Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν θα ερθει αυτος με το τεραστιο μουσι και πρωην κονσολας. Μιλησα μαζι του πριν απο λιγο και μου ειπε οτι αλλαξε γνωμη και δεν θελει να ερθει.Καλυτερα ετσι γιατι μπορει να μας ρωτουσε κανεις αν εχει καποιο προβλημα ετσι που κουναει το κεφαλι του σαν τρελος πανω κατω και αριστερα δεξια. Οπως και εγινε περσι οταν τον συναντησα τυχαια στον δρομο ενω ειχα βγει με τον τρελο χοντρο και ηρθε και αυτος μαζι μας. Με ρωραγε μετα ο χοντρος αν αυτος εχει καποιο προβλημα . Του ειπα οτι δεν εχει κανενα προβλημα αλλα δεν ξερω γιατι κουναει το κεφαλι του συνεχεια.Απο τους αλλους 8 φιλους μου συμπεριλαμβανομενου και του τρελου χοντρου κανεις δεν μπορει. Μου ειπαν και οι 2 χοντροι οτι θα ερχοντουσαν αν γινοταν Σαββατο η συννατηση. Ο ενας δεν μπορει γιατι δουλευει (ο τρελος) και ο αλλος που σπουδαζει τεχνικος pc δεν μπορει γιατι εχει σχολη την Παρασκευη. Η επομενη συναντηση θα πρεπει να γινει Σαββατο!

Για το πότε δεν ξέρω, αλλά ξέρω το που. Σε τρελάδικο.

το σαββατο γινονται οι συναντησεις των αδυνατων και λογικων. δεν μπορουμε να τους σπασουμε την παραδοση.<br>την κυριακη ειναι η συναντηση φιλων του κλαρενς. νομιζω οτι η καλυτερη μερα για τους φιλους σου, ειναι οι μερες που ειμαστε απασχολημενοι, γιατι τις υπολοιπες μερες εχουμε ασχολιες.

Παιδιά υπάρχει όριο στο βάρος? Να ξέρω αν θα εμφανιστώ δηλαδή.

Πόσες λίβρες είσαι φίλε;

Εγώ ρώτησα πρώτος. :silly:

<blockquote><br>Δεν θα ερθει αυτος με το τεραστιο μουσι και πρωην κονσολας. Μιλησα μαζι του πριν απο λιγο και μου ειπε οτι αλλαξε γνωμη και δεν θελει να ερθει.Καλυτερα ετσι γιατι μπορει να μας ρωτουσε κανεις αν εχει καποιο προβλημα ετσι που κουναει το κεφαλι του σαν τρελος πανω κατω και αριστερα δεξια. Οπως και εγινε περσι οταν τον συναντησα τυχαια στον δρομο ενω ειχα βγει με τον τρελο χοντρο και ηρθε και αυτος μαζι μας. Με ρωραγε μετα ο χοντρος αν αυτος εχει καποιο προβλημα . Του ειπα οτι δεν εχει κανενα προβλημα αλλα δεν ξερω γιατι κουναει το κεφαλι του συνεχεια.Απο τους αλλους 8 φιλους μου συμπεριλαμβανομενου και του τρελου χοντρου κανεις δεν μπορει. Μου ειπαν και οι 2 χοντροι οτι θα ερχοντουσαν αν γινοταν Σαββατο η συννατηση. Ο ενας δεν μπορει γιατι δουλευει (ο τρελος) και ο αλλος που σπουδαζει τεχνικος pc δεν μπορει γιατι εχει σχολη την Παρασκευη. Η επομενη συναντηση θα πρεπει να γινει Σαββατο!<br></blockquote><br><br>Να είσαι εκεί στις 16:47!

την θεία από το σικαγο της είπες η παρέλειψες? μα να χάσει η θεια αυτά τα γαματα παιδιά του rq?

Εχμ, γκουχου, αχεμ.<br>Βόρειε, αν είσαι στο ελλαντα έλα, θέλω να σε δω. Όπως και <strike>την υπόλοιπη πλέμπα</strike> λοιπούς λατρευτούς συμφορουμήτες. Will be there. Shredder, αν μπορείς κάνε παρέα στον μουσάτο φίλο σου, μην νιώθει μόνος βρε αδελφέ.

