What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Firewatch

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Συνοπτικά.<br><br>Στον πρόλογο έκλαιγα ωσάν το κοριτσάκι (εντάξει έχω πιεί μισό μπουκάλι κρασί και τέσσερα γουίσκια και είμαι ούτως ή άλλως ευαίσθητο παιδί) αλλά και η συνέχεια είναι φούλ αισθαντική. Την κόβω τη φάση για μεγάλο ζόρι και αρθράρα!
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
Και στα φόρα του Life is Strange στο Steam το προτείνουν συνέχεια σαν αντίστοιχη εμπειρία! <br><i><span style="font-size:6pt">Μιας και αποφάσισα να ξεκινήσω το LiS.</span></i>
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Το Life is Strange είναι παιχνιδάρα!!!!!!<br><br>(Είμαι σαφώς off topic, αλλά ήθελα να βρω μια ευκαιρία στο forum, για να κάνω αυτό το σχόλιο και την βρήκα!!!)
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
No problem για το off topic. <br>http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,5721.0.html" class="bbcode_url">Εδώ τα λέγαμε για το Life is Strange  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Προσθέστε κάτι να αρχίσουμε να θυμόμαστε τι έγινε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Σε ευχαριστώ πολύ Kara για το thread.<br><br>Θα το ξαναπαίξω, να το θυμηθώ λιγάκι (γιατί είμαι και μεγάλος άνθρωπος και ξεχνάω) και θα επανέλθω στο σωστό topic αυτή τι φορά (ελπίζω να μην μιλάω μόνος μου σε αυτό και να ζωντανέψει)
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
<blockquote><br>Το Life is Strange είναι παιχνιδάρα!!!!!!<br><br>(Είμαι σαφώς off topic, αλλά ήθελα να βρω μια ευκαιρία στο forum, για να κάνω αυτό το σχόλιο και την βρήκα!!!)<br></blockquote><br><br>Δεν υπάρχει οφτόπικ στο Ragequit της καρδιάς μας. Ή υπάρχει ΜΟΝΟ οφτόπικ στο Ragequit της καρδιάς μας.<br><br>protip: Δοκίμασε να βάλεις αυτό το emoticon:  :typicalrq:  και να προσέξεις τι γράφει.<br><br> <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<img src="https://media.giphy.com/media/oZYBdbW7TnhEQ/giphy.gif" alt="giphy.gif" class="bbcode_img" /><br><br>Είμαι πολύ μέτα, το ξέρω.. :pcmr:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πραγματική εμπειρία το παιχνίδι. Καλογραμμένο μέχρι παρεξηγήσεως, απόλυτα αληθοφανές και ρεαλιστικό, προσφέρει ατόφια εμπειρία εναλλακτικής πραγματικότητας στον παίκτη. Με συγκίνησε βαθύτατα, έπεται αρθράρα. Δεν θα το κατέτασσα στην παραδοσιακή "walking simulator" κατηγορία, καθώς ολόκληρη η δομή του είναι τέτοια που σε προσκαλεί να βιώσεις μια εμπειρία, συμμετέχεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό στα τεκταινόμενα και υπάρχουν και αρκετά μυστικά/επιπλέον ντοκουμέντα προς ανακάλυψη. Πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, εξεπλάγην λίαν ευχάριστα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Από διάρκεια τι λέει; Γιατί έχω ακούσει ότι είναι σφηνάκι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ένα τετράωρο γεμάτο χωρίς τρελούς ψυχαναγκασμούς και υστερικό ξεψάχνισμα, φαντάζομαι 5 ώρες για να δεις τα πάντα όλα. Είναι όμως απίστευτα ικανοποιητικό σαν εμπειρία και στην τιμή των 10Ε που το χτύπησα, το θεωρώ ιδανικό. Ειδικά αν έχεις και περιορισμένο gaming χρόνο και αποζητάς μια δυνατή εμπειρία που να μη σε απασχολήσει για κανένα δίμηνο τουλάχιστον, είναι κορυφαίο.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Borracho, υπάρχει κάπου με έκπτωση γιατί στο instant για παράδειγμα είναι out of stock...
 
Top Bottom