Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οριακά on-topic μιας και δεν πρόκειται ούτε για flash, ούτε για mini, ούτε καν για meeting, αλλά ελλείψει άλλου θρεντ και επειδή είμαι μπροστά από την εποχή μου, οραματιστής, και βλέπω μπροστά γενικά, δηλώνω από τώρα πως μάλλον θα είμαι Αθήνα 28-29-30 Σεπτέμβρη + 1 Οκτώβρη για ένα συνέδριο στις 29-30.

Απλά το αφήνω να αιωρείται στο background ως γεγονός, σε περίπτωση που εν τέλει η κάθοδός μου μετασχηματιστεί σε παΐδια προβατίνας στη λαδόκολλα.

Να κανονισουμε Παρασκευη η Σαβατοκυριακο flash meeting? Εχουν περασει τοσοι μηνες απο την τελευταια φορα!

<blockquote>“ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ”

http://euromed2017.eu/forum2018-learn-more/" target="_blank" rel="nofollow noopener">http://euromed2017.eu/forum2018-learn-more/</blockquote>

Ενδιαφέρον φαίνεται, και είναι και κοντά στα μέρη μου!! Θα έχει και 3D modelling μέσα?

Φίλοι συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες!

Ναι, υπάρχω, βρίσκομαι εδώ και ζω το όνειρο της επιστροφής από την άδεια  :cool:

Λοιπόν, με συνοπτικές διαδικασίες, ποιός ψήνεται για ένα φλας μίνι μίτιν δευτέρα απογευματάκι κατά κέντρο Αθήναι; Θα είμαστε η αφεντιά μου και η Κάρα.

Προσοχή, θα υπάρχουν πολλά κλισέ τύπου:
<ul>
<li>Καλό χειμώνα</li>
<li>Τέλος τα ψέμματα</li>
<li>Τα κεφάλια μέσα</li>
<li>Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (ακόμα αναρωτιέμαι γιατί βρίσκονται σε πάγκο οι κατεργάρηδες)</li>
</ul>
Ευχαριστώ, παρακαλώ.

Εγώ μέσα.

Καλό χειμώνα στις 30 Αυγούστου έχω ακούσει... απο τις 10 όμως ποτέ!

Καλά να περάσετε! Πιείτε και κανα μιλκ σέηκ για μένα!

Θέλω πολύ να έρθω, αλλά πιθανότατα θα λείπω εκτός Αθηνών. Αν γυρίσω Δευτέρα τελικά θα κοιτάξω να έρθω!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα.

<blockquote>
<ul>
<li>Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (ακόμα αναρωτιέμαι γιατί βρίσκονται σε πάγκο οι κατεργάρηδες)</li>
</ul>
Γιατί εξέτιαν την ποινή τους στις γαλέρες (κάτεργα), και ο πάγκος ήταν η θέση τους, όταν κωπηλατούσαν!!!</blockquote>

Οπότε θα τα πούμε Δευτέρα (αύριο) στις 18,00 έξω από το μετρό στο Σύνταγμα στις σκάλες. Να πάμε σε κάποια καφετέρια εκεί γύρω.

Αν έχετε όρεξη μπορούμε να πάμε σε αυτές που έχει στην πλατεία Καρύτση που είναι ωραία και το γράφουμε μετά εδώ να έρθει όποιος αργήσει.

Τελικώς θα τα καταφέρω να έρθω, απλά θα αργήσω λίγο καθώς θα έρθω απευθείας από το ΚΤΕΛ. See you there.

Έχε χάρη που εργάζομαι πρωί νύχτα σήμερα αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.

αρχίσαμε από τώρα τις δικαιολογίες φραπέ για την επόμενη περίοδο που θα χαθείς? :/

Εγω ειχα βγει χτες με τους φιλους μου γι αυτο δεν ηρθα. Ποτε θα γινει η επομενη συναντηση?

Σε 5-6 χρόνια που θα ξαναμπώ στο forum να ποστάρω εντυπώσεις από το HL3

Αισιόδοξο σε βρίσκω. Και για το ένα και για το άλλο.

Αν θελετε μπορουμε να συναντηιουμε αυριο ολοι μαζι. Λοιπον. Θα ειμαι αυριο στις 7 το απογευμα στην πλατεια Αγιας Παρασκευης μαζι με 2 φιλους μου μπροστα απο το Goodys και το chillbox. Και μετα θα δουμε τι θα κανουμε. Να ειστε ολοι εκει! Σας περιμενω! Επισης το Σαββατο το απογευμα στις 6 θα παω μαζι με 3 φιλους μου στην εκθεση τεχνολογιας digital expo που γινεται Σαβατοκυριακο https://dexpo.gr/ Ετσι μπορουμε να κανουμε 2 συναντησεις σε 2 μερες! Πειτε ποιοι θα ερθετε!

Back