j_lynx
Death Knight
kara wrote:
Brian O’Conner wrote:
μετά το 9 δεν υπάρχει ΦΦ απλά κολλάνε το όνομα</blockquote>
Το FFX είναι ο 2ος πιο εμπορικός τίτλος της σειράς πίσω από το 7, χωρίς να μετράμε τις πωλήσεις του remaster. Το όνομα έχει μπερδέψει πολύ κόσμο.</blockquote>
Εντάξει . Από το 9 κιόλας και έπειτα γίνεται θέμα γούστου το ff. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν το 9 επειδή είναι "παιδικά" τα γραφικά. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Το 10 λογικό να είναι εμπορικός τίτλος. Πρώτο παιχνίδι επί ps2. Πολύ καλά γραφικά για την εποχή του και .. Ω θεοι!!!! ΜΑΓΕΙΑ!!!! Οι χαρακτήρες μιλάνε!!!!!Προσωπικά είναι το Least Favorite ( Μετά του 13 πάντα) , γιατί μου την δίναν αρκετοί χαρακτήρες και μου έσπασε τα νεύρα σε κάποια σημεία η μάχη του . Ξέρω όμως άτομα που το λατρεύουν και στην τελική σου έδινε την αίσθηση ff.
Για το 12 δεν έχω να πω κάτι. Το έχω παίξει ελάχιστα, όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά .. ε εντάξει... Το προμηθεύτηκα πολύ αργότερα όταν το Ps2 ήταν λίγο ξεπερασμένο και υπήρχαν στον ορίζοντα παιχνιδάρες όπως Mass effect . (Να σημειωθεί ότι ο τρόπος μάχης που άλλαξε δεν με πείραξε τόσο. ασχέτως ότι θα προτιμούσα τον παλιό τρόπο).
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ίσως τα τελευταία ff να είναι κατώτερα από τα 6,7,8 , αλλά δεν είναι και για τα μπάζα.