Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν είπα οτι ο αρης ειναι καμια υπερδύναμη και ούτε με απασχολούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ή το αν θα πέσει φέτος ή του χρόνου. Εγώ βλέπω ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ της κυβέρνησης να παρέμβει οπως έκανε με τον παοκ στο ποδόσφαιρο να προσπαθήσει να σώσει αυτές τις 2 ομάδες απο υποβιβασμό. Το ξαναγράφω... ομάδες που όπως ολα δείχνουν θα πέσουν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Μπορεί να το πετύχει μπορεί και όχι ποιος ξέρει θα δείξει... άλλο αυτο.

Θα αθωωθεί ο οσφπ?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα πάρει 100 εκατομμύρια αποζημίωση για ηθική βλάβη?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ ως υποκινητής της άδικης δίωξης?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα πάρει ο Μαρινάκης το προεδρικό μετάλλιο τιμής?

Πριν εκτροχιαστεί σε τρολάρισμα η υπόθεση για τη πρωτοφανή και αδιανόητη δίωξη του φερόμενου ως υπόλογου Βαγγέλα, θα ήθελα να εκφράσω την αταλάντευτη και θερμή πίστη μου όχι μόνο στο Ελληνικό δικαστικό σύστημα που είναι αμερόληπτο και αρραγές αλλά και στα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης που τόσο ανεξάρτητα και αδιάφθορα σπεύδουν να αποκαλύψουν τυχόν κρατικές αστοχίες περί διαφθοράς, που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα προβούν σε κάλυψη πόσο μάλλον να διατυμπανίσουν αθώωση παρανόμων ενεργειών του εν λόγω άγιου ανθρώπου

(ελπίζω να τα σηκώνει τόσα λίνκ το σαιτ, Βαγγέλα πλάκα κάνω μη με σκοτώσεις)

Edit: τα λινκ αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις αθλητικές "παρεκλίσεις" του βαγγέλα, δεν έχω ακουμπήσει κάν το πολιτικό ποινικό (διαπλοκή στην πολιτική σκηνή), το κοινό ποινικό (ουσίες και οινοπνεύματα), το οικονομικό ποινικό (παρανομίες και συγχωνεύσεις), το κακουργηματικό ποινικό (όι μανα μ) κλπ

Νταξ μωρέ τι έκανε ο Μαρινάκης. Επειδή βρήκαν λίγο πλοίο στην ηρωίνη? Η που σιγά σιγά μάρτυρες και ανακριτές την κάνανε για αλλού κλπ? Τον πολεμάνε τον Ολυμπιακό

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε οτι αν και δεν είχαν διακριτικά οι ταραξίες διέφυγαν σε βανάκι που είχε ζωγραφισμένο στα πλάγια το λόγκο "RageQuitGR", ρε ρεμάλια γιατί τέτοιο μίσος;

Σε ένα άρθρο όμορφα κ ωραία γκρεμίζεται η σκευωρία σχετικά με την περιβόητη εισήγηση (που όλως τυχαίως έσκασε λιγο μετά την τελεσίδικη απόφαση σχετικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου) που όπως ολα δείχνουν θα έχει κ αυτο την κατάληξη που είχαν κ τα προηγούμενα. Δηλαδή κατηγορίες του αερα και απο ουσία τίποτα.

Υ.Γ. Παράλληλα, έχουμε μείνει με την απορία, γιατί δεν παει στο CAS ο παοκ ακόμα αφου λεει οτι είναι αθώος; Έτσι δεν έλεγε; ή μηπως ήταν κ αυτά σανο στα πρόβατα και θα αρκεστεί στην νομική υπεράσπιση του sdna και του Σαγονια;

Το ξέρω ότι στα ξένα ακούγεται πιο βαρύγδουπο αποκτά άλλο κύρος η είδηση shit just got serious κτλ αλλα γνωρίζετε θέλω να φαντάζομαι οτι η προπαγάνδα διαδίδεται κανονικά σαν ολες τις άλλες ειδήσεις ε; στα ελληνικά, στα αγγλικά. στα ρώσικα....

Και στο παρελθόν έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς όχι όμως απο προπαγάνδα αλλα απο πραγματικά γεγονότα. Γιατί είναι πραγματικά; γτ απλούστατα υπάρχουν φωτογραφίες βίντεο. Ξεκάθαρες αποδείξεις.

πχ ποιος δεν θυμάται την παραδοχή σαββιδη στην τηλεόραση οτι ο πρόεδρος της ΕΠΟ βαγγελης γραμμενος είναι δικός μας;

ή μήπως ξεχάσαμε την μπούκα στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο;

Αγαπητέ φίλε μου δεν βγήκα να σου πω ότι οι άλλοι δεν είναι λαμόγια. Βγήκα να σου πω ότι ο Βαγγέλας είναι ανάμεσα σε αυτά τα λαμόγια. Καμιά καθαρή ομαδα. Όταν το καταλάβεις ίσως πούμε καμιά σοβαρή κουβέντα.

Μου αρεσει που σε χαλαει το σανογιαταπροβατα επειδη ειναι προπαγανδιστικο υπερ συγκεκριμενης ομαδας, αλλα μας στελνεις αρθρο απο το αντικειμενικο φως.gr
Κανε ενα ρισταρτ, συνηθως βοηθαει σε τετοια σφαλματα λογικης.

Δείτε κανά σοβαρό ποδόσφαιρο ρε παίδες,

2fd65e0789bfd287be504a9851c2ca5265be3c59.jpg

που κάθεστε και ασχολείστε με το ανέκδοτο που ονομάζεται ολυμπιακό παραγκιγκό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε κανά σοβαρό ποδόσφαιρο ρε παίδες,

2fd65e0789bfd287be504a9851c2ca5265be3c59.jpg

που κάθεστε και ασχολείστε με το ανέκδοτο που ονομάζεται ολυμπιακό παραγκιγκό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Tom Brady;

Όχι άλλο νταλάρα, πάριο, αλεξίου και Μπρέιντι.

Νταξ στα σοβαρά τώρα, τα τελευταία ένσημα μαζεύει, άντε να αποσυρθεί να ησυχάσουμε. (είμαι μεγάλος πολέμιος των Brady-Pats)
Αλλά τώρα που έσκασε και ο Γκρονκ, θα έχει χαβαλέ η Ντιβίζιον (με New Orleans και Brees) και μετά Φάλκονς.

Νταξ στα σοβαρά τώρα, τα τελευταία ένσημα μαζεύει, άντε να αποσυρθεί να ησυχάσουμε. (είμαι μεγάλος πολέμιος των Brady-Pats)
Αλλά τώρα που έσκασε και ο Γκρονκ, θα έχει χαβαλέ η Ντιβίζιον (με New Orleans και Brees) και μετά Φάλκονς.

Βλέπω και online μεγάλη αντιπάθεια για τους Patriots. Ξέρεις μήπως πού οφείλεται;

Στο ότι είναι ο ολυμπιακός του NFL, και έχουν καταφέρει να έχουν σκάνδαλα σε ένα ομαδικό άθλημα που είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κλέψεις ή να στήσεις αγώνες. Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις παραπάνω: A timeline of Patriots scandals: Spygate, Deflategate and other controversial incidents under Bill Belichick
Αρκετοί ευφυέστατοι τρόποι πάντως.

Άλλος λόγος είναι ότι θεωρούνταν (και ήταν) "dynasty" απ' το 2000-2019, και όπως συμβαίνει με όλες τις δυναστείες (πχ Cowboys δεκαετίες 70' και 90', 49'ers στα 80's, Bulls στα 90'ς, Μπασκετικός Παναθηναϊκός στα 00'ς κλπ) αποκτούν πολλές αντιπάθειες λόγω των επιτυχιών τους.

Προσωπικά, πέρα απ' τα παραπάνω, βρίσκω τρομερά αντιπαθή τον Μπέλιτσικ (αν και προπονητάρα) όπως και τον Μπρέιντι (καλός QB, αλλά χωρίς τέτοιο προπονητή ούτε δική μου αλλαγή δεν θα ήταν) καθώς μας τα είχαν κάνει τσουρέκια και είχαμε βαρεθεί να τους βλέπουμε στα πλέιοφς. Ουσιαστικά 20 περίπου χρόνια έπαιρναν χαλαρά την division τους λόγω έλλειψης ανταγωνισμού των υπόλοιπων 3 ομάδων που παραπαίουν αυτά τα 20 χρόνια, και μετά στα πλέιοφς θέλαν μίνιμουν 3 νίκες με τις 2 να είναι με home field advantage. Νταξ, δεν είναι και τόσο δύσκολο όταν είσαι ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ 1st seed.

Μου αρεσει που σε χαλαει το σανογιαταπροβατα επειδη ειναι προπαγανδιστικο υπερ συγκεκριμενης ομαδας, αλλα μας στελνεις αρθρο απο το αντικειμενικο φως.gr
Κανε ενα ρισταρτ, συνηθως βοηθαει σε τετοια σφαλματα λογικης.

