Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ας επιβεβαιώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να ξέρουμε ποιον να περιμένουμε.

Ναι, μέχρι όσο πάει

Και εγώ θα έρθω λίγο αργότερα εκεί που θα καθίσετε τελικώς να παρκάρω μηχανή. Στείλτε όταν κάθεστε

Είμαι καθοδόν, περιμένω το πιστό μου άτι που είναι αξιόπιστο μόνο στο να καθυστερεί.

Τόσο υποτονική ήταν η φάση? Ούτε μία ανταπόκριση, μια φωτογραφία, κάτι?

Μόνο κάτι γλυκά δείξανε στο ντοσκορντ. Αντί να δείξουν εκεί τους τόνους κρέας.

Το κρέας και οι μπύρες ήταν πριν, και ήμασταν πολύ απασχολημένοι να τα διεκπεραιώνουμε από το να τα φωτογραφίζουμε.

Μέγα σπάσιμο που δεν ημπορεσα να παρευρεθώ....
Ελπίζω να ήπιατε κι ένα ποτήρι μπύρας άνευ αλκοόλ στο όνομά μου 😛

Τουλάχιστον ύποπτο το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανταπόκριση σε σχέση με τα προηγούμενα meatings όπου γράφονταν για πλάκα 10-15 σελίδες με χαλβάδιασμα και Inside Jokes. Χαλαρά δεν φάγατε τίποτα ανδρικό και την βγάλατε με φρόζεν γιόγκουρτ και σορμπέ ακτινιδίου σε καμιά inclusive καφετέρια.

Μιλησαμε για τις επομενεες αναβαθμισεις που θα κανουμε για τα gears of war και ναι κατσαμε σε μια καφετερια.

Θα προσπαθήσω να γράψω μόνο τα higlights του μήτινγκ.

- Κατα παραδοχή του Northlander, δεν αναγνωρίστηκε απο τον Σρέντερ και παρολίγο να τον δείρει γιατι τον κοίταζε και του μιλούσε.
- Ο Σρέντερ αποκάλυψε (λίγες η αλήθεια είναι) πληροφορίες για το Υπερ-Μυστικό πρότζεκτ το οποίο δουλεύει σαν σύμβουλος τεχνολογίας του ΟΤΕ αλλα δε μας είπε πολλά ΓΙΑΤΟΚΑΛΟΜΑΣ.
- Η μπυραρία που επιλέχθηκε είχε καμμια 150αρια είδη μπύρας, άνετα έτρωγες δίωρο μεχρι να αποφασίσεις. Οι ποικιλίες λουκανικων κλπ τα έσπασαν, μπορεί να επιβεβαιώσουν οι Bathory & Maverik .. οh wait...
- Top moment, o f2bnp αποχαιρετα το Σρεντερ σε φάση :

- Μετα τις μπύρες συνεχίσαμε για ουμπερ γλυκοκατάσταση που αξιζε το περίμενε. Highlight, ο τρόμος στα μάτια του Bathory καθώς μας έλεγε να μην πάρουμε ποικιλία γλυκού/παγωτού 4 ατόμων καθώς θα σκάγαμε. (χιντ: είμασταν 5) Εν τέλει, σκάσαμε και με τα 3.

Βonus:
- Οσο πηγαίναμε για γλυκό, o Μaverik έπεσε σε ενα παρέα θυληκών που λίγο έλειψε να τον τυλίξουν.
Ευτυχώς τον σώσαμε σαν άλλο Sir Gallahad The Pure. Mας το χρωστάει απο το μεγάλο κακό που πήγε να πάθει...

Είμαι περήφανος που σώσατε τον @MaverickStrange από τις Σειρήνες που πήγαν να τον παρασύρουν!

EBDWoM.gif

Εγω ειχα φυγει πιο νωρις γιατι ειχα κανονισει με φιλους να βγουμε. Ωστε ηρθαν 4 γυναικες και μιλησαν στον Maverick? Δηλαδη μπορει τωρα να ειχε γινει καιτ με καποια απο αυτες αν ημουν και εγω! Ποσο χρονων ηταν και πως ηταν απο εμφανιση? Ψιλες κοντες η χοντρες?

Back