What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

FIFA 23

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Το FIFA πέθανε. Ζήτω το FIFA. Όχι, δεν επηρεάστηκα από τον πρόσφατο θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η σειρά FIFA της EA Sports, 28 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της παιχνιδιού ρίχνει τίτλους τέλους και ετοιμάζεται να εισέλθει σε έναν νέο κύκλο χωρίς τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος της γνωστής ομοσπονδίας. Αυτό, από την στιγμή που δεν επηρεάζει την χρήση των υπολοίπων εμπορικών σημάτων και ονομασιών εντός του παιχνιδιού, μάλλον φαίνεται να αποτελεί την αποδέσμευση ενός περιττού αγγουριού και ταυτοχρόνως εξόδου για την EA Sports, η οποία δεν έχει ανάγκη από καμία ομοσπονδία αθλητισμού για να διαφημίσει το προϊόν της. Ειδικά δε τώρα που παίζει κυριολεκτικά μόνη της στο γήπεδο των ποδοσφαιρικών βιντεοπαιχνιδιών.



Εκεί από όπου σταματήσαμε



Τελευταίος τίτλος με αυτή την ονομασία και το...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Με συγχωρεις για την καθυστερημένη απάντηση. Έχασα το θρεντ καθώς έφυγα από την χώρα,
1) Η σειρά της κοναμι αλλαξε όνομα και υπό του νέου τίτλου, free to play, eFootball απλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρή προσπάθεια. Είναι λες και παραιτήθηκαν.
2) Κάθε χρόνο δοκιμάζω την θέση του τερματοφύλακα και κάθε χρόνο την βρίσκω βαρετή και κακοσχεδιασμένη. Δεδομένου ότι μπορεί να περάσεις ένα ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να ακουμπήσεις την μπάλα ή να περιμένεις στωικά να μπεις αλλαγή, διοτι συνήθως ο βασικός τερματοφύλακας έχει καβατζάρει την θέση, δεν βρήκα και πολύ νόημα σε αυτή. Κι επίσης αν αποφασισεις να ξεκινήσεις από καποια χαμηλή κατηγορία, το πιθανότερο είναι ότι θα βλαστημας, αφού συνήθως οι αμυντικοί εκεί είναι πλήρως ανίκανοι, αλλά μάντεψε ποιος σηκωνει το φταίξιμο στα οποια γκολ δεχθείς. Ναι, ο τερματοφυλακας!
Με τα πολλά για να πάρω θέση στην ενδεκάδα, το γύρισα σε amateur δυσκολία και εβαλα δυο γκολ περνώντας όλη την αντίπαλη ομάδα σαν άλλος Μαραντονα.
 
Top Bottom