτε λόγο, πόσο μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση. Καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης του και τις αντιδράσεις του και πραγματικά λυπάμαι.







 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
1) Aν ήταν ατάκα από το Futurama και περίμενε όλοι να το γνωρίζουν και να γελάσουν με αυτό, δείχνει απλά πόσο φάουλ και ανώριμος είναι.

2) Και η εξήγηση θυμάμαι ήταν το ίδιο αφελής με την αρχική δήλωση. Αν πετάς τέτοια μλκ σε μια έκθεση όπως η GDC και δεν περιμένεις αυτό να γυρίσει πάνω σου, πάσο.

3) Fight fire with fire δηλαδή; Όταν στην άλλη πλευρά βρίσκονται άπειρα trolls (ή μη) που δεν έχουν και τίποτα να χάσουν στο κάτω κάτω; Να γίνεσαι ίδιος και χειρότερος, σίγουρα δεν θα βοηθήσει. Όπως είπε και ο Adhan, μόνος του το προκάλεσε.

Να πω εδώ πως ο chek2fire έκανε φιλότιμη προσπάθεια με τα προηγούμενα posts του και σχεδόν ξέχασα πόσο "κουράστηκα" παλιότερα με το όλο δράμα. Και στο καπάκι έρχεται το πρόσφατο πανηγύρι, μου θυμίζει τα πάντα και γύρισα πάλι στο "γάμα το".
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Προσωπικά πάντως το game του συνεχίζω να το απολαμβάνω και να το θεωρώ ένα αριστούργημα γενικά στον χώρο.
Είμαι και γενικά σαν άνθρωπος που ποτέ δεν κρίνω συμπεριφορές αλλά πάντα το έργο κάποιου που είναι σαν κανόνας κάποιος να παράγει έργο τελείως αντίθετο από την συμπεριφορά του.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,237
Sel-Fish επρεπε να τον λενε τον καραμπολα με τις τριχες
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
http://www.youtube.com/watch?v=_4zLHno34Nw
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Εντάξει εγώ πιστεύω ότι απλά φτάνει. Όλα αυτά είναι ο λόγος που κατάντησε έτσι ο Fish. :nope:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Σύντασσομαι με τον αδερφό Chek2Fire και σίγουρα, σε κάποιο Humble Bundle δεν θ'αντισταθώ και θα το χτυπήσω, από περιέργεια και μόνο για τους τόσους διθυράμβους που διαβάζω.

Όσο για τη συμπεριφορά του Φίς, μόνο εκείνος χάνει. Με βεντετιλίκια και αηδίες τέτοιες, δεν πρόκοψε κανένας σε ΚΑΜΙΑ δουλειά. Και όπως λέει και ο Μέγας Κήφαρος : "Never be the one to walk away. Always stay there and do the work and if it all falls apart, it was never your fault."
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σε Humble Bundle το χτυπάω κι εγώ, οκ. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Για τον Phil είναι απλά τα πράγματα. Φυσικά και χάνει μόνο αυτός. Ας μάθει να αγνοεί τα trolls και να δέχεται λίγη κριτική μιας και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα καυστικός όταν ανοίγει το στοματάκι του. Δεν κατήντησαν όλα αυτά έτσι τον Φιλ, ο Φιλ άνοιξε τον δρόμο για όλα αυτά.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Χθές στο game έζησα μια από τις ποιο συγκλονιστικές στιγμές στην gaming πορεία μου, μια πορεία που ξεκινάει από τις αρχές του 80.
Μιλάμε ο κολοπαιδαρισμός η αυθάδεια τους fish δένουν αρμονικά με την απίστευτη ευρηματικότητα του που κατά την γνώμη μου δημιούργησαν ένα αριστούργημα.
H ιστορία σε γενικές γραμμες είναι ότι ανυποψίαστος και κρυφά καθοδηγούμενος από το game να δω τι υπάρχει πίσω από κάθε πόρτα απλά μπήκα σε μια ορμώμενος καθαρά από περιέργια και το game τέλειωσε απότομα χωρίς πολλά πολλά αφού πρώτα με είχε αφήσει σαν χαζό να κοιτάω την οθόνη με όσα έδειχνε που για μένα ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες που έχω ζήσει σε game.
Εκείνη ακριβώς την στιγμή έπαιζε ο fish με τα συναισθήματα μου καθώς από την μια θαύμαζα την ευρηματικότητα του και από την άλλη έλεγα τι μλκ έκανα θεέ μου και μπήκα σε αυτή την πόρτα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> αλλά και μέχρι να τελείωσει όλο αυτό το φινάλε δεν ήσουν σίγουρος αν όντος το game τέλειωσε η ο τύπος συνέχιζε να σε κοιροιδέύει.
Ιδίως όταν ξαναβρέθηκα σε μια αρχική πίστα σαν να μην τρέχει τπτ νόμιζα ότι κάτι έγινε με το game και
έχει κανά τρελό bug αλλά γρήγορα είδα την "αλιωμένη" αλήθεια....
Τελικά το game με πέταξε κανονικά στην οθόνη του loading και αφού με είχε λούσει κρύος ιδρώτας γιατί νόμιζα ότι είχε χαθεί για πάντα αυτή η άπειρη αναζύτηση μέσα στους λαβύρνιθους του κόσμου του fez
Υπήρχε μια επιλογή start new game+ που ευτυχώς εκεί ναι μεν αρχίζεις το game από την αρχή αλλά με όλα τα cubes που έχεις μαζέψει συν τον χάρτη που έχεις περάσει και έχεις καθαρίσει.. ευτυχώς..
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,356
Με δελεάζεις με αυτά <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Και 'γω αρχίζω να ξεροψήνομαι...τόσο καλό ρε 'συ;
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Και ακόμα καλύτερο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom