What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Δεν έχω ελπίδες ότι θα αλλάξει ποτέ. Φτάσαμε στον πάτο της Ευρώπης και τίποτα δεν άλλαξε.
ναι ρε ουτε εγω. μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει ατομο που να θελει να επενδυσει πανω σε αυτο. αλλιως ο παναθηναικος δεν θα ηταν με τον αλαφουζο ο αρης με τον καρυπιδη κλπ κλπ κλπ δεν χρειαζετε πολυ αναλυση.
 

billakos90

Gelatinous Cube
Joined
Jul 19, 2020
Messages
76
Μπιλακο σοβαρή ερώτηση. Είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος? Αυτό που βλέπεις σε ευχαριστεί? Δεν θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου με κουτάλι?

Κοίτα να δεις αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Παλιότερα έβλεπες καλή μπάλα ναι. Όλες οι ομάδες είχαν καλύτερο υλικό και αναφέρομαι κυρίως στις μικρομεσαίες καθώς ο ολυμπιακός αντικειμενικά συνεχίζει να διατηρεί αξιόλογο υλικό. Δες την κατάντια του παο πχ. Παλιότερα είχαμε ντέρμπι ολυμπιακός παο που έβλεπες καλά ματσάκια. Υπήρχε παραπάνω ανταγωνισμός απο τους μικρομεσαίους κτλ κτλ. Η κατακόρυφη πτώση που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε 2 λόγους κυρίως.
Πρώτον η οικονομική κρίση στην χώρα μας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για τα προβλήματα που δημιούργησε ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πια κόσμος που θα ρίχνει λεφτά σε ομάδες όπως παλιά.
Δεύτερον αυτό που είπα και στην αρχή. Παλιά έβλεπες μπάλα τώρα βλέπεις εναν σαββιδη να έχει αγοράσει μισές ομάδες όπως πλατανιά παναιτωλικό ξάνθη βόλο κτλ βάζοντας μπροστάρη φυσικά άλλον πχ μπεο καλπαζίδη... Τι μπάλα περιμένεις να δεις;
Τώρα βλέπεις ολόκληρες κυβερνήσεις να παρεμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλάζοντας κανονισμούς (πολυιδιοκτησία) βάζοντας ανθρώπους σε θέσεις όπως ο πρόεδρος της επο για να εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων παραγόντων (πχ γραμμενος) και να ευνοούν μια συγκεκριμένη ομάδα δες τον συριζα πχ.
Επειδή όμως ο σαββιδη ή ο μελισσανιδης θέλουν τέτοιο ποδόσφαιρο δεν πάει να πει οτι σαν ολυμπιακός θα πρέπει να τα παρατήσουμε και να πούμε ποιος ασχολείται με αυτούς. Ο ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ τους άλλους αλλά επένδυσε και κατάφερε και ξέφυγε απο αυτούς. Ο ολυμπιακός πλέον είναι και λειτουργεί σαν μεγάλη ευρωπαική ομάδα και έχει ξεφύγει απο τα ελληνικά δεδομένα.
Τέλος να σου αναφέρω επίσης οτι ακόμα και στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου να ξέρεις τέτοια φαινόμενα υπάρχουν. Δεν είναι μόνο εδώ στην ελλάδα. Επίσης αντίστοιχοι παράγοντες με τον σαββιδη και τον μελισσανιδη και ακόμα χειρότεροι υπάρχουν και στο εξωτερικό. Ψάξου λίγο για τον αμπραμοβιτς πχ θα δεις πως δεν είναι άγιοι άνθρωποι όπως εσύ νομίζεις.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Επίσης αντίστοιχοι παράγοντες με τον σαββιδη και τον μελισσανιδη και ακόμα χειρότεροι υπάρχουν και στο εξωτερικό. Ψάξου λίγο για τον αμπραμοβιτς πχ θα δεις πως δεν είναι άγιοι άνθρωποι όπως εσύ νομίζεις.
προφανως δεν ειναι αγιοι ανθρωποι. δεν κανεις χρημα οταν εισαι με προσευχη και το σταυρο στο χερι. περισσοτερο μιλουσα για το θεαμα που τουλαχιστον στα πρωταθληματα που προσπαθω να παρακολουθω οταν μπορω ευχαριστιεσαι μπαλιτσα.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Ο ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ τους άλλους αλλά επένδυσε και κατάφερε και ξέφυγε απο αυτούς.

Ένα rofl γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να βρω έστω ένα ποστ σου που να ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Έτσι σας τα λέει ο Μπαλτάκος. Στην πραγματικότητα το cas αποδέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ και απλά στέλνει πίσω την υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων ώστε να μπει στην ουσία και να δικάσει. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια αθώωση ή καταδίκη λογικό να παίρνει τους βαθμούς πίσω μέχρι να ξαναγίνει η δίκη στην εφέσεων και να επιβάλει τις ποινές.

Aκόμα και αν ισχύει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (και όχι τα ψέμματα που μας λέει ο Μπαλτάκος), παραδέχεσαι και ο ίδιος δύο τινά.

Αφενός, ότι η απόφαση της ΕΕΑ "δεν είναι δεσμευτική" (κάτι που οι υπεύθυνοι του οσφπ έσκιζαν τα καλτσόν τους για να μας πείσουν ότι ισχύει) και η υπόθεση οφείλει όντως να δικαστεί ουσιαστικά και όχι σε μια διεφθαρμένη επιτροπή.

Αφετέρου, ως συνέπεια του πρώτου, και από τη στιγμή που όπως λες κι εσύ, δεν υπάρχει "κάποια αθώωση ή καταδίκη" τότε γιατί τσαμπουνάς συνέχεια το επιχείρημα περί "νομικώς αποδεδειγμένου σκανδάλου πολυιδιοκτησίας"? Περίμενε να γίνει το δικαστήριο, στο οποίο έχεις πολλάκις αποδώσει πίστη και τιμές.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την πλευρά του sdna και του μπαλτάκου και ας υποθέσουμε οτι δεν υπάρχει πολυιδιοκτισία. Εξήγησε μου λοιπόν για πιο λόγο ο Γεραπετρίτης άλλαξε πραξικοπηματικά στην μέση της σεζόν τις ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτισία;

Αναφέρεσαι στην τροπολογία-έκτρωμα η οποία το μόνο που έκανε ουσιαστικά ήταν το ότι χάρισε το πρωτάθλημα στον οσφπ για φέτος, χρυσώνοντας παράλληλα το χάπι στον παοκ (ο οποίος, επαναλαμβάνω, πρέπει να δικαστεί στην επιτροπή εφέσεων) ότι "να, δεν υποβιβάζεστε, θα έπρεπε να χαίρεστε κιόλας"?Συμφωνούμε σε κάτι, πρόκειται περί πραξικοπήματος.

Πέραν τούτου, το ότι η αλλαγή αυτή οφελεί τον παοκ είναι κάτι που σας λέει ο Καραπαπάς. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η αλλαγή στις ποινές οφελεί τον οσφπ και τους δορυφόρους του σε περίπτωση που δικαστούν για πολυιδιοκτησία.

See what I did there?

Επίσης εξήγησε μου γιατί η επο άφησε το πρωτάθλημα χωρίς επιτροπή εφέσεων αφού τα μέλη της παραιτήθηκαν ύστερα απο τις απειλές που δέχτηκαν απο τον ρώσο χαλίφη; δεν θέλει ο χαλίφης να λάμψει η αλήθεια;

Γελάει το σύμπαν με τα περί "απειλών του Σαββίδη" που δεν προκύπτουν πουθενά παρά μόνο στην άρρωστη φαντασία σας. Η αντίπαλη πλευρά θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να ισχυριστεί πως η επιτροπή εφέσεων παραιτήθηκε είτε για να γλιτώσει το διασυρμό μετά την απόφαση του CAS, είτε μετά από προτροπές του Φαταούλ προκειμένου να κερδίσει χρόνο για την εκδίκαση της υπόθεσης της σύστασης και οργάνωσης εγκληματικής συμμορίας.

