εγω θα επιμεινω στο φιμί14. ειναι η μελανη σελιδα της cm/fm καριερας μου, αλλα δεν το βαζω κατω. δεν ξερω τι φταιει, το εχω λιωσει, εχω παρει σχεδον καθε ομαδα της skrill, south και νορθ, κι εχω κανει μονο μια (γκλουπ, το λεω και αναριγώ) άνοδο. ποιος? εγω, ο ανθρωπος που εχει γραψει τ ονομα του με χρυσα γραμματα στα γηπεδα της ευρωπης..
ενταξει, επαιξα ενα πλειθρου με την παναθα, πηρα δυο - τρεις κουπες κι εφτασα μεχρι οχταδα τσουλου σε 5 χρονιες και αν το συνεχιζα θα πηγαινα ωλ δε γουει, αλλα το εκανα απλα για να παιξω με τις ωραιες εμφανισεις..
δεν το γουσταρω ετσι. παντα ξεκιναω απο 7η αγγλιαςκαι μεχρι το fm14, σε 5, αντε 10 χρονιες ειχα φτιασει ονομα με 3-4 ανοδους και μετα ανοιγε ο δρομος για πολλα λεφτα, σκαουτινγκ 15χρονων και 16αχρονων λατινων, πολλους κοουτς και γενικα ενιωθα οτι ειχα το παιχνιδι υπο ελεγχο και προχωρουσα σε αλλες χωρες, γιουροπα και τσουλου κλπ κλπ.
στο 14 οχι. οτι κι αν κανω, συστημα, παικτες, γερους, νεους, οτι κολπο απ τα παλια κι αν δοκιμασω, τ-ι-π-ο-τ-α. τζιφος.
ξερω οτι οι κατηγοριες αυτες ειναι ισως οι πιο δυσκολες του παιχνιδιου κι οτι ειναι λιγο ουτοπια να επιμενεις, αλλά εχω γαιδουρινη υπομονη.
α, την 14.3.0 παιζω, αρα εχει ολες τις βελτιωσεις στην m.e., αρα δε φταιει αυτο.
σορυ για το οφτοπικ, αλλα μ εχει τσακισει η κατασταση αυτη. και τα γραψα ολ αυτα ορμωμενος απ την τακτικη του τσοκ.
τελευταια επαιξα κι εγω 4-1-2-1-2, και τις 2 παραλλαγες, ανοιχτο και κλειστο, και κατι παει να γινει...
(οχι, δε θα παιξω κλασικο 4-4-2, με standard - balanced τημ τακτικς. ξερω οτι τις ευνοει το γαμωπαίχνιδο, αλλα θελω να το καμω my way....)
αν εχετε καποιο τιπ, βοηθατε χριστιανοι. το ηθικο μου εχει πεσει στα ταρταρα. απο μουρίνιος εχω γινει ρανιέρος.