Οι ειρωνικές απαντήσεις τα γελάκια τα κοκκινα Χ σε κάποιον που κάνει αντίλογο νομίζω πως δείχνουν πολλά για το φόρουμ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!για τον Παναθηναικο δεν εχω ιδεα τι παιζει (αληθεια υπαρχει αυτη η ομαδα;) .
για τον Παναθηναικο δεν εχω ιδεα τι παιζει (αληθεια υπαρχει αυτη η ομαδα;) .
εισαι απολιτικος ολυμπιακος οπαδος;
όλοι αυτοί είπαν ότι είπαν για να γλυτώσουν τιμωρίες κλπ. πχ ο σαββιδης για την πολυιδιοκτησια , μελισας επειδή έχει (είχε ένας θεός ξέρει πια) και τον οπαπ κλπ κλπ.Εδώ ο γιαννακόπουλος την τελευταία 20ετια βγάζει τον Βασιλακόπουλο πρόεδρο της ΕΟΚ, ορίζει διαιτητές στην ΚΕΔ και είναι ενας απλός φίλαθλος.
Ο παοκ δήλωσε προ ολιγων μηνών οτι ο ιβαν δεν εχει την παε αλλα την έχει η γυναίκα του Κυριακή κ όμως μια χαρα σουλάτσαρε σε αγωνιστικούς χώρους και απειλεί με όπλα κ μπράβους διαιτητές.
Ο μελισσανίδης που ζουλάει τα καμπανέλια διαιτητών στα αποδυτήρια και απηλεί οτι θα πνίξει κόσμο με το κασκόλ τι σχέση έχει με την αεκ;
Εισαγγελέας για αυτά υπάρχει; ή μονο με ολυμπιακό κινητοποιείται το σύμπαν;
![]()
Μελισσανίδης: «Θα σε λιώσω, θα σε πνίξω με το κασκόλ» | in.gr
Καίει το φύλλο αγώνα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον διαιτητή Καλογερόπουλο να γράφει σε αυτό ότι ο «Τίγρης» απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο με τις ατάκες:«Θα σε λιώσω, θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε τινάκω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας».www.in.gr
όλοι αυτοί είπαν ότι είπαν για να γλυτώσουν τιμωρίες κλπ. πχ ο σαββιδης για την πολυιδιοκτησια , μελισας επειδή έχει (είχε ένας θεός ξέρει πια) και τον οπαπ κλπ κλπ.
στην περίπτωση του μαρινα οσο ηταν ιδιοκτητης βγηκε μια αποφαση να σταματήσει η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. αλλά δεν φαίνεται να τον ακουμπάει κάνεις.
σε όλες τις περιπτώσεις όμως βγαίνουμε στο ότι όλοι αυτοί έχουν τον στρατό τους είτε αυτοί λέγονται οριτζιναλ είτε θήρα 7 κλπ.
Θα αθωωθεί ο οσφπ?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα πάρει 100 εκατομμύρια αποζημίωση για ηθική βλάβη?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ ως υποκινητής της άδικης δίωξης?
Θα αθωωθεί ο οσφπ και θα πάρει ο Μαρινάκης το προεδρικό μετάλλιο τιμής?