Κι αυτά ο Μπαλτάκος μου τα είπε.


Θες τέλος να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να μου εξηγήσεις για ποιον λόγο η επο του χαλίφη ήθελε να νομιμοποιήσει την συνιδιοκτησία ώστε να μπορεί ένας παράγοντας να έχει κανονικά δυο ομάδες; άσχετα αν στο τέλος δεν του πέρασε.

Ορθώς αποσύρθηκε η διάταξη. Επιμένω όμως, το μόνο μεμπτόν στην όλη ιστορία προκύπτει αν θεωρήσει κάποιος το Γραμμένο "άνθρωπο του Σαββίδη", κάτι το οποίο κάνουν μόνο ο Καραπαπάς και τα τσιράκια του επειδή είναι αλλεργικοί στο 50-50. Η απόσυρση της διάταξης θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά τον οσφπ μελλοντικά. Αν και η αλήθεια είναι πως ο Μαρινάκης είναι λίγο πιο έξυπνος, τις δουλειές του τις κάνει διακριτικότερα (βλέπε μεταφραφές του Άρη, κάτι δανεικούς Πουλίδους στο Λεβαδειακό παλαιότερα, και ΠΟΛΛΑ άλλα).

Πλάκα-πλάκα για πες μας την άποψή σου για τα παραπάνω. Ο δανεικός για 2+1 έτη από τον οσφπ προς την ΑΕΛ πχ, είναι κίνηση καθ'όλα νόμιμη και ηθική, έτσι? Δεν υπάρχει κανένας φιλικός ή νομικός δεσμός μεταξύ ΑΕΛ και οσφπ.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
Ο ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ τους άλλους αλλά επένδυσε και κατάφερε και ξέφυγε απο αυτούς.

Το ότι ξέφυγε ξέφυγε αφού τα διέλυσε όλα προφανώς. Είχε θυγατρικές σχεδόν όλες τις ομάδες μοιράζοντας άπειρους παίχτες για να μην τους παιρνουν οι άλλοι, είχε την ΕΠΟ, τους διαιτητές, έκανε την Εθνική Ελλάδος μπουτίκ για να πουλάει παίχτες, κάποτε βοηθούσε και το Αιγάλεω αλλά μετά το ξέχασε το κακόμοιρο. Μην πω δε που διέλυσε και τον Εθνικό για να μην παίζει στο Καραισκάκη. Και θέλουμε μετά να έρθει επενδυτής σοβαρός σε ομάδα ξέροντας πως είναι τελειωμένος πριν καν έρθει. Καμία ελπίδα. Εχεις κολλήσει με τον ΠΑΟΚ που σας πήρε ένα πρωτάθλημα, σαν κακομαθημένο παιδάκι που του έκαναν όλα τα χατήρια πάντα. Ε ρε τσούξιμο αυτό το αήττητο και πόσο κλάμα πρέπει να έριξες πέρυσι που σας έσπασε τη παρθενιά:ROFLMAO:
Ασε μας ρε Μπιλάκο, πες τα σε άλλους χθεσινούς αυτά της ηλικίας σου που δεν έχουν ιδέα. Κούρασες
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Στο μπάχαλο πάντως έχουμε αδέρφια μας τους Ιταλούς. Στην Νάπολι εντοπίστηκαν δύο παίκτες θετικοί και οι υγειονομικές αρχές της πόλης συνέστησαν στην ομάδα να μην μεταβεί στο Τορίνο για το ματς και από αύριο να μπει σε καραντίνα στο προπονητικό της κέντρο.

Η Λέγκα (η διοργανώτρια αρχή δηλαδή) από την άλλη τα έγραψε όλα, δεν ανέβαλε το ματς και ζήτησε από τις ομάδες να παίξουν κανονικά. Η Γιούβε ακολουθεί τις οδηγίες της Λέγκα και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο γήπεδο και περιμένει την Νάπολι η οποία βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ιταλίας. Το παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν, θα κατακυρωθεί 3-0 υπερ μας.

Μεγάλο φάουλ της ομάδας που προσπαθεί να ξαναπείσει όλο τον κόσμο ότι πάντοτε καθάριζε μέσα στο γήπεδο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
una faccia, una razza. δεν μου κανει καμια εντυπωση απο τη στιγμη που ξερω οτι στο θεμα δημοσιο ειναι χειροτερα λαμογια απο εμας xD
 

billakos90

Gelatinous Cube
Joined
Jul 19, 2020
Messages
76
Aκόμα και αν ισχύει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (και όχι τα ψέμματα που μας λέει ο Μπαλτάκος), παραδέχεσαι και ο ίδιος δύο τινά.

Αφενός, ότι η απόφαση της ΕΕΑ "δεν είναι δεσμευτική" (κάτι που οι υπεύθυνοι του οσφπ έσκιζαν τα καλτσόν τους για να μας πείσουν ότι ισχύει) και η υπόθεση οφείλει όντως να δικαστεί ουσιαστικά και όχι σε μια διεφθαρμένη επιτροπή.

Αφετέρου, ως συνέπεια του πρώτου, και από τη στιγμή που όπως λες κι εσύ, δεν υπάρχει "κάποια αθώωση ή καταδίκη" τότε γιατί τσαμπουνάς συνέχεια το επιχείρημα περί "νομικώς αποδεδειγμένου σκανδάλου πολυιδιοκτησίας"? Περίμενε να γίνει το δικαστήριο, στο οποίο έχεις πολλάκις αποδώσει πίστη και τιμές.

Η ΕΕΑ είναι η μόνη αρμόδια επιτροπή για την διερεύνηση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας βάση στοιχείων. Ο ολυμπιακός έκανε καταγγελία έστειλα ακράδαντα στοιχεία στην επιτροπή και ο παοκ το μόνο που έστειλε ήταν ένας μπαλτάκος. Στοιχεία που να αποδεικνύουν οτι ο σαββιδης δεν έδωσε λεφτά στον ανιψιό του να αγοράσει την ξανθη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Συνεπώς έχουμε αποδεδειγμένη ύπαρξη πολυιδιοκτισίας.
Η ΕΕΑ απο μόνη της δεν μπορεί να επιβάλει ποινές. Είναι η δουλειά της επο να το κάνει. Το έκανε με βάση τους κανονισμούς που άλλαξε φωτογραφικά για να σώσει τον παοκ ο γεραπετρίτης. Απο εκεί κ πέρα ο παοκ έκανε έφεση στην ποινή αφαίρεσης βαθμών επειδή είχε το δικαίωμα να το κάνει. Η επιτροπή εφέσεων θα εξετάσει την έφεση.
Τα υπόλοιπα που γράφεις περι παραρτημάτων του ολυμπιακού, οτι η τροπολογία ευνόησε τον οσφπ (μας κούφανες πραγματικά....o_O) αποτελούν απόψεις που δεν έχουν καμία υπόσταση καμία απόδειξη και είναι μόνο δημιουργίες του σδνα και των λοιπών υπαλλήλων του σαββιδη. Συνεπώς δεν μας λένε κάτι.

Σήμερα είδαμε το πρώτο μπλόκο στα γιάννενα. Λίγο ο ολυμπιακός που δεν καθάρισε το παιχνίδι λίγο το βαρ που ακύρωσε καθαρό γκολ πάνε 2 βαθμοί. Αναμενόμενα αυτά ειδικά μετά τις ισοπαλίες του παοκ. Θα πρέπει απο εδώ και πέρα σε κάθε ματς να νικάμε και την διαιτησία και το βαρ και όλους. Το κάναμε την προηγούμενη σεζόν με μεγάλη επιτυχία θα προσπαθήσουμε πάλι και φέτος. Συνεχίζουμε.🔴⚪
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
Ολυμπιακός: "Μην κλαίτε για τη διαιτησία, φτιάξτε ομάδες"

Επίσης Ολυμπιακός (για γκολ που ακυρώθηκε σωστά):
20201005_protathlitis_0509.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
Στοιχεία που να αποδεικνύουν οτι ο σαββιδης δεν έδωσε λεφτά στον ανιψιό του να αγοράσει την ξανθη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Συνεπώς έχουμε αποδεδειγμένη ύπαρξη πολυιδιοκτισίας.

