Sugamoto Panagia
Lich

το ελληνικο ποδοσφαιρο αν δεν αλλαξει νοοτροπια δεν υπαρχει σωτηρια.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!το ελληνικο ποδοσφαιρο αν δεν αλλαξει νοοτροπια δεν υπαρχει σωτηρια.
ναι ρε ουτε εγω. μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει ατομο που να θελει να επενδυσει πανω σε αυτο. αλλιως ο παναθηναικος δεν θα ηταν με τον αλαφουζο ο αρης με τον καρυπιδη κλπ κλπ κλπ δεν χρειαζετε πολυ αναλυση.Δεν έχω ελπίδες ότι θα αλλάξει ποτέ. Φτάσαμε στον πάτο της Ευρώπης και τίποτα δεν άλλαξε.
Μπιλακο σοβαρή ερώτηση. Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος? Αυτό που βλέπεις σε ευχαριστεί? Δεν θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου με κουτάλι?
προφανως δεν ειναι αγιοι ανθρωποι. δεν κανεις χρημα οταν εισαι με προσευχη και το σταυρο στο χερι. περισσοτερο μιλουσα για το θεαμα που τουλαχιστον στα πρωταθληματα που προσπαθω να παρακολουθω οταν μπορω ευχαριστιεσαι μπαλιτσα.Επίσης αντίστοιχοι παράγοντες με τον σαββιδη και τον μελισσανιδη και ακόμα χειρότεροι υπάρχουν και στο εξωτερικό. Ψάξου λίγο για τον αμπραμοβιτς πχ θα δεις πως δεν είναι άγιοι άνθρωποι όπως εσύ νομίζεις.
Ο ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ τους άλλους αλλά επένδυσε και κατάφερε και ξέφυγε απο αυτούς.
Έτσι σας τα λέει ο Μπαλτάκος. Στην πραγματικότητα το cas αποδέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ και απλά στέλνει πίσω την υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων ώστε να μπει στην ουσία και να δικάσει. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια αθώωση ή καταδίκη λογικό να παίρνει τους βαθμούς πίσω μέχρι να ξαναγίνει η δίκη στην εφέσεων και να επιβάλει τις ποινές.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την πλευρά του sdna και του μπαλτάκου και ας υποθέσουμε οτι δεν υπάρχει πολυιδιοκτισία. Εξήγησε μου λοιπόν για πιο λόγο ο Γεραπετρίτης άλλαξε πραξικοπηματικά στην μέση της σεζόν τις ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτισία;
Επίσης εξήγησε μου γιατί η επο άφησε το πρωτάθλημα χωρίς επιτροπή εφέσεων αφού τα μέλη της παραιτήθηκαν ύστερα απο τις απειλές που δέχτηκαν απο τον ρώσο χαλίφη; δεν θέλει ο χαλίφης να λάμψει η αλήθεια;
Θες τέλος να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο η επο του χαλίφη ήθελε να νομιμοποιήσει την συνιδιοκτησία ώστε να μπορεί ένας παράγοντας να έχει κανονικά δυο ομάδες; άσχετα αν στο τέλος δεν του πέρασε.
Ο ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ τους άλλους αλλά επένδυσε και κατάφερε και ξέφυγε απο αυτούς.
Aκόμα και αν ισχύει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (και όχι τα ψέμματα που μας λέει ο Μπαλτάκος), παραδέχεσαι και ο ίδιος δύο τινά.
Αφενός, ότι η απόφαση της ΕΕΑ "δεν είναι δεσμευτική" (κάτι που οι υπεύθυνοι του οσφπ έσκιζαν τα καλτσόν τους για να μας πείσουν ότι ισχύει) και η υπόθεση οφείλει όντως να δικαστεί ουσιαστικά και όχι σε μια διεφθαρμένη επιτροπή.
Αφετέρου, ως συνέπεια του πρώτου, και από τη στιγμή που όπως λες κι εσύ, δεν υπάρχει "κάποια αθώωση ή καταδίκη" τότε γιατί τσαμπουνάς συνέχεια το επιχείρημα περί "νομικώς αποδεδειγμένου σκανδάλου πολυιδιοκτησίας"? Περίμενε να γίνει το δικαστήριο, στο οποίο έχεις πολλάκις αποδώσει πίστη και τιμές.
Στοιχεία που να αποδεικνύουν οτι ο σαββιδης δεν έδωσε λεφτά στον ανιψιό του να αγοράσει την ξανθη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Συνεπώς έχουμε αποδεδειγμένη ύπαρξη πολυιδιοκτισίας.
κατα τ αλλα, προς μεγαλη εκπληξη του μπιλακου να πω οτι δεν γουσταρω τετοια οφσαιντ, δεν ειναι η ουσια και νοημα του ποδοσφαιρου που παιζεται τοσα χρονια και βλεπω και αγαπω σαν αθλημα. ναι καταλαβαινω: η τεχνολογια ειναι αμειλικτη κλπ κλπ, πιανει τις χοντρες αδικιες κλπ κλπ, μαζι σας, γι αυτες τις περιπτωσεις το βαλαμε στο πολυπαθο ελληνικο ποδοσφαιρο. αλλά κατι πρεπει να γινει με τα εντελως οριακα οφσαιντ και με τα χερια που φανερα ειναι ακουσια και δινονται πεναλτι για ψυλλου πηδημα. ειδικα στην αγγλια εχει γινει χαμος τελευταια, ισως να εχετε δει.
δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει, ας πουμε να κατσουν οι ομαδες κι ας συνεννοηθουν για μια αποσταση μεταξυ επιθετικου κι αμυντικου που απο κει και πανω θα δινεται οφσαιντ, αλλά απο κει και κατω οχι. αν ειναι το οφσαιντ ξερω γω ενα εκατοστο και κατω να μη δινεται, καπως ετσι. εδωκα παραδειγμα για κατανοηση, γιατι δεν εχω πιει καφε ακομα και ουτε γω δε με καταλαβαινω. και το ξαναδιαβαζω και νομιζω ο αντιπροεδρος της εδεσσας θα ηταν περηφανος για μενα. τι? σιγα μην το σβησω, τοσο κοπο εκανα.
εκτος αν ειναι τυπογραφικο λαθος, προκειται για οτι πιο κουλο εχεις γραψει μπιλακο, και δεν εχεις γραψει και λιγα εδω μεσα.