Μόνο που δεν ποσταρα απο το φως.γρ την οπαδική εφημερίδα αλλα απο το fws.gr που καμια σχέση δεν έχει με την εφημερίδα του ολυμπιακού. Πέρα απο αυτό αν θεωρείς οτι λεει κάτι που δεν ισχύει ή οτι προπαγανδίζει πες μας με στοιχεία.
Μάλλον εσυ είσαι αυτός που πρέπει να κάνει ρισταρτ ή καλύτερα φορματ.;)

κατα τ αλλα σας βρίσκω σωστούς έτσι πως το κατάντησαν το έρμο το ποδόσφαιρο τα τελευταία 3-4 χρόνια (πρωταθλήματα στις δικαστικές αίθουσες, μπουλιγκ απειλές διαιτητών, πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, ομάδες παραρτήματα κτλ κτλ) είναι μια καλή ιδέα να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και πουθενά αλλού.

"Ήδη από το έτος 2010 όταν ανέλαβε πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού και κατά τα επόμενα έτη εξαιτίας της οικονομικής του επιφάνειας προσέλκυε μεγάλο αριθμό διοικητικών παραγόντων μικρότερων ομάδων στις οποίες και έδειχνε εύνοια ώστε να τις χρησιμοποιεί αναλόγως για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του. Ειδικότερα, αγόραζε από αυτές παίκτες για να τις ενισχύσει οικονομικά και στη συνέχεια δάνειζε αυτούς στις εν λόγω ομάδες ώστε να ανέβουν αγωνιστικά, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια σχέση εξάρτησης μεταξύ τους"

και απο το ΦΩΣ για να μη λεει κανας σκελε οτι ειμαι προκατειλημμένος:

στον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος, λόγω της ιδιότητάς του ως πρόεδρος ομάδας, αφενός έφερε αυξημένη ευθύνη ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων και εντούτοις τέλεσε ομοίως κατ' επανάληψη τα ως άνω αδικήματα κι αφετέρου εμπίπτει στη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 27 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ,

(i) της χρηματικής ποινής των 300.000 ευρώ,

(ii) της εφ' όρου ζωής απαγόρευσης ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο,

(iii) της εφ' όρου ζωής απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους,

τι απόδοση δίνει η πανηγυρική του αθώωση; :gap::gap::gap:

να το ξαναπώ στεγνά ότι με χαλάει η συζήτηση τύπου νταξ ναι αλλά τα κάναν και άλλοι. δεν έχει να λέει τι κάναν κλπ. έχει να λέει με την ασυλία που έχουν πάνω κάτω όλοι οι μεγαλομετοχοι των μεγάλων. το οτι για το φως πχ ο σαββιδης είναι λαμογιο δεν κάνει λιγότερο λαμογιο τον βαγγελα. και όχι δεν τους πολεμάει κανένα κράτος.

[Θα προσπαθήσω να πάρω τα λεγόμενα της κα Σπανού στα σοβαρά χάριν της συζήτησης. Ας υποθέσουμε επίσης οτι τα λεγόμενα της και οι ισχυρισμοί της προέρχονται απο στοιχεία ύστερα απο έρευνες που έχουν γίνει (κ ας μην τα γνωρίζουμε αυτα τα στοιχεία δεν πειράζει λεπτομέρειες...) και δεν προέρχονται απο τον πατέρα ή τον σαββίδη ή τον σαγονια.]

Ας μην ανοίξουμε την κουβέντα για ομάδες δορυφόρους δεν σας συμφέρει. Σαφώς υπάρχουν και αυτά απλά τα τελευταία χρόνια ο σαββίδης το έχει πάει σε άλλο λεβελ. Πραγματικά απο που να ξεκινήσει κανείς;

Για τα Γιάννενα;

Πλατανιάς; Με τις στημμένες καταθέσεις της μισης ομάδας οτι φαγανε ξύλο και της άλλης μισης οτι δεν είδαν τίποτα και ολα αυτά 15 μέρες μετά τον αγώνα και αφού πρώτα πήγε ο πουρλιτόπουλος απο τον παοκ για καφεδάκι στην κρήτη για να τους δασκαλέψει τι να καταθέσουν;

Να μιλήσουμε για τους δανεικούς του παοκ στον ατρόμητο οφη ξάνθη βόλο που στα μεταξύ τους παιχνίδια αυτές οι ομάδες δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν καλα καλα 11καδα επειδή οι δανεικοί του παοκ δεν παίζουν στα μεταξύ τους παιχνίδια;

Όλα αυτά κ άλλα πολλά φαίνεται ξέχασε να τα λάβει υπόψην της η κα Σπανού. Συμπτωματικά ή μήπως αυτά δεν βολεύουν το αφεντικό;

Back