Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
με τα σημερινά δεδομένα μάλλον δεν θα καταφέρω να κατέβω. αν κάτι αλλάξει πάλι θα σας ενημερώσω.

Να κανονίσουμε σε καμμιά καντίνα για κάνα βρώμικο και μετά πατσά στου Κυρ Ηλία

Λοιπον οτι ωρα θελετε εγω δεν εχω προβλημα. Ειτε Σαββατο πρωι η βραδυ μπορω να ερθω. Μαλλον θα ερθει και ενας φιλος μου αυτος με τον οποιο εχουμε παει 2 φορες στο Ballywood.

3 το ξημέρωμα, σε βολεύει;

Φέρε τον μετεωρολόγο να μας μάθει μπαλιτσα και να μας πει γιατί είναι τόσο ψοφιος ο φετινός χειμώνας

Μεσημεροαπόγευμα ψηφίζω. Μέρος όπου θέλετε αρκεί να είναι εύκολη η πρόσβαση με αυτοκίνητο/μέσα.

Μεσημέρι works for me too. Μέρος κλάιν.

Θα μας έρθουν και 2 παιδια της Δίωξης (φιλοι του Ουτσι) :gap:

Εκεί που πάμε δε χρειάζεται όπλα για να πιεις!
Το πιθανότερο είναι πως θα τους τα πάρουν στη διαδρομή :trollface:

Αντερο δεν θα μείνει, να ούμε :gap:

Λυπάμαι για ετούτη την ανακοίνωση..

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΤΣΙ.

Έπειτα από μεγάλη περισυλλογή και για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, η συνάντηση ορίζεται για το Σάββατο 21/12.

Θα βρεθούμε έξω από το σταθμό Μοναστηράκι (στην πλατεία) στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, και από εκεί θα οδεύσουμε αναλόγως τις ορέξεις. Θα ενημερώσουμε στο υπάρχον thread πού θα κάτσουμε για τους τυχόντες αργοπορημένους.

όταν λέγαμε μεσημέρι νόμιζα για γύρω στις 2, για μπύρες και τίποτα να τσιμπήσουμε αλλά οκ, θα προσπαθήσω να είμαι στην ώρα μου. :coffee:

Μέχρι να μαζευτούμε και να κάτσουμε, θα πάει 2 σιγουράκι. :p

2+ θα σκάμε, μέχρι να μαζευτούμε θα πάει 3-4

Έχω ξεχάσει ότι εσείς τρώτε στις τρεις μεσημεριανό :giankos:

Θέλετε να το κάνουμε στις 2?

Back