εκτος αν ειναι τυπογραφικο λαθος, προκειται για οτι πιο κουλο εχεις γραψει μπιλακο, και δεν εχεις γραψει και λιγα εδω μεσα.
κι εγω πιστευω οτι σε πληρωνει ο χοντρος με 7 ευρω το ποστ για να γραφεις εδω χαριτωμενιές. εχεις αποδειξη οτι ΔΕΝ σε πληρωνει?? :ROFLMAO:


κατα τ αλλα, προς μεγαλη εκπληξη του μπιλακου να πω οτι δεν γουσταρω τετοια οφσαιντ, δεν ειναι η ουσια και νοημα του ποδοσφαιρου που παιζεται τοσα χρονια και βλεπω και αγαπω σαν αθλημα. ναι καταλαβαινω: η τεχνολογια ειναι αμειλικτη κλπ κλπ, πιανει τις χοντρες αδικιες κλπ κλπ, μαζι σας, γι αυτες τις περιπτωσεις το βαλαμε στο πολυπαθο ελληνικο ποδοσφαιρο. αλλά κατι πρεπει να γινει με τα εντελως οριακα οφσαιντ και με τα χερια που φανερα ειναι ακουσια και δινονται πεναλτι για ψυλλου πηδημα. ειδικα στην αγγλια εχει γινει χαμος τελευταια, ισως να εχετε δει.
δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει, ας πουμε να κατσουν οι ομαδες κι ας συνεννοηθουν για μια αποσταση μεταξυ επιθετικου κι αμυντικου που απο κει και πανω θα δινεται οφσαιντ, αλλά απο κει και κατω οχι. αν ειναι το οφσαιντ ξερω γω ενα εκατοστο και κατω να μη δινεται, καπως ετσι. εδωκα παραδειγμα για κατανοηση, γιατι δεν εχω πιει καφε ακομα και ουτε γω δε με καταλαβαινω. και το ξαναδιαβαζω και νομιζω ο αντιπροεδρος της εδεσσας θα ηταν περηφανος για μενα. τι? σιγα μην το σβησω, τοσο κοπο εκανα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
δεν το διαβασα αλλα δες τιτλο ρε φιλε. για ονομα των θεων

 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
Αποτι φαίνεται δεν έφτασαν οι νέοι κανονισμοί εκεί στο Piraeus

Κοιτα πάντως θα συμφωνήσω με τον @Χειρομαλάχτης πως κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να ήταν οφσαιντ γιατι έπρεπε να ήταν υπέρ του επιτιθεμενου τέτοιες φάσεις για το θέαμα αλλά εφόσον αποφάσισαν να είναι οφσαιντ αν είναι πιο μπροστά το χέρι κάτω από τον αγκωνα πάει και τελείωσε. Οι κανόνες είναι κανόνες. Τέτοιες ακυρώσεις γκολ σου δίνουν αισιοδοξία για ένα πιο υγιές ελληνικό πρωτάθλημα. Να μην ευννοεται κανείς και να δίνουν ότι είναι οι διαιτητές. Να κάνουν το σταυρό τους οι ολυμπιακοί που δεν υπήρχε var παλιά. Ούτε το 1/3 των πρωταθλημάτων δεν θα είχαν πάρει...
 