<span style="font-size:18pt"><b>ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ v.1.0.4.</b></span><br>μια τελευταία φορά σε περίπτωση που δεν το είδε κάποιος<br><br><blockquote><br><span style="color:green">Λοιπόν</span>, σε περίπτωση που δεν κάτσει κάποιο άλλο επίσημο meating νωρίτερα, ανακοινώνω πως <span style="font-size:14pt"><b><span style="color:red">Παρασκευή 26 του μήνα και περί την 18.30</span></b></span> θα γίνει μικρή σύναξη στην Μπυραρία Τιθόρα, στα Άνω Πατήσια, ακριβώς κάτω από το σταθμό. Το λέω από νωρίς για να κανονίσουν όσοι θέλουν <span style="color:yellow">τις δουλειές τους</span> μιας και σπάνια κάνουμε απογευματινό/βραδινό.<br></blockquote><br><br> :drinks: Άτομα που έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχή:<br><br>Grotenfrod<br>Mogrey665<br>0AGAN<br>Shredder (χωρίς τον χοντρό με μούσια)<br>f2bnp<br>kara<br>Havanezos (πιθανόν)<br>Tony (πιθανόν)<br>Adhan<br>Bathory (εαν δεν βρέχει)<br>Renivid Anul<br>tommas<br>Frappes<br>Γάιος ο Γερμανικός (πιθανόν)

Τον gaio ξέχασες να βάλεις στα πιθανά

Για πείτε διεύθυνση για να το προωθήσω...<br><br>Εδιτ: είναι στη Leof. Ionias 275, Athina 111 43

<blockquote><br>Για πείτε διεύθυνση για να το προωθήσω...<br><br>Εδιτ: είναι στη Leof. Ionias 275, Athina 111 43<br></blockquote><br>Που να το προωθήσεις; :hmm:

ωχ θα φωνάξεις τπτ νταγλαρια να μας δείρουν? να ξερω να φερω κανα ρόπαλο για προστασία.

<blockquote><br><blockquote><br>Για πείτε διεύθυνση για να το προωθήσω...<br><br>Εδιτ: είναι στη Leof. Ionias 275, Athina 111 43<br></blockquote><br>Που να το προωθήσεις; :hmm:<br></blockquote><br><br>Σε έτερο μέλος του rq<br><br><br><br><blockquote><br>ωχ θα φωνάξεις τπτ νταγλαρια να μας δείρουν? να ξερω να φερω κανα ρόπαλο για προστασία.<br></blockquote><br><br>Χαχαχαχα, έχεις κάνει κάτι για να φοβάσαι;!<br>

οχι.....ακομα.

<blockquote><br>οχι.....ακομα.<br></blockquote><br><br>Μην ξεχνάς ότι θα έχετε εκεί τον Σρεντερ οπότε αποκλείεται να σκεφτεί κανείς να σας πειράξει!

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Για πείτε διεύθυνση για να το προωθήσω...<br><br>Εδιτ: είναι στη Leof. Ionias 275, Athina 111 43<br></blockquote><br>Που να το προωθήσεις; :hmm:<br></blockquote><br><br>Σε έτερο μέλος του rq<br></blockquote><br><br>Αν ήταν μέλος του rq θα είχε διαβάσει το θέμα και θα γνώριζε.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><span style="font-size:14pt">ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ, ΣΕΡΚΑΦΟΥΣ;</span></span>

Μην φοβαστε αν καποιος σαν πειραξει τον διαλυσω.

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Για πείτε διεύθυνση για να το προωθήσω...<br><br>Εδιτ: είναι στη Leof. Ionias 275, Athina 111 43<br></blockquote><br>Που να το προωθήσεις; :hmm:<br></blockquote><br><br>Σε έτερο μέλος του rq<br></blockquote><br><br>Αν ήταν μέλος του rq θα είχε διαβάσει το θέμα και θα γνώριζε.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><span style="font-size:14pt">ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ, ΣΕΡΚΑΦΟΥΣ;</span></span><br></blockquote><br>Σωστός ο Σρεντερ!<br><br><br>Αδαν, το έστειλα στον cmpunk, που τον συνάντησα σήμερα και μου είπε ότι δεν ήξερε τη διεύθυνση του σημερινού meating.

Back