Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ρε @billakos90 όλα ωραία και καλά νταμπλ ιστορίες κλπ, αλλά κάνα γκειμ παίζεις? κάνα αμόρε κάτι πέρα από την μπάλα? αν όχι συνεχίζω να μην βλέπω την εμμονη σου να έρχεσαι σε αυτό το φόρουμ και να γράφεις.

ps βόρειε ακομα περιμένω το badge που έταξες.

Μόνο που ο γαύρος έχει μπάτζετ 50 εκ. ενώ η ΑΕΚ γύρω στα 8 εκ. πολύ χοντρικά.
Αν δεν μπορούσε να κερδίσει την χθεσινή ΑΕΚ, θα ήταν απλά για γέλια.

Σε άλλα νέα ο κουβάς συνεχίστηκε με ένα 6/7 αφού η Ντιζόν είπε να μας πουλήσει για εκατοστή φορά

θα μας τρελλανεις ρε χρονό τωρα? εβαλες τα ωραια σου λεφτα σε ομαδα πολης φημισμενης μονο για τη μουσταρδα της να ουμε? που την εχεις δει τη ντιζον και σε γοητευσε??
τουλαχιστον, ριξε οτι εμεινε στον ζβερεφ αποψε να ρεφαρεις.

ε ναι, τραγικη η αεκ, τι να λεμε τωρα? παιζει ο οσφπ με πιτσιρικά κηπερ, δεξι μπακ μπρουνο (ουτε σε 5x5 δεν ειχε ξαναπαιξει τη θεση ο αθρωπος) και αριστερο τοροσιδη και δεν μπορεις να κανεις μια ευκαιρια? μαλλον εκανες μια εκει στην αρχη. στιγμες ειναι το ποδοσφαιρο. τρεμει ο αλλος, του φευγει η μπαλα απ τα χερια κι αντι να την καρφωσεις και να τελειωσει μετα 3-0 την ριχνεις πανω του και του ανεβαζεις και το ηθικο.
εντ οφ στορυ.

ναι, γελάς...
6-2, 4-1 μεχρι τωρα. παει φουλ για το κατσαρολι ο ψηλέας.
στ αθληματα που παιζονται με το χερι εχω ΠΡΟΦΑΝΕΣ προβαδισμα :cool:;), να τον ακουτε τον θειο χειρομαλαχτη. 4.7 κατι τετοιο εδινε.

Επιτέλους, ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας που έχει το κατάλληλο background για τη δουλειά.

γιατι το λες χεληο??
το διαβασα. δε λεει πουθενα για ασπρες σκονες. ουτε για βυθισμενα πλοία.
🤔😶

Αρνούμαι να απαντήσω στην προπαγάνδα του Σαββίδη. Είμαι νέος ακόμα, δεν θέλω να ανατιναχτεί από μηχανική βλάβη το πατίνι μου κανένα πρωί.

ούτε τον εαυτό του δεν πείθει.

και λίγο super 3

Μόνο που ο γαύρος έχει μπάτζετ 50 εκ. ενώ η ΑΕΚ γύρω στα 8 εκ. πολύ χοντρικά.

"Ρίξτε λεφτά να φτιάξετε ομάδες."
Σάββας Θεοδωρίδης.

Μάλλον δεν είδες την εντεκάδα που κατέβασε ο ολυμπιακός. Ρίξε μια ματιά πρώτα κ μετά έλα πες που είναι τα 50εκ.

"Μέτρον άριστον"
Κλεόβουλος ο Λίνδιος

"Δύο μέτρα, δύο σταθμά."

Μαυραγορίτες της πιάτσας, ειδικοί στην άσπρη σκόνη.

Δεν έχω γυρίσει ακόμη. Ακόμη στην εξοχή είμαι.

BZ5qxb6vptgU3rCfZerpV7.jpg

Πραδερ, εχω πιάσει πολλά παλαβά ματς, γιατί όχι κι αυτό; Αν και η αλήθεια είναι το συγκεκριμένο δελτίο το έριξα με μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα αγώνων. Επόμενη μεγάλη πρόβλεψη η πρόκριση του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι το αν παιξει σωστά το έχει το ματς.

μακαρι, το θελω για χιλιους λογους, αλλά ο κοουτς της μπενφικα ειναι γρια πουτανα, και ξερει οτι εχει καλη ομαδα ο παοκ και ξερει και τον φερειρα καλα. θα παιξει σφιχτα πισω η μπενφικα, δε θα μπει αθωα σαν τους τουρκους.

στηριζω. ακολουθα τις εμπνευσεις σου.

Φορτώστε όλοι τα σπίτια σας στη Μπενφίκα, παιδιά.

Μου αρέσει η τακτική σου ανάλυση!
Συμφωνούμε σε όλα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα κατάφερε να κλέψει την νίκη από την ομαδάρα της συμπρωτεύουσας.
Μπιλλακο, να δω ποιός θα κάνει καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, γιατί πάλι δεύτεροι θα είστε.

Νταμπλ ποστ μπικωζ Λαμιαρα

Attachments

• IMG_20200912_194233.jpg
    IMG_20200912_194233.jpg
    1,022.5 KB · Views: 7
Back