Last edited:

billakos90

Gelatinous Cube
Joined
Jul 19, 2020
Messages
76
κατα τ αλλα, προς μεγαλη εκπληξη του μπιλακου να πω οτι δεν γουσταρω τετοια οφσαιντ, δεν ειναι η ουσια και νοημα του ποδοσφαιρου που παιζεται τοσα χρονια και βλεπω και αγαπω σαν αθλημα. ναι καταλαβαινω: η τεχνολογια ειναι αμειλικτη κλπ κλπ, πιανει τις χοντρες αδικιες κλπ κλπ, μαζι σας, γι αυτες τις περιπτωσεις το βαλαμε στο πολυπαθο ελληνικο ποδοσφαιρο. αλλά κατι πρεπει να γινει με τα εντελως οριακα οφσαιντ και με τα χερια που φανερα ειναι ακουσια και δινονται πεναλτι για ψυλλου πηδημα. ειδικα στην αγγλια εχει γινει χαμος τελευταια, ισως να εχετε δει.
δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει, ας πουμε να κατσουν οι ομαδες κι ας συνεννοηθουν για μια αποσταση μεταξυ επιθετικου κι αμυντικου που απο κει και πανω θα δινεται οφσαιντ, αλλά απο κει και κατω οχι. αν ειναι το οφσαιντ ξερω γω ενα εκατοστο και κατω να μη δινεται, καπως ετσι. εδωκα παραδειγμα για κατανοηση, γιατι δεν εχω πιει καφε ακομα και ουτε γω δε με καταλαβαινω. και το ξαναδιαβαζω και νομιζω ο αντιπροεδρος της εδεσσας θα ηταν περηφανος για μενα. τι? σιγα μην το σβησω, τοσο κοπο εκανα.

Κοίτα τα πράγματα είναι απλά χτες το γκολ έπρεπε να μετρήσει γιατί η ευθεία είναι υπέρ του επιτιθέμενου. Δεν στέκει να ακυρώσεις ένα τέτοιο γκολ εκτός αν υπάρχει δόλος. Είπαμε επειδή έκανε στραβοπατήματα ο παοκ στα πρώτα παιχνίδια θα πρέπει κάπως να καλύψουν την διαφορά εκει στην κεδ ώστε να μην τους κυνηγάει καμια ρώσικη μαφία και μπλέξουν. Καλή η τεχνολογία ΑΛΛΑ θα πρέπει να χρησιμοποιήτε για ολους το ίδιο. Δηλαδή εδω βλέπουμε την συγκεκριμένη φάση να ακυρώνουν γκολ υπέρ του ολυμπιακού αλλα σε μια ίδια φάση αν αντι για ολυμπιακό ήταν η ομάδα του χαλίφη το γκολ θα μέτραγε χωρίς καν να πάνε στο βαρ. Δεν γίνεται να εφαρμόζεις τους κανονισμούς όπως εσένα σε βολεύουν. Δες πχ το πέναλτι που δεν δόθηκε στον οφη χτες όσο ο αγώνας ήταν στο 1-0 με τον παοκ.
Το θέμα είναι ο συγκεκριμένος βαρίστας το έχει ξανακάνει πέρυσι με τον παναιτωλικό δεν είναι πρώτη φορά.

57038367_414543106041084_5445395516256944128_n.jpg

και ναι δεν κάνω πλάκα. Αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ!
Ξαναγράφω οτι αρχή είναι ακόμα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αλλα ο ολυμπιακός θα πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει ώστε να μην δίνει την δυνατότητα σε διαιτητές βαρ κ σια να του κλέβουν τους βαθμούς της νίκης. Το κάναμε πέρυσι πιστεύω έχουμε ομάδα να το κάνουμε και φέτος.
Σύμφωνα με την κακη αγωνιστική εικόνα που εχει ο παοκ θα δούμε πολλές παρόμοιες "ομορφιές" στο πρωτάθλημα.


εκτος αν ειναι τυπογραφικο λαθος, προκειται για οτι πιο κουλο εχεις γραψει μπιλακο, και δεν εχεις γραψει και λιγα εδω μεσα.

Βάλε και κανένα τόνο μάθε πιο είναι το ελληνικό ερωτηματικό και άσε τα τυπογραφικά και τα σχετικά. Α! και μείωσε λίγο και τις μαλάξεις... οι πολλές δεν κάνουν καλό.😛
 
Top Bottom